Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוי יצחק או לוי יצחק מינוס 40% ו"בא נתפלל שמישהוא בכלל יתקשר לראות את האוטו"?

:-)

כמעט שווה שמישהו יכניס זאת לחתימה שלו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולכל מחשבני הליסינג פה, מחשבון זה מצוין אבל עפ"י איזה תמחור אתם מחשבים את מחיר הרכב באחזקה פרטית ביום המכירה?

במקרה שלי : אם תהיה שואה גרעינית אקבל רק מחירון.

אם לא תהיה שואה גרעינית, זה יהיה דו ספרתי באלפים מעל , כמו עם הרכב הקודם וכמו עם זה שלפניו :)

בכל מקרה, מחשבוני הליסינג משקללים 15 אחוז ירידת ערך שנתית.

אתה יודע, לא כולם קונים רכב שהוא חתונה קתולית כמו המוסו שלך :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה דעתך על לנציה דלתא?

אם זה לא היה ליסינג, אני לא בטוח שהייתי ממליץ אבל מאחר ובליסינג עסקינן... למה לא?

עריכה - דווקא יכלה להיות אופציה לא רעה אבל שכחתי שאתה נעול על תיבה ידנית.

ולכל מחשבני הליסינג פה, מחשבון זה מצוין אבל עפ"י איזה תמחור אתם מחשבים את מחיר הרכב באחזקה פרטית ביום המכירה?

תודה bagira, הלנצ'יה אכן לא ידנית מה גם שהיא משפחתית גדולה חזקה אך לא ספורטיבית לנהיגה במהותה (ראה ערך מונדיאו או אינסיגניה) ולכן לא מהווה שדרוג גדול מהסקודה שאצלי, מעבר לספורטיביות הסקודה שאצלי הינה דגם מאובזר מעבר לסטנדרד ב-VRS

לגבי ידידת הערך, אם נתעלם מדברים לא צפויים כגון תאונות ונתמקד על השחיקה במחיר, אפשר סטטיסטית לבדוק את זה לפי הסטוריית הדגם וירידת הערך בשנים קודמות ומכייון שלא מדובר ברכב נפוץ נאפשר לקבל אמת מידה משוערכת

פורסם
במקרה שלי : אם תהיה שואה גרעינית אקבל רק מחירון.....אתה יודע, לא כולם קונים רכב שהוא חתונה קתולית כמו המוסו שלך :wink:

צודק, גם אצלי וגם אצלך לא מדובר ברכבים אופייניים לשוק (כל אחד בקצה האחר של הסקאלה) אבל אם נתייחס לחלק הארי של השוק, אם ניקח לדוגמא מזדה 3 או פוקוס, בתייחס למחיר המכירה בפועל של הרכבים מידיים פרטיות, אז ליסינג נהפך למשתלם גם לפני מדרגת הק"מ שציינתם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הבנת אותי כהלכה, כוונתי בהודעה הייתה שגם רכבים כמו מזדה 3 ופוקוס מידיים פרטיות, שמורות ועם ק"מ נמוך, קשה מאוד למכור היום במחיר משמעותי יותר גבוהה מאשר מחירי יוצאות הליסינג (שלא לדבר בכלל על מחירון) ולכן יש לי בעיה עם מחשבוני הליסינג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא הבנת אותי כהלכה, כוונתי בהודעה הייתה שגם רכבים כמו מזדה 3 ופוקוס מידיים פרטיות, שמורות ועם ק"מ נמוך, קשה מאוד למכור היום במחיר משמעותי יותר גבוהה מאשר מחירי יוצאות הליסינג (שלא לדבר בכלל על מחירון) ולכן יש לי בעיה עם מחשבוני הליסינג.

bagira אתה יכול לקבוע במחשבון את ירידת הערך באחוזים ביחס למחיר הרכישה, אני גם לוקח מרווח ביטחון ולרוב שם יותר מהצפוי כדי לראות היכן נקודת שיווי המשקל, כנ"ל לגבי הוצאות תיקונים ודלק

ניסוי ותהיה :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן יש מחסור בהיצע של מכוניות משפחתיות-ידניות ספורטיביות, בוודאי במחיר שפוי.

בכל זאת, אני מסכים עם המגיבים כאן בנוגע לכך שמומלץ לך לברר מה אפשר לעשות כדי לארגן גולף GTI במרכב 5 דלתות ותיבה ידנית.

במידה ולא תצליח, תצטרך לקבל את זה שלפעמים צריך לדעת להתפשר, שכן התיבה הידנית זה עניין של אהבה (הרי הרכב שלך בליסינג, אז אין כאן שיקול של עלות תיקון תיבה אוטומטית, או צריכת דלק) והעניין של המראה הספורטיבי..מסתבר שקצת קשה לקבל מראה ספורטיבי בגזרות המחיר האלה, כאן בארץ - הגיוני, לאור העובדה שלפעמים, הגירסאות המשווקות בארץ כ"חזקות", הן לא הכי חזקות בהיצע - מה שלא מקנה להן את כל הקישוטים/גימורים הספורטיביים. במידה ותתפשר על תיבה לא-ידנית ועל המראה הספורטיבי פחות, לא רק שתרוויח את הגולף GTI בלי יותר מדי בעיות (שעיצובה דווקא כן ספורטיבי), אלא שתקבל גם ניסאן ג'וק טורבו, לקסוס IS250 (כן, מחירה סביב 260,000 שקל), וולבו S60, ואתה יודע מה - כן, גם פורד S-MAX, שהוא אמנם מיניוואן קומפקטי (איפשהו באמצע בין מאזדה5 לבין פורד גלאקסי) - אבל שזה לא יטעה אותך. הוא נראה פצצה ומהחודש שעבר, הוא מגיע גם עם מנוע הטורבו של המונדיאו. הוא גם ייחודי מאוד -אין הרבה כאלה בארץ (אנשים לא יודעים איך לאכול אותו - הזהו כלי מוחצן מאוד שעולה כמו מיניוואן גדול, אבל הוא לא מיניוואן גדול, אלא קצת יותר קטן עם ה-מ-ו-ן פאר מבפנים וביצועים של טיל, עם בערך 8 שניות ל-100. הוא מציע חבילה כמעט שלמה לטעמי. החיסרון העיקרי שלו (שזה לא רלוונטי לגביך) הוא שאין לו גלגל רזרבי..

תחשוב על זה :)

נ.ב: אתה כבר לא מאוד רחוק

פורסם

למה לא מיצובישי ראלי-ארט, הזאב בעור כבש האולטימטיבי.

עדיפה על רוב האופציות שהוזכרו כאן, בעיקר בזכות השלדה המצוינת שהיא חולקת עם אחותה היותר עוצמתית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...