Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסאב חדש 18 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השחרה לקחתי בחשבון, זה הכרחי ביותר!

3 קילו וואט לא הייתי שם על הסאב הזה, לא על מוזיקה ולא על טון. אני כנראה ישדרג למגבר שיכול לספק בין 2-2.5 קילו וואט. תזכור שזה סליל 3 אינצ׳ 4 שכבות.. 3 קילו וואט זה הספק לא מציאותי להכניס לו לדיילי.

אני אשרוף את הסליל, פיקים עד 3 הוא יכול לספוג.

• תגובות 372
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר - דווקא ציפיתי שהוא יתנהג כמו FI Q BTL שיכול פשוט לספוג ולספוג ולספוג קילוואטים כאילו זה ענבים.

גם 1K וואט זה לא פשוט לספק - שלא לדבר על 2K ומעלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תזכור שכמובן גם גובה הסליל משנה דרמטית את יכולת הספיגה שלו, ככל שיותר חוט מלופף היכולת ספיגה עולה. עוד דבר המשפיע על הנתון הזה זה יכולת הקירור של המנוע. המנוע שלי טוב להספק של עד 1500 וואט קונטיניואס, ו3000 וואט פיק. אמנם לא BTL אבל בהחלט חיה רעה לא קטנה..

פורסם

נראה לי שבשביל שימוש יומיומי זה רק לטובתך וגם לטובת הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לחודשיים הקרובים הוא לא יראה יותר מ500 וואט, צריך לעשות לו ברייק אין. אחרי זה אני כבר אהיה משוחרר ואני אשדך לו מגבר שידחוף אותו כמו שצריך. אבל בנתיים עוברים הלאה לתיבה ופודים למידבאסים :)

פורסם

כל הכבוד!!! פרוייקט מעניין ומדהים!

אני זוכר מההוגעות הקודמות שלך שאתה מכיר הרבה סאבים אז בישביל השוואה לפי ההספק שאתה אומר לסאב מגביל של DD נגיד ל DD 3518המגנט ניראה לי קטן קצת לא?

פורסם

פרוייקט מגניב וסאב מעולה :)

רק לתקן משהו אחד שטעית לגביו.

דייויד מור הוא הבעלים השני של RE AUDIO.

סקוט אטוול הוא המהנדס והבעלים המקורי של RE AUDIO.

אחרי שRE התחילו להתמסחר ולמכור בכל חנות אינטרנטית, נמאס לו והוא יצא מהחברה והשאיר הכל לשלושת השותפים שהיו אחריו בתור.

סקוט אטוול? AA\FI.

תיבה בנפח של 200 ליטר ללא הסאבים תשקול בין 35 ל45 קילו, תלוי בעובי הדופן.

אצלי התיבה שבניתי לזוג 15 מדופן 27 ממ פלוס דופן עליונה כפולה וחיזוקים הגיעה ל82 קילו.

כיף :)

אבל מי ששמע, בטוח זוכר.

th_P1010075.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תכלס, צודק :)

הדברים שהכי אהבתי לראות בפקקים זה שאנשים במרחק 5 רכבים לפני מוציאים את הראש מהחלון לחפש מה זה כל המלחמה שחלה בחוץ :)

או שעוצרים לידי ברמזור וצועקים עלי שאני מרעיד להם את הכסף הקטן במגירות :D

אבל השיא בהחלט זה להדליק אזעקות בניגון 36 הרץ ב2 קומות מ-ל-א-ו-ת של חניון תת-קרקעי בקניון חולון :)

מי יודע, אולי זה יחזור בקרוב :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי לא זכור לי שאמרתי שהוא הבעלים המקוריים, אני יודע שהוא ועוד שתי שותפים מכרו את החברה לUS Amps. ואני יודע שסקוט הוא המייסד, תחילה עבד במחסן קטן בבית שלו תחת שם אחר בכלל, רק כשהחברה התפתחה והם עברו לסדנא גדולה יותר, יחד עם דיוויד מור ועוד 2 בחורים השם שונה ל RE Audio, ואז כבר סקוט עזב. אבל זה לא משהו קריטי שבכלל קשור לתהליך בניית הסאב.

בתמונות המגנט באמת נראה קטן. זה הכל בגלל זוויות הצילום. במציאות הוא דיי גדול, קוטר 8 אינצ׳ גובה 4 אינצ׳ בערך ושוקל קרוב ל17 ק״ג. הייתי שם אותו בדיוק בין ה2500 ל 3500 של DD. זה לא סאב מטורף כן, לא BTL. אבל הוא אמור לעשות דיי הרבה רעש :)

דיוויד 

פורסם

דיוויד :)

סחטיין על הידע

כבוד +++ :)

אתה איש כלבבי.

רק אל תהיה משוחד כמו 90 אחוז מהאנשים פה ותמשיך בדרך שלך

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי אני אוהב לקרוא המון באינטרנט, לדעת ״מי האנשים מאחורי הקלעים״ למרות שלא תמיד המידע הזה הכי מדוייק. אבל אני יכול לשאול את דיוויד מה הסיפור המקורי אם זה מעניין אותך. אותי זה מעניין לפחות :)

ואין לך מה לדאוג, אני עושה מה שאני מחליט ולא מה שאומרים לי :) אם לא שמת לב אני לא כזה מיינסטרים. שמות של חברות לא מזיזות לי כלכך..לא הכל קשור בשם.

פורסם

זו לא הבעיה, אני בקשר מאוד טוב עם סקוט כבר מעל ל6 שנים.

ככה שאתה תשמע זוית אחת של הסיפור, ואני אחרת.

אני היבואן של AA\FI כבר המון זמן :) אין לי ממה להיות מופתע.

סה"כ כמו שאמרתי, סחטיין על הפרוייקט! דברים כמו שאני אוהב לראות, ולא דיבורי דבש\דבק איכסה פיכסה שזורקים פה בזמן האחרון בכמויות.

מתערב איתך גם שה CR101 וה AA CARBON MIDS שלך היו בידיים שלי בתחילת דרכן :)

וה"רעש" שהסאב שלך יוציא יהיה תלוי אך ורק בתיבה :)

כמובן שגם בגודל שלו, אבל זה כבר מגרש אחר.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...