Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCA של יצרן בשם MACROM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נתון לויכוח.

"תור הזהב" של מאקרום הייתה בסוף שנות ה 90, אולי עד 2000 או 2001 שאז בין היתר מורל יצרה עבורם רמקולים. צירפתי תמונה מהקטלוג שבו ניתן לראות בבירור את הלוגו של מורל על רמקול בסט שהיה מקביל להייבריד הישן.

באתר החברה ניתן לקרוא על ההיסטוריה, סיפור די ארוך שהתחיל מחברה גרמנית, עברה לשוויץ ועכשיו לאתר שלהם יש סיומת איטלקית. בקטלוג שברשותי משנת 1999 מצויין שהחברה בכלל ממוקמת בדבלין אירלנד :roll:

אני בספק שהאיכות שלהם נשמרה עד היום למרות שנראה שיש להם סדרת רמקולים (וקרוס!) מעניינים מאוד.

איתמר.

Macrom.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם חוטים בחמישה שקלים יעשו את העבודה בדיוק כמו חוטים היקרים מהם פי מאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תלוי המערכת שלך ואים אתה לא מישתמש ברכיבים של עשרת אלפי שקלים שבמיקרה כזה דווקא הייתי שם חוטים יקרים אז אין לך שום משמעות ושים חוטים ב5 שקלים כמו שאיתר כתב

פורסם

מקרום אכן עברה המון תהפוכות

ואיתמר צודק בשלב מסויים מאיר מרדכי ייצר סדרת רמקולים עבור מקרום (דרך אגב שם הייתה ההיכרות הראשונית בנינו, שבתור משווק מקרום הוא תיקן לי את הבעיות ברמקולים שייבאתי לארץ מהסדרה הזו)

החברה בשלב מסויים שיתפה פעולה שיווקית בלבד עם SOUNDSTREAM (שבאותו זמן אני גם שיווקתי את שתי החברות האילו בארץ) כך שסאונדסטרים שיווקה את מוצרי מקרום בארה"ב (זו לא אותה סאונדסטרים של היום מדובר על הימים שסאונדסטרים הייתה מובילה בשוק) ומקרום שיווקה את סאונדסטרים בחלק מאירופה

הם אפילו בנו ביתן משותף ב CES שהיה מעניין וקצת ליצני (קונספט של אנשים חצי ערומים באמבטיות שחוטי מתח ו RCA מלופפים וזרוקים סביבם ועליהם :roll:)

עד כמה שאני יודע הבעלים של מקרום הוא אדם איטלקי בשם פילזטי (דרך אגב הוא איש נחמד אבל נראה כאילו הוציאו אותו מהסופרנוס, יחד עם הסנטר המלבני של המפיונר האיטלקי הקלאסי)

אני מכיר שהבסיס של החברה הוא בבלגיה, אם כי יכול להיות שהמידע של איתמר מעודכן יותר

סך הכל היום זו חברת מדבקה לחלוטין

וכבלי ה RCA שלהם טובים כמו כל כבל אחר בטווח מחיר של 20-150 ש"ח

ולסיום אני חייב להסכים עם legacy3r שרמת החוט לא תורגש בהתקנות ממוצעות באיכות הסאונד

בברכה

דרור

• תוכן חדש...