Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שום פעם כמו עם האשכול הקודם שלחו לי הודעה שהסט שהזמנתי ה DLS RM6.2 לא זמין עד ה ראשון לחודש, הם הציעו לי או לחכות או לקבל החזר כספי או סטים יותר טובים לטענתם כגון:

DLS X-Program X-SC63

DLS Performance C36

האם משהם פה יכול להמליץ לי עליהם או משהו ולתת לי חוות דעת?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

מה הקשר ?

הסט שאתה הזמנתה הוא סט 2WAY

ושני אלו הם סטים 3WAY ברמה הכי נמוכה של DLS.

אני מציע לך לעלות ברמה ולא לרדת.

בנוסף אני לא משוכנע בכדאיות העסקה מלכתחילה

תבדוק את זה מחדש אולי שווה לבטל את העניין.

פורסם

הבנתי טוב אז אני אחכה שיחזור הסט, תודה.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

oxyn בוקר טוב

ממליץ לך לחכות לסט שהזמנת

אני מתחייב לך (ברמה חברית ...:lol:) שבהתקנה נכונה יחד עם מגבר תואם התוצאה תהיה בית ספר לסאונד

אין סטים שאני מכיר שמתמודדים עם הסט הזה ביכולות שלו ובטווח המחיר שלו

לגבי ה DLS X-Program X-SC63 זהו אכן סט שלושה חלקים שכמו שציין AUDIO KING במידה ואין לך מיקום לשלושה חלקים אז זה מיותר לרכוש אותו

לגבי הסט C36 זהו גם סט שלושה חלקים מהסדרה הגבוהה של ליין הפרפורמנס

בגדול ההבדל בניהם הוא שה X PROGRAM בנוי יותר צעיר ומותאם יותר לסוג מוסיקה עכשווית (סינטיסייזרים ומוסיקת רמיקס ומחשבים) לכן גם אין בסדרת ה X שימוש בפטנט ה EFR של DLS

לי אישית אין ניסיון עם הליין הזה של ה X PROGRAM אני עבדתי הרבה עם ה XSB62 של הליין הזה (שזה סדרה נמוכה מה XSC) והתוצאה היא ללא שום ספק מדהימה

כמו כן יש לי ניסיון גדול עם ה C36 לכן אני מרשה לעצמי לומר שאני מניח שהתוצאה בהתקנת XSC63 תהיה מדהימה לחלוטין

אם אפשר הייתי שמח להעיר הערת שוליים קטנה ברשותכם :

אני קורא את השרשור הזה וחושב שזו לא דרך נאותה לנסות לפסול מוצרים ולנסות להיות ליצן בהערות ציניות כשאין לך ולו מושג קלוש על איך עובד מוצר מסויים ואיך הוא מנגן ואפילו איך הוא נראה שלא לדבר על איך הוא נשמע

זה לא מראה על חוכמה, יידע, מקצועיות, הבנה בתחום, והבנה בשיווק ובהתנהגות נאותה ומכבדת בכלל בכל מובן אלא ההיפך הגמור

שבת שלום

דרור

פורסם

בבקשה ארזה

"מהאולטימייט לפרפורמנס נשאר רק השם :" זה ציטוט מתוך דבריו של SROOL

אם זה לא ציניות אז אני מתנצל בפני כל הנוגעים בדבר

אבל לי זה נראה כניסיון להפוך ליין שלם של DLS לליין מדבקה

אני חושב שצריך המון תעוזה לעשות זאת

בטח ובטח שאין כמעט לאף אחד שום ניסיון בסדרת ה X ואני מניח שאין הרבה ניסיון בסדרת ה C של הפרפורמנס

תחשוב על התעוזה שיש בפסילה של 44 מוצרים רק בפרפורמנס בלי להוסיף את ה X של מותג שלא קוטל קנים בעולם

מה עוד שסדרת הפרורמנס לקחה מספיק פרסים יקרי ערך באוסקה ביפן

שוב כמו שאמרתי אם תוכיח שאני אובר רגיש אתנצל מיד

ואם לא פשוט תהיה אובייקטיבי בהערותיך כלפיי

שבת שלום ליאור

דרור

פורסם

שרול כנראה חיווה דעתו על ליין נמוך וזה בסדר כמו שיש כאן הרבה דעות מנוגדות לכאן או לכאן .

אני אומנם ידידו של ישראל אבל מעולם לא שמעתי ממנו מילה רעה על הDLS -נהפוך הוא!

אני גם בעליו של סט UP6 הישן והטוב ומאד מאד רציתי להרכיב את הסקנדינביה על ברכיי (:wink:) אבל הדרישות המשוגעות והתנאים שהציבה לי כדי להפיק ממנה הנאה הורידה את מפלס סבלנותי לרצפה.

מה שאני מנסה לומר לך,שלתחושתי ,אכן מכ"ם הרגישות שבך מכוון גבוה מדי ואולי צריך לסובב את הגיין קצת למטה.

מוצרי DLS הם מוצרים מעולים אבל כמו בכל חברה יש גם ליינים נמוכים שמכוונים ללקוחות שלא מחפשים מעבר לכך.וזה בסדר להעיר ולציין זאת.אף אחד לא טען בפני פותח השרשור לרדת מהמוצרים של DLS אלא פשוט לדחוף אותו למוצר טוב יותר במשפחה.

אל דאגה דרור.אני הראשון שאשכב על הגדר להגן על שמה הטוב של הסקנדינבית המדהימה הזו! :lol:

ליאור

פורסם

ארזה

+1 :-P:lol::-D

הבנתי ומקובל עליי והכל בסדר

לגבי כפתור הגיין של הרגישות הוא התקלקל אצלי מזמן

ביום הראשון של חיי שזיהיתי את הכפתור הבנתי שאצלי ניתן רק להגביר את הרגישות

לאחור אין דרך חזרה :lol:

שבת שלום

דרור

• תוכן חדש...