Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה!?

איפה בדיוק ראית שרשמתי שמה שאני הזמנתי חדש!? רשמתי שחדש עולה 100 יורו

בבקשה, רק בשביל שתראה שאני לא מבלבל לך את העיגולדים...הלינק הספציפי הזה עם מחיר שונה ממה שרמשתי, אבל לטובה...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380345687618&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

פשוט מעצבן לראות תגובות כאלו טיפשיות

כשאני הזמנתי ידעתי בדיוק מה אני מזמין לפי קוד פריט וידעתי כי הוא משומש ושילמתי בהתאם...

ורק נתתי דוגמא

סוריי ! טעות שלי.

איזה כייף לי :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם חס וחלילה תצטרך בית מצערת אז יהיה לך יותר זול ומהר לטוס לחו"ל לסוף שבוע, לבדוק את בית המצערת ולחזור איתו במזוודה. נעשה את החשבון, גם בילית בחו"ל את הסוף שבוע בנגיד 2 אש"ח וגם רכשת את בית המצערת ב 500 ש"ח. סה"כ בגדול הרווחת יותר מ 3 אש"ח.

מרק, תמורת 100 יורו הייתי מזמין שניים משומשים ועדיין זה היה יוצא זול באי אלו אלפי שקלים מהמחיר המבוקש.

איבי גם נותנים אחריות?! נראה לי שנסחפת בהבדלים. ברור שחלק מיבואן יעלה בדרך כלל כפול ואפילו פי שלוש אבל לא כמו שאתה מציג את זה פי שש או שבע. חוץ מזה שיבואנים נותנים אחריות על העבודה והחלקים ולא נראה לי שבאיבי זה גם ככה...

פורסם

למה לא פי 6 או 7 בצמפיון, שים לב לדוגמה שאני הבאתי (בית מצערת עולה 100 יורו ובצמפיון המחיר הוא 6700 לפני מע"מ), אני מבין ומקבל את זה שהם צריכים להרוויח מכל העניין שכן הם אלו שמביאים את החלק משלמים עליו מכס הובלה וכ"ו אבל לא להיות מגעילים ולסחוט את הלקוח את כדי כך..

נוסף לזה, ברור שהכי נוח פשוט וקל זה לקנות במוסך, אבל לפעמים שווה לחכות ולהזמין משם, ושווה לקחת את הסיכונים האלו

באיביי יש אחריות, אומנם זה מצריך משלוח וטיפול יותר מורכב מאשר לבוא למוסך בעיר ולהחליף, אבל בהפרש כאלו אני חושב שזה מאוד שווה את הטרחה

פורסם

ג'וני בוי, נסחפת.

יבואן נותן את אותה אחריות על החלקים כפי שתקבל ממוכר (רציני) בחו"ל. ואם נלך ממש רחוק בנושא האחריות אז ההיגד "יבואנים נותנים אחריות על העבודה והחלקים" נכון בתנאי שאתה מבצע את העבודה במוסך היבואן בלבד, אם תשווה מחירי טיפול בלבד בין מוסכים מורשים מתמחים לבין מוסך היבואן תגלה הפרש לא קטן. אם גם תוסיף את הפרש המחירים בין רכישה עצמאית לבין רכישה מהיבואן תגלה כי טיפול הכולל רכישה ותיקון אצל היבואן אכן יקר בהרבה כאשר מדובר בחלקים יחודיים.

שוב, אם מדובר על חלק זול יחסית אז ההפרש לא מצדיק את הכאב ראש אך עם חלקים ממש יקרים אז סופ"ש בחו"ל נעשה הרבה יותר כדאי.

פורסם

בEBAY היית סוגר את ה"פינה" בסביבות ה50$.

בד"כ הפילטרים של MANN בארץ נמכרים במחיר סביר.

לדעתי המוסך עקץ אותך.

הייתי לא מזמן במפגש של מועדון BMW והרבה חבר'ה אמרו שהם באמת נוסעים לסופ"ש וחוזרים עם עודף, לאחר קניית חלפים בגרמניה לתקלות כבדות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

חבר'ה, אף אחד לא עקץ את חיים ותפסיקו לתת קישורים לאיביי מבלי לבדוק לעומק את העלויות של המוצר.

פילטר של MANN באיביי עולה בסביבות 50-60 דולר ורוב המוכרים מציינים שהם לא שולחים לישראל !!.

במידה והמוכר כן שולח לישראל הוא יבקש עלות משלוח שעלולה להגיע ל-20-35 דולר כלומר מחיר סופי של 50-95 דולר.

על המחיר זה חיים יוסיף עוד 100-150 שקלים עבודה וכמובן לך תדע אם הפילטר שהזמנת באיביי מתאים בול לתיאור או לרכב שלך.

פורסם

מרק אתה צודק חלקית.

למשל,אני הזמנתי מ EBAY בולמים שמחזקים את המיכסה מנוע, ב BMW שלי. עלות כולל משלוח ומסים, 70 דולר קצת פחות.

רוצה לנחש את המחיר בארץ?,או שזה מיותר!

*אני לפני שאני מזמין חלק,אני בודק את הכדאיות שלו,ומה המחיר בארץ.*

פורסם

האם בדקת אצל ספקים באיזור יצחק שדה מה המחיר לבולם שווה ערך באיכותו למקורי ?

ברור שאפשר למצוא חלקים בזול באייבי אבל צריך להשקיע זמן בחיפוש החלק המתאים ולא לכולם יש את הזמן והסבלנות.

אל תנסו לשכנע אותי או ללמד אותי את ההתנהלות ואיכות המוצרים שנמכרים באיביי מכיוון שאנוכי קונה/ומוכר החל משנת 2004 ככה שאני מכיר טוב את הפוילישטיקים של המוכרים בעיקר של אלה מלוכסני העיניים.

כבדהו וחשדהו שבעתיים.

פורסם
האם בדקת אצל ספקים באיזור יצחק שדה מה המחיר לבולם שווה ערך באיכותו למקורי ?

ברור שאפשר למצוא חלקים בזול באייבי אבל צריך להשקיע זמן בחיפוש החלק המתאים ולא לכולם יש את הזמן והסבלנות.

אל תנסו לשכנע אותי או ללמד אותי את ההתנהלות ואיכות המוצרים שנמכרים באיביי מכיוון שאנוכי קונה/ומוכר החל משנת 2004 ככה שאני מכיר טוב את הפוילישטיקים של המוכרים בעיקר של אלה מלוכסני העיניים.

כבדהו וחשדהו שבעתיים.

כולם צודקים פה, פשוט בפעם הבאה שאתם נכנסים למוסך וצריכים להחליף חלק שהמחיר שלו הוא יותר מידי מוגזם, כדאי שתבדקו באיביי, כמובן שצריך לשים לב שמדובר בחלק מקורי שמתאים לפי קוד הפריט(מומלץ לשאול את המוכר בהו"פ) ולא לפי תמונה או משהו

פורסם

מרק הבנתי למה היה לך נסיון שלילי, אני נמנע מלקנות מסיניים, כול דבר שהוא לא איזה גאדג'טים עד 3$.

חלקי חילוף-אך ורק מארצות הברית,חלק ממדניות אירופה.לאחר שראיתי שהמוכר, הוא פוואר סלייר, או בעל כמות פיידבקים חיובית גובה.

בגדים-כנ"ל.

ככה אני נמנע עד היום, מ 100% זיופים. ונהנה מ 0 תקלות או בעיות במצור מסויים.

אבל ברמת העיקרון אתה צודק, גם לקנות צריך לדעת.

פורסם

לפחות פעמים רימו אותי במצח נחושה (הסינים) מאז אני קונה רק מ-UK/USA וגרמניה.

רק לפני 10 דקות חיפשתי סוללה של פאנסוניק דגם NCR18650 מתח מוצא של 3.7 וולט וקיבולת של 2.9 אמפר-שעה.

מצאתי סיני שמוכר סוללה כזו ובכותרת המוכר כותב שהסוללה חדשה (ראה פרטים). בפרטים הוא מציין שהסוללה לא מגיעה באריזה מקורית ואני מתאר לעצמי שבמחיר שהוא מוכר את הסוללה היא כנראה גם ללא מנגנון הגנה.

בקיצור זיוף.

http://www.ebay.co.uk/itm/Panasonic-NCR18650-18650-2900mAh-Li-ion-3-6v-Battery-x2-/370516607290?pt=US_Batteries&hash=item564482c13a

פורסם

בטריות זה עניין בפני עצמו,אני קניתי כבר 2 פעמים בטריות למצלמה.וכול פעם הבטריה הפסיקה לעובד,התנפחה לאחר זמן קצר.

בפעם השלישית הזמנתי "מקורית"

http://cgi.ebay.com/NEW-BATTERY-SONY-NP-FR1-FREE-SHIPPING-REGISTERED-/150635215087?pt=Batteries_Chargers&hash=item23128ef8ef

אבל תנחש מה קרה? היא התנפחה יותר מהר מכולם.ואני חייב לציין שהיא באה באריזה מקורית וכו.

נ.ב

תשים לב שהם צינזרו את הסוני באריזה למטה

פורסם

תודה מרק, שמח להבין שלא נעקצתי (לא בגלל הכסף אלא כי המוסך עושה עלי רושם ממש טוב) אבל מספר דברים.

-האם פילטר "גכט" הוא OEM של מרצדס?

-אאל"ט, בזמנו נתת כאן שמות של מספר חנויות לחלפי מרצדס, אפשר לקבל אותן שוב?

-קנייה מחו"ל (שלא מארה"ב/אירופה) היא באמת עניין של הימור, אולם בהשוואה להפרשי המחירים המטורפים שווה לעיתים לקחת את הסיכון. לדוגמה, הזמנתי מסין JTAG ל ARM (שהוא כנראה "תחליפי" אע"פ שכתוב עליו "J-Link") במחיר של 20$. אותו מכשיר בדיוק עולה באירופה 100$, אפילו אם הייתי מרומה פעם-פעמיים עם מכשיר תקול זה עדיין היה שווה כלכלית.

עדיין מה שהורג אותי, פילטר דלק במחיר כזה מטורף? מה יש בו שהופך אותו לכל כך יקר? ולחשוב שהייתי משתמש פעם בפילטר דלק על קו המתזים כדי למנוע את סתימת הנחיריים:shock:

פורסם

אם כבר OEM

מישהו מכיר חניות חלפים זולות וטובות ל BMW ?

חיים סתם להתרשמות כללית מהמחיר. ו"לאיכות" של המוכר

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-Mercedes-Benz-W202-C220-C230-C280-C36-Fuel-Filter-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2558a11cebQQitemZ160400743659QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

וזה נראה לי החברה שהציעו לך בארץ ? Mahle - Knecht

• תוכן חדש...