Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר שמתי לב כי הרכב שלי צורך כמות כפולה של דלק, בבדיקה בכניסה לחניון השומר העיר לי כי נוזל לי דלק מתחת לרכב. נו טוף... ניחשתי כבר מה הבעייה.

הלכתי למוסך והדיאגנוזה הייתה מה שחשדתי בו, צינור דלק פגום. בזמן ההחלפה התגלתה בעייה נוספת, פילטר הדלק מעולם לא הוחלף ונסתם אע"פ שהיה אמור להיות מוחלף ב 90K (כרגע אני ב 150K) וכתוצאה מלחץ היתר הצינור נפגם. אישרתי את ההחלפה (שהרמתי את הפילטר נזל מתוכו נוזל שחור) לפילטר OEM למרצדס של חברת MANN.

כששמעתי את המחיר כמעט נפלתי, יותר מ 500 ש"ח עבור פילטר דלק (להזכירכם, לא מקורי אלא OEM). האם המחיר הגיוני? הרי פילטר שמן שעובד בתנאים הרבה יותר קשים של חום ולחץ עולה רבע ממנו. הרכב הוא C240 משנת 98 (W202, מנוע M112)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע מאוד מאוד יקר אבל כניראה שקיים משהו בפילטר דלק שאיננו יודעים עליו. בכל מיקרה רק בשביל הסקרנות אתה יכול להיכנס לחנות חלפים לשאול כמה עולה פילטר דלק שכזה. כל היתר זה רק לדעת אם דפקו על חשבונך קופה... נישמח להיתעדכן ממך.

:)
פורסם

אם יש לך אפשרות לרכוש מebay תקנה משם את הפילטר ותחליף במוסך או באופן עצמאי אם אתה בעל ידע.

לפי המחירים באתר זה בהרבה יותר זול מהארץ.

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=mercedes+w202+filter+gas&_sacat=0&_odkw=mercedes&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חיים בגלל שאתה בן אדם טוב,ועזרת לי מאוד.

אני ממליץ, לך להזמין דברים כאלה מ EBAY.אבל כרגע אתה לא יכול, בגלל שהפילטר גמור.

אז אל תתעצל, ותגיע לחנות חלפים קרובה וקנה את המוצר.

פורסם

לפי מה שהבנתי הפילטר כבר הוחלף וחיים רק שואל אם זה מחיר שפוי או לא.

כמו שזה נראה - לא...

אבל זה לא משהו מפתיע כשמדובר בארץ שלנו.

כשאני גיליתי שלהחליף תריס מזגן באוונסיס יעלה לי 900 שקלים אני כמעט נפלתי מהכסא - אם זאת, מצאתי שבחו"ל החלק הכי זול שאני יכול למצוא ולדעת שאני קונה באמינות יעלה לי 450 שקלים לפני מיסים ומשלוח אז ככה שזה פשוט... יקר במקרה שלי.

אם יש לחיים קבלות מטיפולי מוסך שהוא עשה שבהן רשום שהוחלף פילטר ולא הוחלף - אני כבר הייתי ניגש לרמה המשפטית בכדי לטפל בשורש הבעיה... ורצוי היה לשמור את הפילטר המקורי ואת הצינור שנקרע כראיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הובנתי היטב.

-הפילטר כבר הוחלף, אין מצב שהייתי יכול להמשיך לנסוע בצורה כזו.

-סביר להניח שכל החלקים/חלפים יקרים שאזדקק להם בעתיד יוזמנו מ-EBAY, למשל מצתים (12 מצתי אירידיום, אתם לא רוצים לדעת כמה זה עולה בארץ). בכל מקרה, לפחות אני מתנחם בכמות תקלות נמוכה באופן מפתיע.

-הרכב נקנה בן 10 עם 130K ק"מ וקיבלתי איתו תיעוד טיפולים. בספר הרכב נאמר כי יש להחליפו כל 90K אולם מוכר הרכב התעלם מזאת (ומה שיותר מדאיג הוא שגם המוסך התעלם מהוראות היצרן וכשטיפלתי שם לא הזכירו את זה) וגם אני קראתי את הקטע הזה בספר רק לפני מספר שבועות.

-מה שמסקרן אותי הוא מה המחיר המקורי של הפילטר. פשוט אני מאוד סומך על המכונאי שמטפל לנו ברכבים אבל אחרי מחיר כזה אני חושש שעשו עלי קופה.

מרק, גולף איפה אתם? בזמנו קיבלתי מכם את שמות החנויות המוכרות חלפים (מקורים ו OEM) למרצדס. אם תוכלו להזכיר לי אותן אשמח מאוד.

פורסם

תודה, כנראה שזה מה שחיפשתי, אצלצל מחר ואבדוק מחיר.

ד"א, רציתי להדגיש כי קנייה מחו"ל ניתן לבצע רק בזמן שהחלק/חלף הדרוש עדיין תקין (תחזוקה מונעת) אחרת הרכב מושבת. (הזמנתי מתאם אלקטרוני מסין לפני כ 3 שבועות והוא עדיין לא הגיע לארץ)

פורסם
חיים אתה מתכון אולי "לדקר"?

אם כן אז

03-5617241

התקשרתי אליהם ולאחר מסירת מספר שילדה הוצע לי פילטר (4 צינורות) של "גכט" ב 290 ש"ח לא כולל.

"גכט"? אף פעם לא שמעתי עליהם, המוכר אמר לי כי הם מייצרים למרצדס אך אני מעט ספקן. מישהו מכיר?

סיכומו של דבר, אם פילטר "גכט" נמכר ב 300 ש"ח אז סביר שפילטר של "מאן" ימכר במעט יותר.

החדשות הטובות הן שאני מרגיש הקלה לאחר שגיליתי שלא עבדו עלי, החדשות הרעות הן: פילטר דלק בסכומים של 300-500 ש"ח? WTF? לא נראה לי כי יבואני חלפי מרצדס בארצנו יתפרנסו ממני בעתיד.

פורסם
תודה, כנראה שזה מה שחיפשתי, אצלצל מחר ואבדוק מחיר.

ד"א, רציתי להדגיש כי קנייה מחו"ל ניתן לבצע רק בזמן שהחלק/חלף הדרוש עדיין תקין (תחזוקה מונעת) אחרת הרכב מושבת. (הזמנתי מתאם אלקטרוני מסין לפני כ 3 שבועות והוא עדיין לא הגיע לארץ)

זה החיסרון הגדול ביותר, אחרי המכס... אבל עדיין, זה לא מצדיק הפרשי מחיר כאלו הזויים

זה עוד מקרה קל

אצלי בסיאט בית מצערת מקורי עולה 6700 ש"ח לפני מע"מ ועבודה!!!

באיביי מקורי, חדש, בעל קוד פריט זהה כמובן! עולה 100 יורו!!! משלוח מס וכל השאר ועבודה ביחד נגיע בלחץ ל1000 ש"ח

פורסם
זה החיסרון הגדול ביותר, אחרי המכס... אבל עדיין, זה לא מצדיק הפרשי מחיר כאלו הזויים

זה עוד מקרה קל

אצלי בסיאט בית מצערת מקורי עולה 6700 ש"ח לפני מע"מ ועבודה!!!

באיביי מקורי, חדש, בעל קוד פריט זהה כמובן! עולה 100 יורו!!! משלוח מס וכל השאר ועבודה ביחד נגיע בלחץ ל1000 ש"ח

בתמונה שצירפת לאחר קבלת בית מצערת נראה לי שרכשת בית מצערת משומש ולא חדש.

אז בבקשה על תבלבל לנו את העיגולדים עם סיפורי סבתא והמון סימני קריאה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375939

איזה כייף לי :)

פורסם

אם חס וחלילה תצטרך בית מצערת אז יהיה לך יותר זול ומהר לטוס לחו"ל לסוף שבוע, לבדוק את בית המצערת ולחזור איתו במזוודה. נעשה את החשבון, גם בילית בחו"ל את הסוף שבוע בנגיד 2 אש"ח וגם רכשת את בית המצערת ב 500 ש"ח. סה"כ בגדול הרווחת יותר מ 3 אש"ח.

מרק, תמורת 100 יורו הייתי מזמין שניים משומשים ועדיין זה היה יוצא זול באי אלו אלפי שקלים מהמחיר המבוקש.

פורסם

חיים, לרכוש מוצרים לרכב באיביי זה מצויין. אבל צריך להיות מאוד זהירים מכיוון שיש המון זיופים סיניים ורמאות. החל מפלגים של בוש באריזה מקורית של בוש אבל הפלאג תוצרת סין העממית ועד מדחסים.

הכי חשוב למצוא את המק"ט המדוייק של החלק שמתאים לרכב שברשותך ולא להאמין למוכר שכותב שחלק X מתאים למרצדס 2.4 ליטר לכול הדגמים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בתמונה שצירפת לאחר קבלת בית מצערת נראה לי שרכשת בית מצערת משומש ולא חדש.

אז בבקשה על תבלבל לנו את העיגולדים עם סיפורי סבתא והמון סימני קריאה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375939

סליחה!?

איפה בדיוק ראית שרשמתי שמה שאני הזמנתי חדש!? רשמתי שחדש עולה 100 יורו

בבקשה, רק בשביל שתראה שאני לא מבלבל לך את העיגולדים...הלינק הספציפי הזה עם מחיר שונה ממה שרמשתי, אבל לטובה...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380345687618&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

פשוט מעצבן לראות תגובות כאלו טיפשיות

כשאני הזמנתי ידעתי בדיוק מה אני מזמין לפי קוד פריט וידעתי כי הוא משומש ושילמתי בהתאם...

ורק נתתי דוגמא

• תוכן חדש...