Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שלקיה יש נציגי מכירות לא הכי מושלמים.

יכול להיות שלקיה יש סוכנים לא הכי טובים.

חבר שניסה לקבל מהם תשובות על משהו בענין פיקנטו נענה בהתחמקויות ותירוצים שונים. החבר שיתף אותי בענין.

פניתי לקיה באמצעות אתר האינטרנט שלהם והשארתי את הטלפון שלי. למחרת היום התקשרו אלי מקיה ונתנו תשובה מלאה לשלאלתו ואף הוסיפו טיפ קטן לתשובה.

כשהחבר החליט להזמין קיה לנסיעת מבחן, הקפצתי אותו לסניף המרכזי במסגר.

הוא הזמין ידני לנסיעת מבחן אך הגיע מוקדם מידי. בעודנו ממתינים במקום חזרה קיה אוטומטית וחיכתה ללקוח הבא בתור. שאלתי אם אוכל לנסותה, הסתכלו על השעון, ראו שיש בערך 20 דקות ואמרו לי שאם תוך רבע שעה אני חוזר אז סע. נסעתי, חזרתי אחרי 20 דקות, בדיוק הגיע הלקוח הבא, כך שלא התעכב. אומנם זה היה בעיר ולא היו פקקים אך התרשמתי לטובה גם מהרכב גם מקבלת הפנים.

גם החבר התרשם לטובה מהנסיעת המבחן בדגם הידני.

אם קיה לא היו חוזרים עם תשובה, או שהתשובה שלהם היתה חמקנית, החבר לא היה מזמין נסיעת מבחן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...