Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות שדרוג, מ לאונה ל 323f

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע ברשותי סובארו לאונה שחייה ובועטת כמו שצריך(חתימה)

מכר הציע לי לקנות ממנו את המאזדה 323כ שלו במחיר מציאה מאוד, הרכב שמור ומטופל, גרסה 1600 שנת 97 או 98 אני לא בטוח,

הבעיה שכספית אחד על אחד זה שווה, לטווח הארוך האם שווה לזרוק את הסוס המנצח

יש לי כמה שאלות על הרכב,

א. איך האמינות שלו בכללי? שמעתי שיש לו בעיות גיר...

ב. מה זמינות החלפים שלו? בלאונה יש בשפע לכל דורש..

ג. הצריכת דלק שלו תהיה יותר טובה או פחות מהלאונה שניהם 1600 סמ"ק (הערכה כללית..)

ד. תא המטען שלו מספק או שהוא קטן ?

אני יודע שאתם תגידו לי "תלך לראות ולשאול אותו וזהו! " אבל הבעיה שללכת לראות אין זמן, אני צריך להחזיר לו תשבה בימים הקרובים , ולשאול אותו אני מעדיף שלא כדי שלא יחשוב שאני מפקפק בדבריו (שהם:"רכב מעולה הכל מעולה מה השאלות ? ")

אודה לכם על כל תשובה על אחד מהסעיפים...

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

זה הכל תלוי,

האם המאזדה דורשת השקעה רצינית? מה מצב המנוע הגיר? זה שהוא אומר שהרכב מטופל לא ממש משכנע (אותי לפחות...)

למה הוא נותן לך עליה "מחיר מציאה"? אני בטוח שהוא היה מעדיף למכור במחיר נורמאלי אם הרכב היה במצב שלא מצריך "מחיר מציאה"

לפי דעתי עדיף לך לעשות בדיקה לרכב במוסך, וחובה בדיקת מנוע .

ואל תילחץ לקנות את הרכב, קח את הזמן, שלא תקנה אותו כשאתה לחוץ ובסוף תבעס.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לדעתי לא כדאי להחליף תחת לחץ. במיוחד כאשר האוטו שלך משביע את רצונך.

האיש לא בדיוק קרוב מדרגה ראשונה ואת הרכב אתה מכיר עוד פחות. בשנים כאלו הכי קובע זה מצב הרכב והטיפולים בו, ואת זה תברר בבדיקה יסודית במוסך ובנסיעת מבחן ארוכה. מכר או לא מכר? אז שיסע איתך לירושלים וחזרה, או בהרי הגליל אם אתם בסביבה, ותלמד הרבה על הרכב. רק אם הסך הכל משביע רצון - לך על ההחלפה.

אין זמן = עולה כסף. או שזה סתם תירוץ להלחיץ אותך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...