Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טיפול בC5 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,הגיע הזמן להחליף ברקסים וצמיגים ברכב ואני מתלבט אם כדאח להרוג כמה ציפורים במכה אחת.

השאלה היא כזו-

מאז הטיפול האחרון שכלל, טיימינג+טיפול דו שנתי ועוד כמה דברים קטנים עברה לה שנה ושבעה חודשים[עברה לפני כמה חודשים גם ביקורת שנתית בה נמצאה תקינה לחלוטין] ,והרכב מראה אמינות מוחלטת ועל זה אני רוצה לשמור!

מה שהרכב דורש כרגע הם שני צמיגים קדמיים חדשים וברקסים,אך תהיתי אם כדאי כבר להכניס אותה לטיפול דו שנתי?בכל זאת הגברת כבר לא צעירה :wink:

-אשמח לדעת מה עלות טיפול דו שנתי לרכב זה:arrow:

-המחירים שקיבלתי [ממורשה כמובן]-

-החלפת סט צלחות קדימה+אחורה וסט רפידות קדימה +אחורה -2000 ש"ח כולל עבודה ומע"מ.

-כיוון פרונט- 116 ש"ח כולל מע"מ.

שני צמיגים של קלבר - 1000 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

המחרים הוגנים?

תודה מראש לעוזרים:-D

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

המחירים נראים סבירים, השאלה האם באמת צריך להחליף את כל הברקסים.

לגבי הצמיגים לא נתת מידה, אבל נראה קצת יקר.

פורסם

ועוד דבר להזכירך היצרן ממליץ על טיפול סיכה (שמנים) כל 15,000 ק"מ או שנה ואני מבין שלא עשית טיפול שנה ושבעה חודשים אז... לגבי המחירים הם סבירים כמובן למוסך מורשה..

פורסם

לגבי מידת הצמיגים היא 195-65-15,האם המחיר יקר?

הבנתי שהC5 מאוד אוהבת מישלין אבל המחיר הוא מעל 600 ש"ח וזה לצמיג נראה לי מוגזם,כרגע יש לי סט יונירויאל ואני מאוד לא מרוצה מהם.

טיפול שמנים הרכב כמובן קיבל בביקורת השנתית.

מישהו יכול לשפוך אור לגבי מחיר משוער לטיפול דו שנתי?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אם אתה רוצה לשמור עליה, תתחיל לטפל מוקדם יותר, כל 10K (שמנים, הצרפתיות אוהבות להשתמן)

המורשה נתן לך מחירים די גבוהים

צמיגים, אבא שלי מלביש את ה406 רק בקלבר, רביעייה עלתה לו 1500 אם אני לא טועה, מקסימום 1600 אם אני טועה.

כיוון פרונט עושים בחינם אם אני לא טועה אחרי החלפת צמיגים.

ברקסים, במחיר הזה הוא צריך לשים לך הכל מקורי מהמפעל של סיטרואן, תבדוק שהוא שם רק מקורי.

פורסם

כיוון פרונט אתה עושה בנפרד, הוא לא קשור להחלפת הצמיגים ובטח שהוא לא בחינם עלותו לרכב פרטי היא בסביבות 250 ש"ח .

פורסם

לגבי עניין הצמיגים מצאתי אותם במחיר נמוך יותר,כ400 ש"ח ליחידה אך שאלה לי-

האם צמיגי מישלין יהיו טובים יותר מקלבר?בכללי הבנתי שכן אך אשמח לשמוע מבעלי נסיון:arrow:

וסליחה שאני חוזר על עצמי אבל מישהו יכול לספר לי מה עלותו של טיפול דו שנתי?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
תגדיר טיפול דו שנתי.

את האמת?

אין לי שמץ של מושג מה הוא כולל אני כן יודע הוא קיים בהגדרה וכנראה שיש עלויות משוערות...+-

בטלפון המוסך נתן לי מחירים להכל חוץ מהטיפול בטענה שאין בו צורך.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

את המושג טיפול דו שנתי לא שמעתי, אוליי אתה מתכוון למשהו מסויים שעושים במערכת כל שנתיים או כל X ק"מ, אבל אתה אומר שהמוסך אמר לך שאין בו צורך אז...

פורסם

כל שנתיים או 30K,אבל הנתונים היבשים האלה מדברים על רכב חדש ופה מדובר ברכב בן אותותו 8,אני לא רוצה לשחק באש.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...