Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסום הסיפור בפורום הוא טוב מאוד. אבל חבל שאתה לא מבטל את ההזמנה, יחס כזה מוציא את החשק, גם אם היה מדובר במוצר של 76 שקלים זה היה מוציא לי את החשק. לא מגיע להם לקבל את מיטב כספך.

הבעיה בשירות היא לקוחות שמקבלים שירות גרוע. לפעמים אין מה לעשות, אם אתה צריך רכבת, יש רק רכבת אחת. אבקת חשמל קונים רק מחברת חשמל (ד"א, זה לא בהכרח אומר ששירות בגוף מונופוליסטי יהיה גרוע, אבל הסיכוי גבוה יותר), אבל רכב ? תעבור ליבואן שיודע לתת שירות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת שאני לא מבין אתכם. פיקנטו אחלה רכב, באמת, אבל לא מדובר ברכב שמצדיק זמן המתנה כל כך ארוך. בתקציב 80 אלף אפשר לרכוש סופר מיני אוטומטית כמעט חדשה.

פורסם

באמת שאני לא מבין אתכם. פיקנטו אחלה רכב, באמת, אבל לא מדובר ברכב שמצדיק זמן המתנה כל כך ארוך. בתקציב 80 אלף אפשר לרכוש סופר מיני אוטומטית כמעט חדשה.

אין כמו ריח הניילונים 8)

פורסם
Terminate the order and buy a used Picanto with low km. In such way you will receive the car immediately

if this would have been my budget, I would have preferred buying a better 1-2 years old used car

:mm_yeah:

גם אני חושב ככה. במיוחד אחרי נסיעה של חצי שעה בפיאט פנדה חדשה (כנוסע).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא קראתי את כל הפוסטים , אבל גם אני הזמנתי ספארק וביטלתי בגלל שהייתי צריך לחכות 3 חודשים !!!

בסוף הוספתי 17 K שזה הרבה כסף אבל קניתי איביזה ספורט קופה... לדעתי עדיף לך להוסיף קצת ולקנות רכב אחר ... לא חסר כרגע שכולם מורידים את המחירים

נראה לי שבהתחלה חשבת על רכב חסכוני ואז עברת לרכב שהוא לא באותה רמה...זה שונה לגמרי אתה יודע :p

מי שמזמין ספארק רוצה רכב חסכוני לא כיפי..חח. איביזה ספורט ברור שעדיפה וגם אני היתי מוסיף סכום בשביל הנאה אלא אם אני רוצה חסכון.

הבחור פה קנה רכב כזה בטוח למטרת חיסכון ובטח שרכב חדש יותר כיפי מרכב משומש אבל בלי שום קשר למה שכתבת ובמקרה של פותח התראד הנ"ל הוא צריך להחזיר את הרכב, כי אם מתנהגים אליו ככה עכשיו לך תדע איך יתנהגו אליו בהמשך הדרך אם יהיו תקלות.

Opel Adam S 2017

פורסם
פרסום הסיפור בפורום הוא טוב מאוד. אבל חבל שאתה לא מבטל את ההזמנה, יחס כזה מוציא את החשק, גם אם היה מדובר במוצר של 76 שקלים זה היה מוציא לי את החשק. לא מגיע להם לקבל את מיטב כספך.

הבעיה בשירות היא לקוחות שמקבלים שירות גרוע. לפעמים אין מה לעשות, אם אתה צריך רכבת, יש רק רכבת אחת. אבקת חשמל קונים רק מחברת חשמל (ד"א, זה לא בהכרח אומר ששירות בגוף מונופוליסטי יהיה גרוע, אבל הסיכוי גבוה יותר), אבל רכב ? תעבור ליבואן שיודע לתת שירות.

גם אני הזמנתי פיקנטו אוטומטית, באמצע מאי. ואתה צודק - היחס הזה באמת מוציא לי את החשק. אני מוכנה לשים כמעט 80K על רכב וצריכה להתחנן/לצעוק בשביל לקבל אותו? לא נראה לי הגיוני.

הבעיה היא ,ממה שהבנתי, שהיצרן שולח לארץ אוניות עם איזה דגמים שבא לו ללא קשר להזמנות, כך שצעקות, איומים בתביעות וכו' לא יעזרו בכל מקרה..

תאריך האספקה שכתוב על ההזמנה - יולי. כבר לא יקרה. ומסתבר שגם בזה הכוונה היתה לספינה שמגיעה ב 25 לחודש כך שבפועל הרכב היה אמור להיות אצלי בסביבות 10 לאוגוסט. בכל מקרה אני החלטתי שאם הרכב לא נמצא על האניה של החודש הזה מבחינתי אין טען להמשיך לחכות, כיוון שהאניה הבאה אמורה להגיע ב 25.9 ומעבר לזה שרק אלוהים יודע איזה דגמים יהיו עליה (אולי יחליטו להביא רק ידני) אנחנו נכנסים כבר לתוך החגים מה שיעכב עוד יותר, לי היה חשוב לקבל את הרכב לפני ספטמבר מסיבות כאלה ואחרות. בתמימות האמנתי שאם כתוב יולי גם אם יהיה איחור הרכב יגיע לפני ספטמבר בוודאות, אבל מסתבר שטעיתי.

אתה אומר שיש אלטרנטיבות אחרות - לידני זה נכון, אבל לאוטומט? היונדאי I10 עם מנוע 1.25 עולה כמעט 100K שזה תוספת משמעותית. שקלתי קניית סוויפט/מאזדה 2 יד שנייה אבל הבנתי שהן לא חסכוניות בדלק כמו הפיקנטו, וזה הפרמטר שבאמת חשוב לי. נסעתי באלטו וממש לא אהבתי (בנוסף לחלונות מאחורה שנפתחים כמו בשנות ה 80).

בנוסף הבעיה בקניית רכב יד 2 היא שכל התשלום צריך להיות במזומן ובפיקנטו יש מימון בפריסת תשלומים ל 3 שנים ללא ריבית.

אם מישהו יודע על אלטרנטיבות אחרות אשמח לשמוע :-)

פורסם

אז תרשו לי לעדכן בחדשות המרעישות בעניין.

ברשותכם אתחיל מהסוף. ללא קשר לפיקנטו, רכשתי עבורי פאביה היום. האמת, בכלל לא הגעתי במטרה לרכוש אלא יותר כדי להתרשם. אני לא אדם שקונה תחת לחץ ואגב יש לציין שכלל לא הרגשתי בלחץ וגם לא תחת מתקפה. אציין לטובה את סוכנות ראשון לציון של סקודה שהיו חביבים למדי. כאן הבנתי עד כמה היה היחס שקיבלנו כשמכרו לנו סלחו לי המילה פאקין פיקנטו במחיר גבוה משל הפאביה וביחס מבזה.

זה בתור התחלה. אל תשאלו אותי למה ההזמנה הזו לא בוטלה מזמן לא לפני מה שאני עומד לספר וגם לא אחרי. ההחלטה אינה שלי אני לא רכשתי את הרכב.

אז שימו לב, היום אימי הרימה טלפון לסוכנות לברר מה קורה עם "האנייה שתגיע בסוף אוגוסט" עליה סופרו לנו מעשיות לקראת סוף יולי.

התשובה הייתה יותר מפתיעה ממה שאתם מדמיינים. וכאן אגב אני חייב להודות שהסוכן (אותו לא זכינו מעולם לפגוש כיוון שלא עבד בימים בהם ביקרנו בסוכנות לפני הרכישה וברכישה עצמה). תשובתו של הסוכן אם כן הייתה "אני ממש מצטער, יש בעיה עם הדגם ה"מפואר" EX, ישנה בעיית אספקה שלו, הוא לא הגיע וכנראה שגם לא יגיע בזמן הקרוב". בקצרה, ענתה לו אימי "ואם איני לחוצה ויש לי את הסבלנות להמתין? (בצחוק): מקסימום ארוויח רכב מודל 2012". תשובת הסוכן: "גם על זה לא הייתי בונה, פשוט לא כדאי לך לחכות, אני לא יודע מתי יגיעו הרכבים הללו אם בכלל, כרגע אין צפי, אין שום מידע ואני לא יכול לתת מידע מוטעה, אני הייתי ממליץ לך להחליף לדגם ה"פשוט" LX (אם אינני טועה) או לבטל, לבחירתך".

זה נסגר ב"נחשוב על זה"

שוב אין לי טענות לסוכן כלל וכלל, אני אפילו מעריך אותו מאוד. העניין הוא שמכרו לאנשים חלומות, משכו אותם 3 חודשים בלי לספק מידע אמין שהייתי מעריך מאוד אם היו נותנים כבר לפני חודשיים ולפי דעתי אם אתם שואלים אותי הם עדיין ממשיכים למכור, אבל זו רק השערה.

אני ממליץ לכל אדם באשר הוא אם הוא הגיר האוטומטי הוא שמדבר אליו ותקציב נמוך בכיסו: יד שניה מרכב אחר. שוק היד שנייה מקרטע ביותר מציאות יש כל הזמן ובמאמץ ניתן למצוא רכבים שמורים. אם קריעת הניילונים ותשלום אגרת רישוי לרכב בן 0 הוא החלום שלכם, רק תוודאו שלפחות קבלת הרכב נשאר בתחום המציאות.

טל

טל.

פורסם
אתה אומר שיש אלטרנטיבות אחרות - לידני זה נכון, אבל לאוטומט? היונדאי I10 עם מנוע 1.25 עולה כמעט 100K שזה תוספת משמעותית. שקלתי קניית סוויפט/מאזדה 2 יד שנייה אבל הבנתי שהן לא חסכוניות בדלק כמו הפיקנטו, וזה הפרמטר שבאמת חשוב לי. נסעתי באלטו וממש לא אהבתי (בנוסף לחלונות מאחורה שנפתחים כמו בשנות ה 80).

בנוסף הבעיה בקניית רכב יד 2 היא שכל התשלום צריך להיות במזומן ובפיקנטו יש מימון בפריסת תשלומים ל 3 שנים ללא ריבית.

אם מישהו יודע על אלטרנטיבות אחרות אשמח לשמוע :-)

אני לא חושב שהפקינטו האוטומטית חסכונית משמעותית ממאזדה 2 או סוויפט או פיאסטה. צריכת הדלק המדווחת מאנשים שאני מכיר היא סביב 1:12 משולב. לגבי אלטרנטיבות סבירות גם סיריון וגם ספלאש של סוזוקי למיטב ידיעתי יהיו חסכוניות יותר או לפחות בעלות ביצועים שווים. מנועי TSI של קונצרן VAG גם סביר שיהיו חסכוניים יותר

תעשי את השיקולים אלו רק המלצות. רק אל תשכחי שחסכון משמעותי בדלק תקבלי רק בגיר ידני או לחילופין טויוטה יאריס, הונדה ג'אז ורכבים היברידיים. איפה הקאץ' ? במחיר

טל.

פורסם

איזה מצחיקים אתם כאילו לסוכנים בארץ יש יכולת להאיץ את קצב היצור תרשו לי לעדכן אתכם

יש רשימות המתנה לפיקנטו בכל העולם. לקנות רכב בן 3 בדיוק שצריך להחליף לו מצבר צמיגים

ולעשות לו טיפול גדול זה לא הפתרון. לפעמים במקום להעלב שהרכב לא הגיע בזמן אפשר להבין

שרכשתם מוצר בעל שיעור ביקוש עולמי ולכן יש חוסר גם לipad2 אנשים חיכו חודשיים. מי שרוצה להכנס

למוסכי צמפיון או קרסו מוזמן להכין את המזומנים. לקבל בתמורה רכב יותר גדול וקצת פחות חסכוני

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

mazda f2 - תגיד אתה רציני עם התגובה שלך?

להיעלב??? אם מהתחלה היו אומרים לי שהרכב יגיע באוקטובר או בדצמבר כנראה לא היתי מזמינה אותו!

ברגע שאומרים לך זמן אספקה, לא מעדכנים אותך אם יש עיכוב, אתה צריך לרדוף אחרי הסוכן ולהתחנן לפיסות מידע כשבפועל אף אחד לא יודע אם גם על הספינה הבאה הרכב יהיה, כשבפועל גם אם הרכב על האנייה הזאת זה חודשיים עיכוב אז זה לא מעליב, זאת התנהלות בזיונית!

כששאלתי אם עד ספטמבר הרכב יגיע נאמר לי בע"פ כן, בטח אין סיבה שלא - להזכיר לך זמן אספקה על ההזמנה הוא יולי!

זה כמו שאני אזמין טכנאי של הוט להתקנה ויגידו לי שהוא יגיע בין 2-4 בתאריך מסוים. ואני אשב ואחכה ובפועל הוא לא יגיע ויגידו לי שמישהו עידכן במערכת את התאריך לשבוע הבא, אופס, באסה. ושבוע אחרי זה אני אשב ואחכה והוא שוב לא יגיע ואף אחד לא יעדכן - לא מעצבן?

ההבדל הוא שכאן לא מדובר על מאות שקלים בחודש, מדובר על כמעט 80K!

אפשר היה להבין אם לפחות היו מתקשרים ומעדכנים או מציעים פיצוי כלשהוא, אבל הגישה שלהם היא - לא בא לך תבטל. אז כנראה שאני אבטל!

פורסם

ההתנהגות של טלקאר במקרה של הפיקנטו היא לא פחות משערורייה. יש אנשים שביצעו הזמנה בידיעה שהרכב כבר יסופק להם ומכרו את הרכבים הישנים שלהם, כדי לא להפסיד כסף. מה הם עושים היום? נוסעים באוטובוסים ורכבות.

תיכנס לקבוצת הפיקנטו בפייסבוק ותבין את המרמור של האנשים שם.

בקניית רכב חדש יש גם מושג שנקרא "חווית רכישה" ואת זה טלקאר הרסו להרבה רוכשים.

היחס שלהם (כמו של הרבה יבואנים בארץ) הוא שחצני ויהיר. הם מסתתרים מאחורי מסמך שהחתימו את הלקוחות עליו ובו מצוין שיתכן ויהיה עיכוב.

אני הייתי מקליט את אותו סוכן שאמר שלא ידוע לו מתי יהיו דגמי EX במלאי ותובע את היבואן על הונאה. אנחנו נמצאים במדינת חוק ואי אפשר שרק צד (הרוכש) ימלא את חובותיו בהסכם.

שאנשים יפסיקו עם המשפט :יש ביקוש עולמי לרכב". חבר שלי שגר באנגליה אומר שאפשר לרכוש ולקבל אחת כזו חדשה בתוך שבוע ומי שקורא את המגזין טופ גיר יודע שבסיכום המבחן דרכים שעשו לפיקנטו, המליצו לקוראים לרכוש את הפנדה שטובה יותר, לדעתם.

פורסם

אני מסכים שיש כאן סיפור שהוא אולי עילה לפתיחת תלונה במועצה לצרכנות.

מנסיון (אמנם בתחום הסלולאר) מהרגע שפתחתם פניה אתם ישר מקבלים את הפרטים של העורך דין שמטפל בכם ותוך X קטן מאוד של ימים הנושא נפתר.

אני לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי מזמין במאי ועכשיו קולט אחרי חודש שהבטיחו לי את הרכב שהוא יגיע רק שנה הבאה, הסיפור הזה יש מלא בריח לא טוב בכלל ואני נדהם שטלקר עם כל עשרות הסוכנים שלהם שבטוח עוברים על כל השרשור הזה לא פוצים פה, לא מיישרים מבט אל הרוכשים ואומרים להם שאין. אני חושב שהנושא הזה יהיה באוחריהם.

יותר מזה אני לא מאמין שמעבר לכביש ביונדאי של כלמוביל שיש להם i10 שזה אחות תאומה של הפיקנטו,בכמויות באספקה מיידית לא מורידים את המחיר שלה שקל לשקל למחיר של הפיקנטו ושוברים את השוק הזה לטלקר על הראש.

לא מבין איך umi לא מביאים ספארק אוטומאטית וסוגרים 100 הזמנות ביום ואני לא מבין איך סוזוקי מסתכלים על הכל מהצד ולא מורידים כמה אלפי שקלים מהאלטו האוטומאטי כדי לעשות אותו ממש משתלם מול הפיקנטו.

אחח, אם היו נותנים לי מתנה יבואנות רכב, היה לכולכם פיקנטו או שוות ערך אליה אתמול.

:king:

פורסם

אם לספארק היה גיר אוטומטי ניראה לי צריכת הדלק הייתה כמו אצל משפחתית :twisted:

סוזוקי למרות הכול מוכרת טוב מאוד את האלטו,לא מזמן התפרסמו נתוני מכירות,אלטו אוטומטית תהיה פשוט יותר מידי חלשה וגם הלך כול החיסכון שהאלטו מצטיינת בו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...