Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הרבה זמן חיפשתי השוותי ובסוף החלטתי שאני כן רוצה מכשיר כזה.

לאחר כשבוע של חיפושים מצאתי באתר שלסיני FOCALPRICE את היחידה המחיר 450$

לא יקר ולא זול החלטתי שאני אקח את הסיכון .

בארץ כמובן השהעשרתי את קופת המדינה בעוד 780 ש"ח יקר אבל לא היה לי מה לעשות.

אוקי אז ככה המוצר הגיע בקופסת קרטון ארוז ברמה ממש נמוכה.

אני חושב בנס הוא לא נשבר במשלוח באוירי.

ועדיין איך שהוא האנטנה של הטלוויזיה נשברה.

שלב ההתקנה:

פשוט יחסית מתחבר לקונקטור הראשי שיש לפולקסווגן וחוט אחד לREMOTE של המגבר.

המוצר עצמו:

החיסרון העיקרי בו לוקח לו בין 5-8 דקות להידלק עקב האקלים הבארץ ביום חם ביום קר הוא נדלק תוך 10 שניות בערך.

איכות לא להיט בכלל.

טאץ-שמיש מדוייק יחסית

רדיו קולט אך לא באיכות של המערכת המקורית של הרכב

בלוטוס-רמה נמוכה בקושי אנשים הצליחו לשמוע אותי.

מוזיקה- איכות ממוצעת ומטה. פחות טובה מהקורי.

דיוידי לא ניסיתי.

מצלמת רוורס נכנסת אוטומתית לשילוב R

GPS-עובד מצויין.

גלישה- במערכת שהזמנתי קיימת אפשרו לגלוש באינטרנט. דרך מקלט WIFI שנמס לי אחרי פעמיים מרוב החום של עצמו.

סה"כ לא להיט. אבל בהחלט אפשר להיסתדר איתה.

כרגע אני שולח אותה בחזרה לתיקון עקב הליקויים. המוכר הבטיח לי מערכת חדשה במקום בטענה שזאת מקולקלת עקב כל הבעיות זמן הדלקה שלה. (דגם חדש נקווה שהוא היה יותר טוב:? )

תודה לסינים..:wink:

אשמח לענות לשאלות למי שיש.

http://imageshack.us/photo/my-images/26/img05051.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/535/img05081.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/846/img05091.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/705/img05101f.jpg/

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

איזה תודה ואיזה נעליים - בשביל 450 דולר?!?

תשלח לסיני הזה חרב זן (קאטאנה) שיעשה חאריקירי!

אמנם הוא סיני ולא יפני אבל אף פעם לא מאוחר ללמוד משהו חדש :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבל שלא התיעצת קודם ! אנחנו בארט סאונד מוכרים מכשיר תואם מקור של CASKA כולל תוכנה מקורית ו אחריות שנה ב 2990 ש"ח ובתשלומים ! אז למה סין ולמה הימורים כאלו.

פורסם

למה יש לי הרגשה שמישהו כאן מת על ארט סאונד?

:-D

אני רק אומר כאן להגנתם שלסובארו B4 2010 הציעו לנו מכשיר של CASKA עם פאנל מקורי ב6000 שקל!

אני לא אומר את שם המקום כי זה לא לעניין ולא, לא מדובר בארט סאונד או מישהו מהפורום.

אבל לקנות את המכשיר הזה ב3K ולקבל אחריות לשנה נשמע כמו מכיר הוגן ושפוי.

אני בטוח גם שאם מדובר ברכב חדש - אפשר גם להשיג את הפאנלים האלה בזול ולחסוך עלויות בצורה משמעותית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי קצת מוזר לשמוע שאתה "בסה"כ מרוצה" מהתוצאה הסופית.

קיבלת מוצר נחות במחיר גבוהה, כמעט אין רכיב אחד שמתפקד, לא סאונד, לא טכנולוגיה ממש כל מה שנגעת בו במכשיר השאיר טעם של אכזבה ואם שמים על זה כמעט 600$ כולל מיסים, פשוט אין נחמה במכשיר.

כמו שאומרים: מוצר זול עולה ביוקר.

אני במקומך הייתי מבטל את הרכישה ולוקח את הכסף חזרה ויותר מכך במידה והמוכר הסיני שלך הולך לשלוח מכשיר חדש תהיה מוכן לפגישה חוזרת עם זרוע המס של ישראל - לא נעים.

קיצר העצה שלי היא לבטל את הרכישה (אגב, אם רכשת דרך אי-ביי ושילמת בפיי פאל זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שנראה לך), אני הייתי מנסה לקבל החזר גם על המס ששילמת על ידי הוכחה שהמכשיר עוזב את הארץ אבל אני לא מכיר פרוצדורה במדינה הזו שאשכרא נותנת כסף חזרה.

:king:

פורסם

טוב אני מסכים עם החברה מעליי שבגדול להוציא 2500 ש"ח ולהיות על הקסקס זה לא הגיוני

ולפי מה שאתה מתאר אם היה מצב כזה מול לקוח כשהמכשיר נרכש אצלי אז בטח הייתי מקבל אותו על הראש

אין שום סיבה ליפול ביבואים האלה בייחוד שהמחירים בארץ טובים ושפויים מול איכות המוצרים שמגיעה לארץ

ז"א "זבל נמכר במחיר של זבל" "מוצר טוב נמכר במחיר של מוצר טוב" הארץ

לגבי החזר כספים של מס או מכס אז בהחלט אין היגיון בזה שהמדינה תחזיר כסף לכל מי שמביא מוצר והוא (מסיבה זו או אחרת) לא מוצא חן בעיניו או שהוא לא עובד או לא משנה מה

אם כך זה יתנהל אז באמת אוי ואבוי לנו

לא כל דבר נעוץ בתפקוד לקוי של המדינה ומוסדותיה

ודרך אגב המדינה מחזירה כסף ליבואנים סדירים במקרים מסויימים, שבהם צריך להוכיח שהמוצר שהגיע הוא לא בר שימוש לארץ (מסיבות אובייקטיביות) ושהוא הגיע בגלל טעות של הספק, וכמובן שהמשלוח חייב לצאת חזרה לספק, ובפרק זמן מסויים מהגעתו לארץ, וכמובן אישור מהספק על קבלת הסחורה חזרה, יחד עם ההסבר המתאים לתקלה ביצוא (מבחינת הספק)

ואז מגישים את הניירת המתאימה, ואז ברוב המקרים זה לא מאושר לקבלת החזר, אבל (ואני מעיד שאכן זה כך) אם הכל באמת תקין אז השלטונות מזכים את חשבונך במכס

ובסוף אני חושב שזה נוהל תקין כי אין דרך אחרת וחייבים להקשות על החזרים אחרת זה יהפוך לבית ז...ת אחד גדול ומלא קומבינות

שבת שלום

דרור

• תוכן חדש...