Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני כמה ימים התרוקן לי המצבר ברכב, קניתי אחד חדש ועכשיו רציתי לדעת אם אפשר למלא את המצבר הישן ולהשתמש בו ככוח עזר.

תודה לעוזרים :-)

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אין טעם לעשות אתזה, וזה מסוכן!

המצבר המת רק ירוקן את המצבר הטוב, וככה יהיו לך שתי מצברים גמורים. בנוסף הגזים שהמצבר מייצר מאוד רעילים ולשים מצבר כזה בבגאג׳ זה מתכון לצרות. וותר על הרעיון זה רק יגרום לנזק.

אם אתה רוצה להוסיף מצבר כדי לשמור על מתח תקין תקנה מצבר ג׳ל, אבל כבר תצטרך לשדרג אלטרנטור, להוסיף את שלושת הגדולים למערכת החשמל (מומלץ בכל מקרה אם יש לך מערכת באוטו) ולהעביר חוטים 0 גייג׳ ואף יותר עבים מקדימה לאחור.

טיפ קטן:

כשמתקינים מערכת, דבר ראשון צריך לוודא שמערכת החשמל תתמוך בדרישות של הציוד שאתה רוצה להתקין, ואם לא אז קודם משדרגים ומשפרים, רק אז מתחילים להתקין את ההגברה.

דיוויד

פורסם

אין לי הגברה מטורפת באוטו ככה שמצבר ג'יל ממש לא ניראה לי הכרחי, החיווט שלי הוא 2/4 גייג' אני לא זוכר.

חשבתי שלהוסיף מצבר יעזור אבל אם אתה אומר שזה רק יגמור את המצבר השני אני באמת אוותר על הרעיון.

תודה על התשובה המפורטת.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אין בעד מה. מצברים בד״כ קיימים לשמור על מתח יציב כגון להפחית את נפילות המתח. האלטרנטור הוא מה שמספק את הזרם במערכת חשמל בריאה.

למשל אם נניח יש לך מגבר שמוציא 5 קילו וואט. לא יספיק לך לחבר מצברים על גבי מצברים עם אלטרנטור מקורי. דרוש שדרוג רציני לאלטרנטור שיכול לספק 200 אמפר לפחות.

יש לך מגברים בריאים, מבחינתי אתהאתה יכול להסתפק בשדרוג שלושת הגדולים - פלוס אלטרנטור לפלוס מצבר, מינוס מצבר לשלדה, וגוף אלטרנטור לשלדה. עדיף בחוט כמה שיותר עבה, מינימום 2 גייג׳.

מקווה שעזרתי לך!

דיוויד  

פורסם

תמיר הכבל שלך הוא 4 גייג'

דייויד המגברים שלו לא ממש חזקים ברמה שהוא צריך להישתגע על מערכת החשמל {הבעייה היא שאצלו מגיע מצבר קטן}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן זה לא מגברים שצורכים עד כדי כך שהמערכת לא תעמוד בזה, אבל זה לא יזיק לשדרג את החוטים, או לפחות לחזק את המינוסים.

ככה או ככה אין צורך במצבר הנוסף.. שיהיה בהצלחה ושיהנה מהמערכת :)

• תוכן חדש...