Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר שמוציא אולי 200 וואט ולא 2000.

רמקולים זולים מסין שבקושי יקחו 50 וואט ולא כמו ה500 שרשמו.

זבל סיני אחי, חבל על הכסף.

פורסם

הכל תלוי מה אתה מחפש, אם אתה מחפש הגברה שהיא לא להשתגע ובלי איכות מי יודע מה אתה יכול ללכת על זה,אני רק לא מבין למה "דחסו" שם כ"כ הרבה רמקולים שבעצם אפשר להגביר רק 4 מתוך ה 6,ואם בנאדם רוצה לשים סאב אז בכלל רק 2...

אם כל מה שאמרתי זה מה שאתה מחפש ולא יותר עם אתה מעוניין בסאב אז תחפש 2 רמקולים עם מגבר וסאב,ייצא לך יותר זול.

Scan Speak

פורסם

^^

אני לא מחפש משהו בשמים מחפש משהו נחמד שישמעו סבבה

ומה שחשבתי לעשות בנתיים זה את הרמקולים מאוחרה ו2 הרמקולים 4 שרשום שם

ומקדימה לרדיו דיסק לחבר את 2 הרמקולים קדמיים ו2 הטווטרים

עד שאני סאב ויוריד את 2 הרמקולים 4

פורסם

מה התקציב שלך?

אולי אפשר לקנות משהו יותר טוב, אם אתה הולך על יד שניה אפשר בהחלט להרכיב משהו טוב יותר באלפייה.

פורסם

אין אפילו שם של המגבר במודעה. זה לא נראה כמו בזבוז משווע של כסף?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
^^

אני לא מחפש משהו בשמים מחפש משהו נחמד שישמעו סבבה

ומה שחשבתי לעשות בנתיים זה את הרמקולים מאוחרה ו2 הרמקולים 4 שרשום שם

ומקדימה לרדיו דיסק לחבר את 2 הרמקולים קדמיים ו2 הטווטרים

עד שאני סאב ויוריד את 2 הרמקולים 4

וזו הטעות הכי גדולה כי מערכת בונים מקדימה לא מאחורה. כשאתה הולך להופעה אתה עם הגב לזמר?. הגברה של הקדמיים על המגבר ואם אתה ממש מתעקש אז בשביל השלמה אחורית מחברים את האחוריים לרדיו דיסק כדי שלא יגנבו את הבמה אחורה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא יאומן איזה זבל מוכרים היום באינטרנט...

2 6X9

2 4"

2 6.5"

וזוג טוויטרים... 8 רמקולים?!

מערכת 3WAY קלאסית וזוג אחוריים :lol: :lol: :lol:

כל זה על מגבר מסכן אחד!

ועוד עם כל הפירוט שם זה נשמע מינימום מגבר היי אנד ב20K

שלא נדע מצרות!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

" חיבורי RCA מצופים זהב המקנים צליל חד ונקי באיכות גבוהה ". :lol:

זה פא***ג מגבר בשתי שקל, כמה חארטה במשפט אחד !!

ולעניינינו: כפי שהחבר'ה הזכירו- מדובר כאן בזבל סיני שלא שווה כלום.

תחסוך עוד כמה מאות שקלים טובות, ואחרי זה תוכל לקנות מערכת נורמאלית עם רכיבים טובים, שיתנו לך את התמורה הטובה ביותר למחיר.

תעבור על הנושאים בפורום, תקרא קצת, ותבין על איזה סדר גודל של תקציב ומוצרים מדובר.

בהצלחה !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...