Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer 5250SD Vs. Clarion CZ500

Tami.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא בעיקר בגלל המראה והתפעול הדיי עלוב של הקלריון, אבל מצד שני האיכות טובה יותר.

רציתי לבקש את עזרתם כי אני ממש מתלבט אילו מהמכשירים לקנות.

הסטפ אפ שלי רשום בחתימה.

תודה רבה :wink:

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אני אוהב את הקלריון על שום איכות הצליל הטובה פי כמה.

אני גם לא חושב שהוא מסובך לתפעול.

מה שכן, הוא נראה די "פשוט". אני דווקא אוהב את זה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

+1

גם לי אמרו שהוא מסובך לתפעול ואת האמת לא הסתבכתי איתו בכלל. הוא נשמע טוב מאוד אפילו אם האקולייזר על OFF לא חסר באס והאיכות טובה מאוד (כמובן תלוי באיכות השיר וברמקולים).

פורסם

1+ לקלירון. זה נכון התפעול פחות נוח אבל מתרגלים דיי מהר.

דוגמה בשביל "לשחק" הבאס צריך ללחוץ על כפתור הסאונד להזיז את החץ שמאלה ואז להוריד/להגביר עם כפתור הווליום.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

זה לא שהמכשיר מושלם, חסרים לו דבר או שניים כדי לעבור מטוב למעולה (כמו HPF למשל) אבל על הרוב ניתן להתגבר, וביחס למתחרים- אני מעדיף אותו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...