Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסור יבוא מראות צדדיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו מכיר הנחיה שחל איסור לייבא מראות צדדיות לרכב ???

תשובה שקיבלתי ממח' החבילות בדואר ישראל....

תודה

פורסם

קניתי מראת צד, שלחתי טפסים לקבלת אישור, ושבוע אח"כ קיבלתי אישור.

מה שכן המראה מקורית ומסומנת בתקן אירופאי E1

תבדוק אולי זו הבעיה אצלך

אורן

נב - אגף החבילות הם לא הסמכות אלא משרד התחבורה

פורסם

אתם צודקים,קיבלתי הסבר טלפוני שאין על המראות תקן E1 וזו הסיבה שהם לא אושרו !!

למרות שקניתי אותן מאתר מכובד באנגליה של אלפא רומיאו!

אנסה לפנות לספק אולי הצהרה שלו תספיק (אני סקפטי) ואם לא תהיהי ברירה אחזיר את המראות לספק באנגליה..

פורסם

כל כך אדיוטי ,כמו עדר מטומטם אנחנו פועלים,פנסים סימטריים מותר? זה כן!!!! לא זה לא יאומן הרגולציה המפגרת הזו.

אחר כך שואלים למה מקמבנים.

נשבר לי מהמשרד המטופש זה לחלוטין.

מירוצי מכוניות

פורסם
כל כך אדיוטי ,כמו עדר מטומטם אנחנו פועלים,פנסים סימטריים מותר? זה כן!!!! לא זה לא יאומן הרגולציה המפגרת הזו.

אחר כך שואלים למה מקמבנים.

נשבר לי מהמשרד המטופש זה לחלוטין.

ברוח ימים אלו צריך להתעורר במחאה - אם יש משהו באמת רקוב במדינה זה משרד התחבורע והמכס.

פורסם

למחאה של 300 אלף איש לא מקשיבים. אז ל1500 איש שיתלוננו על המכס יקשיבו?

בפועל, אני משוכנע שמראת צד נוסע תוכל להכניס. מכיוון שאין חובה על 2 מראות צד. ולכן לא מדובר באביזר בטיחות. הכל תלוי איך תציג את זה ואת החוק אשר מחייב רק 2 מראות מתוך 3. לכן השלישית היא בונוס. ותקן E לא אמור להיות חל עליה.

בגלל זה יש מראות מגדילות, אשר להן אין תקן אירופאי אך באו מקוריות מהחברה (כמו ברכבים אמריקאים).

נסה לקבל אסמכתא מהקונה שהמראה מקורית. ואולי להציג הוכחה שכאשר הרכב יוצר (אספנות) לא היו תקני E.

פורסם

אותה הבעיה אצלי מראה שלא מורשה להכנס שארץ בגלל שאין לה תו תקן מותבע על במראה גם כן מאנגליה בתוך חבילה שכל מי שדיברתי איתו כולל ניסים אחד שהוא אחד האחראים לנוסע ייבוא חלקים אמר לי שסיכוי נמוך שיוכלו לפצל את החבילה שאת המראה יחזירו ואת שאר החלקים יכניסו לארץ

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

שחררתי היום מהמכס שתי מראות צד יפות ומבהיקות, קיבלתי אישור משרד תחבורה ללא שום בעיה או שאלה או בדיקה של תקן שהן עומדות בו או לא.

1973 ,DS23 Pallas

פורסם

עוד מראה לMGB מעוכבת בדואר תל אביב. אין אישור ממשרד התחבורה.

נראה מה ילד יום...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...