Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מפתיע בכלל.

חבר ששירת איתי רצה לרכוש רכב חדש, והתלבט בין הקיה לבין הספארק.

תחילה הוא היה נעול על הספרק, ביצע נסיעת מבחן, ועשה הזמנה, שם מקדמה והכל היה כבר סגור.

אח"כ הוא ראה פרסומת לגבי הפיקנטו והלך לסוכנות שלהם, אחרי חצי שעה הוא שב מהסוכנות שלהם בעצבים.

טען שמעולם לא ציפה לקבל יחס כמו שקיבל מסוכנות רכב, ומסוכן המכירות, וגם הוא חזר וטען כי הרגיש שהסוכן "עושה לו טובה".

לבסוף החליט לרכוש את הספרק רק בגלל היחס העדיף.

חשבתי שזה היה מקרה פרטני ןלגבי סוכן יחיד בסוכנות מסויימת, אבל עכשיו אני מבין שלא.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה כנראה לא מבין.

אני עד שהגיע זמן האספקה שלי בכלל לא התעסקתי בזה. ישבתי בשקט וחיכיתי. לקראת זמן האספקה שלי התחלתי להיות קצת יותר אקטיבי. אתה גם טוען שמי שמתקשר לברר למה הרכב שלו מתעכב הוא שלא בסדר ? או שיעצרו זמנית את המכירות או ש.... ישכבו מתחת לקיות שלהם. אותי ועוד הרבה אנשים בתור לקוחות זה לא מעניין. אם היה יחס הוגן אולי הטעם הטוב היה מונע תחושות כאלה.

יש מבין ?

את ההזמנה אנחנו כנראה נבטל אם נקבל תשובה דומה גם בהגעת האוניה הבאה. זאת ע"פ החלטתה של אמא שלי ובניגוד לדעתי שכדאי לבטל כבר עכשיו

אני לא מבין למה אתה כועס עלי? כי אני לא מסכים איתך? נכון, אני לא מסכים איתך, זכותי.

נתנו לכם מסמך לחתום עליו במידה ויהיה איחור באספקה, אמרת שיש בזה הגיון וחתמת. הדרישה שלך היתה לדעת מה הצפי האמיתי, אבל קח בחשבון שמסיבות כאלה ואחרות גם הם לא ידעו להגיד לך בדיוק. יש לי בעבודה מישהי שמחכה לפיקנטו מהמשלוח שלך, אבל איכשהו יצא שהיא נוסעת ברכב שכור על חשבון קיה (כי המשלוח איחר מעבר לצפוי). אני לא טוען שמי שמתקשר לברר הוא לא בסדר, אבל הם לא יודעים בעצמם אז הם אומרים "כשנדע נודיע לך". איזה תשובה עוד אתה רוצה? ברור שיש להם שם ברדק רציני עם המשלוחים וחוסר הוודאות חוגג. אני בטוח שזה לא בשליטתם.

עריכה:

אני מסכים מאוד עם השורה הזו של קודמי:

"לבסוף החליט לרכוש את הספרק רק בגלל היחס העדיף".

פורסם

לא התנסינו ביחס בחברות אחרות מכיוון שההמלצות בעיקר במגזין קאר היו חמות על הרכב יותר מכל מיני אחרת. פשוט הלכנו וקנינו אבל אין ספק שיחס הוא גורם לא פחות חשוב מטיב הרכב.

גולף אני לא כועס עליך. דעתך היא דעתך והיא מקובלת עליי. אני גם לא מנסה לשכנע פה אף אחד. אתה עדיין לא מבין את הפואנטה. יש להגיד: "לא קיבלת הפעם, אולי באונייה הבאה" כאילו כל העניין הוא איזה משחק בקזינו תוך זלזול בלקוח ויחס מבזה ויש לומר ללקוח: "תראה, יש לנו בעיה רצינית עם האספקה מסיבות X Y Z, כדי לפצות אותך נוסיף לך איזו תוספת או ניתן לך רכב חלופי (לא הייתי לוקח כי אנחנו לא צריכים) או ניתן לך כל דבר אחר ומעכשיו תשאיר לנו את הטלפון שלך אנחנו נעשה מאמץ לזרז עבורך את הרכב כדי שאתה לא תצטרך להתרוצץ ולרדוף אחרינו. "

תאמין לי אם ככה היו אומרים לי לא היו לי תלונות (אפילו בלי פיצוי כזה או אחר), אולי היינו חושבים על ביטול כי אין קשר בין הדברים ולא הייתי חסר שביעות רצון מהיחס ורמת השירות.

כנראה שלך אין ערך לעצמך כלקוח ואתה רואה את זה בצורה אחרת. לבריאות.

טל.

פורסם

הנסיון מלמד שהדרך הטובה ביותר לקבל תשובה היא מבירור פנים מול פנים. קח את אימך לסוכנות ממנה הזמנתם, שבו מול סוכן - כל סוכן, ותדרשו לקבל תשובה שתספק אתכם. במידה ותיתקלו בהתנהגות מגעילה/מתחמקת/מורחת, בטלו את ההזמנה במקום.

עד כמה שאני זוכר, מכוניות קיה מביאים לנמל אילת. אלה כל הספינות הצפויות להגיע לנמל החודש ע"פ האתר.

http://www.israports.co.il/OutSide/Pages/Status.aspx

יש מצב שבאחת מהן הקיה שלכם.

פורסם

אני יכול רק להזדהות איתך,

הרבה נותני שירות בישראל לא מבינים שהבעיה הכי גדולה היא חוסר וודאות אני נתקלתי בזה בנותני שירות מכל הסוגים (טיסות, חברות ליסינג ועוד).

לדעתי יש בעיה שהסוכן מרגיש לא נעים לומר לך מה קורה, אני לא סוכן רכב אבל הרבה פעמים רכשתי רכבים חדשים או הייתי שותף לרכישה של רכב כזה, וכשהבחור מסתכל במחשב הוא רואה את המכוניות שעל האוניה או עומדות להיות על האוניה, אין דבר כזה "בסוף הרכב שלך לא הגיע על האוניה הזאת" זה פשוט שקר רכבים לא עולים על אוניות או לא עולים עליהם בשביל הכיףת מה שכנראה קרה זה שסוכן אחר\אותו סוכן מכר את הרכב שלך למישהו יותר מקורב או יותר לוחץ. זהו.

דבר ראשון זה שפירסמת באתר שגולשים בו הכי הרבה סוכני מכירות של רכבים זה כבר התחלה טובה, אני הייתי הולך לאיפה שהזמנת נכנס למנהל הכי בכיר שם ומבקש לדעת מה קורה עם ההזמנה שלי, שימצא את הרכב שלך ויגיד לך על איזה אוניה הוא ומתי היא מגיעה לארץ (שזה הדבר הכי בסיסי בעולם) אם אתה רוצה להשתגע הייתי מבקש גם את המספר שלדה של הרכב שלך מעבר לכך הייתי מבקש התחייבות של אותו מנהל שהרכב שלך יוצא ראשון.

אם גם זה לא עוזר או שאתה מרגיש שאתה מקבל יחס שלא מגיע לך לקבל - אל תקנה מהם, הם בטח לא עושים לך טובה.

גילוי נאות - אני גם באחרונה חיפשתי רכב בתקציב הזה וביטלתי הזמנה של רכב אחר אחרי שקרסו יצאו במבצע על הקליאו, כל תהליך ההזמנה היה מצויין מהרגע הראשון היחס היה חם (כמו משפחה) וכל זה למרות שהם מכרו כבר 160 רכבים כאלה בשבועיים (קשה לי להאמין שהם היו מורגלים בטירוף הזה קודם), בנוסף בכמה הזדמנויות שהיו לי איתם הם תמיד יצאו לארגים ומבינים ולמרות שהייתי צריך שבועיים כדי לארגן את הכסף הם שמרו לי על האוטו ולא דחו אותי למשלוח הבא, אני מספר את זה שתדע שגם ברכבים של 70 אלף שקל אפשר לקבל חווית רכישה ברמה גבוהה (מקווה שזה ימשיך ככה בעתיד).

בגלל שאתה מחפש אוטומט, אני הייתי נכנס לסוכנות יונדאי ומוריד את המחיר של ה-i10 האוטומאטית. בארץ זה יבואנים שונים אבל המכוניות זה מכוניות אחיות (בדומה לאיביזה-פולו-פאביה) בנוסף המכירות שלה נמוכות אז אני משער שתוכל להגיע איתם לעמק השווה במחיר.

:king:

פורסם

ברגע שאתם לא מקבלים את הרכב שאתם רוצים בכלל סוכן לא נחמד אתם בעצם מענישים את עצמכם זמן, זמן ההמתנה הוא

ארוך. גם אני קיבלתי יחס גרוע בירושלים ולכן פניתי לסניף אחר שנתן לי שרות מעל ומעבר למקובל.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
ברגע שאתם לא מקבלים את הרכב שאתם רוצים בכלל סוכן לא נחמד אתם בעצם מענישים את עצמכם זמן, זמן ההמתנה הוא

ארוך. גם אני קיבלתי יחס גרוע בירושלים ולכן פניתי לסניף אחר שנתן לי שרות מעל ומעבר למקובל.

מעולה, תספר לבחור שלנו מי זה הסוכן החדש ותרים לו טלפון תגיד לו שאתה שולח לו חבר שלך שעומד לבטל והוא יטפל בו יפה

תם הטכס :arrow:

:king:

פורסם
אני יכול רק להזדהות איתך,

הרבה נותני שירות בישראל לא מבינים שהבעיה הכי גדולה היא חוסר וודאות אני נתקלתי בזה בנותני שירות מכל הסוגים (טיסות, חברות ליסינג ועוד).

לדעתי יש בעיה שהסוכן מרגיש לא נעים לומר לך מה קורה, אני לא סוכן רכב אבל הרבה פעמים רכשתי רכבים חדשים או הייתי שותף לרכישה של רכב כזה, וכשהבחור מסתכל במחשב הוא רואה את המכוניות שעל האוניה או עומדות להיות על האוניה, אין דבר כזה "בסוף הרכב שלך לא הגיע על האוניה הזאת" זה פשוט שקר רכבים לא עולים על אוניות או לא עולים עליהם בשביל הכיףת מה שכנראה קרה זה שסוכן אחר\אותו סוכן מכר את הרכב שלך למישהו יותר מקורב או יותר לוחץ. זהו.

דבר ראשון זה שפירסמת באתר שגולשים בו הכי הרבה סוכני מכירות של רכבים זה כבר התחלה טובה, אני הייתי הולך לאיפה שהזמנת נכנס למנהל הכי בכיר שם ומבקש לדעת מה קורה עם ההזמנה שלי, שימצא את הרכב שלך ויגיד לך על איזה אוניה הוא ומתי היא מגיעה לארץ (שזה הדבר הכי בסיסי בעולם) אם אתה רוצה להשתגע הייתי מבקש גם את המספר שלדה של הרכב שלך מעבר לכך הייתי מבקש התחייבות של אותו מנהל שהרכב שלך יוצא ראשון.

אם גם זה לא עוזר או שאתה מרגיש שאתה מקבל יחס שלא מגיע לך לקבל - אל תקנה מהם, הם בטח לא עושים לך טובה.

גילוי נאות - אני גם באחרונה חיפשתי רכב בתקציב הזה וביטלתי הזמנה של רכב אחר אחרי שקרסו יצאו במבצע על הקליאו, כל תהליך ההזמנה היה מצויין מהרגע הראשון היחס היה חם (כמו משפחה) וכל זה למרות שהם מכרו כבר 160 רכבים כאלה בשבועיים (קשה לי להאמין שהם היו מורגלים בטירוף הזה קודם), בנוסף בכמה הזדמנויות שהיו לי איתם הם תמיד יצאו לארגים ומבינים ולמרות שהייתי צריך שבועיים כדי לארגן את הכסף הם שמרו לי על האוטו ולא דחו אותי למשלוח הבא, אני מספר את זה שתדע שגם ברכבים של 70 אלף שקל אפשר לקבל חווית רכישה ברמה גבוהה (מקווה שזה ימשיך ככה בעתיד).

בגלל שאתה מחפש אוטומט, אני הייתי נכנס לסוכנות יונדאי ומוריד את המחיר של ה-i10 האוטומאטית. בארץ זה יבואנים שונים אבל המכוניות זה מכוניות אחיות (בדומה לאיביזה-פולו-פאביה) בנוסף המכירות שלה נמוכות אז אני משער שתוכל להגיע איתם לעמק השווה במחיר.

כמה שאתה צודק. הבעיה היא שלדעתי מספרי שילדה לא מיועדים לאנשים לפני שהרכבים עולים לאוניה, למרות שאני לא בטוח בכך ואני אברר.

בעית הקומבינה זו אחת המכות הקשות, אין לי ספק שיש קידום לקוחות ע"י גורמים כאלו ואחרים, אבל גם אם יש קידום לקוחות כזה או אחר אז עיכוב של אוניה אחת עבור לקוח מסוים זה נסבל, מעבר לזה זו בושה במיוחד אם זה נעשה במודע.

אני מקנא בך על היחס שקיבלת ברנו. אם הייתה לנו אפשרות ללכת על ידני סביר שהיינו הולכים על אופציה זו, אתה אינך היחידי שאני שומע שמרוצה מהיחס שקיבל שם. כל כך חבל שאנשים פשוט לא מבינים שאיכות שירות קונה לקוחות.

לגבי האיי 10 היא פחות מוצלחת מבחינת איכות הרכב, בטיחות (רק 4 כ"א), צריכת דלק, וכו' ובנוסף גם יותר יקרה משמעותית כך שהיא

אופציה שאנחנו פחות נוטים לכיוונה. הנטייה היא יותר לכיוון ה I20 משומשת בת כשנה וחצי וכבר התחלנו לברר. אם הרכב לא יגיע ארצה בחודש אוגוסט כנראה שנבטל את ההזמנה ונלך על זה.

טל.

פורסם

לא כל כך הבנתי את כוונתך. בכל אופן אני חושב שאם ההזמנה כבר בוצעה בירושלים לא ניתן להעביר את טיפול ההזמנה לסניף אחר.

אם התכוונת שמראש הייתי צריך ללכת לסניף אחר, הצדק איתך, הבעיה היא שאמא שלי עובדת כל השבוע וזה לא היה אפשרי מבחינתה, מה גם שלא העריכה שהיחס ייגרר גם בתהליך ההזמנה וחשבה שמרגע שתצא מהסוכנות לאחר ההזמנה לא תבוא עם אותם סוכנים במגע עד ליום מסירת הרכב. מה שהתברר כלא נכון פשוט בכלל האיחורים.

אגב אתם מוזמנים להכנס לקבוצה שהוקמה בפייסבוק לקיה פיקנטו רק כדי להתרשם מכמות המקרים הדומים לשלי. זה פשוט מדהים איך הם מרשים לעצמם לעכב כמות כ"כ גדולה של רכבים, א-ב-ל זה ממש לא מונע להמשיך למכור לאנשים "חלומות" לעתיד.

טל.

פורסם

הזנמתי ברחובות למרות העומס קיבלתי שירות מעולה אתם מוזמנים לפנות לשמואל.

בנוסף צריך להבין שקיים עומס בהזמנות זה רק מחזק את שעשיתם דיל טוב אתם הולכים להחזיק את רכב שנתיים

שלוש לא נראה לי שחודשיים זה מה שישבור אתכם. אני עשיתי החלטה והרגע ולשחרר מתי

שיגיע יגיע אם הייתי מזמין במאי אז כבר הייתי מקבל מכיוון שקניתי את הפיקנטו עקב נסיעת

מבחן של סתם לבדוק אני לא לחוץ.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כמוני כמוך. אני נתקעתי אותו דבר עם סוכנות זני קיאה רחובות. בינתיים מורחים אותי וכרגע הצפי לאמצע ספטמבר

זה אמנם גם אשמת הסוכנויות (כיוון שבמקרה של קיה מדובר בזכיינות) אבל לא רק!

היבואן הזה מתייחס ללקוחות הפיקנטו כאילו עושה להם טובה, אם היבואן מתייחס ככה אתה מצפה ליחס אחר מהסוכנות?

אני מאמין שמי שאי פעם יקלע לנושא הזה יחשוב פעמיים. בנוסף יש היום אופציות אחרות מעניינות לא פחות.

טל.

פורסם

Terminate the order and buy a used Picanto with low km. In such way you will receive the car immediately

if this would have been my budget, I would have preferred buying a better 1-2 years old used car

פורסם

לא קראתי את כל הפוסטים , אבל גם אני הזמנתי ספארק וביטלתי בגלל שהייתי צריך לחכות 3 חודשים !!!

בסוף הוספתי 17 K שזה הרבה כסף אבל קניתי איביזה ספורט קופה... לדעתי עדיף לך להוסיף קצת ולקנות רכב אחר ... לא חסר כרגע שכולם מורידים את המחירים

• תוכן חדש...