Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך ערכת התקנה למגבר, זוג RCA איכותיים ובערך 10-15 מטר של חיווט רמקולים.

האם יש מקום בארץ באזור המרכז שניתן לרכוש במחירים שפויים או להזמין הכל מחו"ל?

ועל הדרך אשמח לקבל המלצה ליצרני החיווט.

רכיבי המערכת:

hu: pioneer 7250

amp: JBL 1004

component: MBQ dsd 216

sub: JBL לא זוכר את הדגם

תודה

פורסם

הכוונה שלי שלא יהיה יקר פי שניים ממה שאני יכול להזמין בחו"ל כולל משלוח.

הרכיבים לא כאלה מטורפים אז החיווט גם לדעתי צריך להיות איכותי שיהיה תואם לרמת הרכיבים.

פורסם

להזמין מחול יותר זול

ואתה מקבל מוצרים איכותיים.

מומלץ מוצרים של קנו קונספט נותנים תמורה גבוהה לכסף.

http://shop.ebay.com/knukonceptz.com/m.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&rt=nc&_clu=2&_fcid=100&_localstpos=&_stpos=&_trksid=p3911.c0.m14.l1513&gbr=1&_pgn=1

או ישירות מהאתר

http://www.knukonceptz.com/

פורסם

AUDIO KING בוקר טוב

הבחור יש לו סך הכל מגבר של JBL סדרת אנטרי מה הוא צריך להתעסק עם יבוא של קיט מקצועי ?

בנוסף יש עלות משלוח ועלות מכס שזה 19% ומע"מ ובסוף המתקין לא יאהב את זה וידרוש יותר כסף על ההתקנה כי הוא לא מרויח על החוטים ואף אחד לא אוהב להיות ז...ה של אף אחד

כל מה שהוא צריך זה לבקש מהמתקין שלו הצעת מחיר לעבודה ולחיווט שלא יגיע מקיט אלא מגלילי כבל ומבליסטרים של RCA

אני חושב שהמתקין יוכל להציע לו מחיר טוב יותר וציוד לא רע (ז"א הוא רואה את הכבלים ובוחר את ה RCA מהמדף)

דרור

פורסם

עוד פרט קטן שאני מתקין הכל לבד, המערכת למעשה מועברת מהרכב הישן שלי לחדש ואני רוצה הפעם יותר להשקיע בחיווט.

אני לא רוצה להעביר את החיווט הישן שהוא ממש בסיסי מהתקופה שלא היה לי אפשרות להשקיע בזה, הפעם אני יכול להשקיע יותר בחיווט אבל שוב שיהיה פרופורציונאלי לרכיבים.

לא צפויים שום שדרוגים מה שרשמתי במודעת הפתיחה זה מה שיש.

פורסם

אני מסכים עם MEGAN62

באמת בשביל זה עדיף לך כבר ללכת למתקין וכמו שהוא אמר לבחור את החוטים

וחוץ מזה שגם בארץ יש חברות מוכרות וטובות לחיווטים אומנם לא כל מתקין מתעסק עם זה אבל יש ולא חסר...

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

בערכות שבקישור יש כבר RCA אחד משולב עם REMOTE, מה איכות הRCA הזה?

לא אכפת לי ללכת על הערכה הזאת בלי הRCA המשולב אלה להשקיע עוד קצת ולקחת את הכבל שכבר בעל ארבע ערוצים באותו העמוד

NEW KnuKonceptz Karma Twisted 4 Channel RCA Cable 13ft

לפי חישוב שלי זה יצא ביחד 54 דולר כולל משלוח נוסיף לזה את המיסים אנחנו עדיין על פחות מ300ש"ח, נשמע לי סביר.

• תוכן חדש...