Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם סעיפים 1 ו 2 לא רלוונטיים כי אתה נוסע מעט יחסית או לא מספיק בכדי להצדיק את המחיר של הליסינג ואם הרכב מפגין אמינות מופתית - אז למה בעצם להחזיק רכב ליסינג???

הוא נוסע די הרבה לדעתי,כל גיחה לערדרינג מכל מקום בארץ זו נסיעה ארוכה יחסית,ולראיה :

BAR72: הסיבה היא כלכלית אגואיסטית גריידה, עם הקילומטרז שאני עובר, מחירי הדלק וירידת הערך פשוט משתלם לי יותר לקחת בליסינג, לסבר את האוזן, רק צמיגים מתבלים אחת לשנה וכולנו יודעים כמה עולים סט צמיגי

כשהרכב בליסינג,אין שיקולים ומחשבות על טיפולים,דאגה מירידת ערך,ובכלל חשש לפרק זמן ארוך למכירת הרכב.

אם הייתה לי אופציה דרך העבודה לקחת רכב ליסינג כמו שיש לי כרגע,הייתי הולך על זה בלי לחשוב.

ויודע מה? הייתי אפילו מצליח לחסוך סכום נאה כל חודש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך קילומטרז' רציני אז כן - אתה תצליח לחסוך אבל אם אין לך קילומטרז' רציני אתה לא.

אני החזרתי רכב ליסינג לפני כשנה בערך ואני יכול לאמר לך שמאז אני מצליח לחסוך הרבה יותר ממה שיכלתי מקודם - תוסיף לזה נסיעות שהתווספו לשכר.

בעקרון מה שאני עשיתי זה רכישה של רכב ב65K שהוא 4 שנים על הכביש ולא רכב חדש.

מה שפותח השרשיר הולך לעשות הוא לרכוש את הרכב הנוכחי מחברת הליסינג - הוא לא קונה רכב חדש.

במידה ואמינות הרכב היא טובה ואין יישור קו מכאני רציני לעשות ובמידה והקילומטרז' נמוך - אז להחזיק את הרכב הזה כרכב פרטי עוד מספר שנים יכול להיות דווקא מאוד כלכלי.

אם כי - נסועה גבוהה מאוד שווה באופן מיידי כדאיות לרכב ליסינג.

ממה שהוא כתב רואים שהוא מאוד אוהב את הרכב הזה - שיקול רציני כשמדובר באקסמפלר מיוחד שכזה.

מעניין אם יש לך מושג כמה עולה היום להחזיק רכב ליסינג רמה 2 - תיקח בחשבון שאצלו מדובר ברמה 3 או 4 לפחות, אני לא מדבר על רכב צמוד שבו אתה משלם רק על שווי מס אלא על ליסינג מלא דרך המעביד.

אני אומר לך ששילמתי על הקורולה 3410 שקלים בחודש ובנוסף לזה תוסיף שווי מס שבמהלך 4 שנים הגיע מ1370 שקלים לסכום שערורייתי של 2300 שקלים ורגע לפני שהחזרתי את הרכב עמדו להעלות את שווי המס ל2700!!!

וזה רכב רמה 2... משפחטומתית סה"כ. שתי הסיבות היחידות שלקחתי בגללן את הרכב היו בגלל שבעבודה שלי לא מורידים את ההפרשות הסוציאליות מערך הרכב ושלא היה לי כסף בזמנו למשהו ראוי ורציתי שקט נפשי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעניין אותי איזה צמיגי 18 הליסינג שם לך בנוכחית. :)

אתה נמצא בבעיה ידידי עם כמות הדלתות, אני הייתי מנסה DSG במקומך.

גם אני חסיד של ידני ומעולם לא היה לי רכב לא ידני, אבל בתקופה האחרונה אני קצת חוטא במחשבות על DSG :)

זה מקום העבודה שלך נותן לך לבחור רכב כאוות נפשך או שזה ליסינג פרטי?

אצלנו נותנים לבחור מה שאתה רוצה, כל עוד זה קבוצה 2 ויפני/קוריאני :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור חובב ידני מושבע ורוכש מכוניות ידניות בלבד (כאשר אוטומט הוא לא אופציה כלל), אני נוהג לעיתים תכופות על ג'טה ליסינג של העבודה, מדובר על מנוע 1.6 עייף, אך הDSG פשוט תענוג, יתרונותיו עולים על ידני.

אם הייתי חייב לוותר על ידני, הייתי מתפשר בDSG בלבד.

מצטרף לדעה שעלייך לנסות להחזיק בסקודה באופן פרטי, זה ללא ספק רכב מיוחד ואני בטוח שאם תתחרט, לא תהיה לך בעיה למכור אותו בקלות ומהירות.

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

אם יש לך קילומטרז' רציני אז כן - אתה תצליח לחסוך אבל אם אין לך קילומטרז' רציני אתה לא.

תגדיר ק"מ רציני.

אני אוטוטו שנה עם הסקודה (שבועיים וקצת) וכבר 28K נגמעו בשמחה :) - התוכנית הייתה מלכתחילה טורבודיזל\יד1-2\ידני כלשהי,אבל המציאות כרגיל שינתה את התוכניות,ומחשבה של להגשים חלום ישן [רכב חדש] הביאו לתוצאה הסופית.

(למרות שאני חושב שבן ה עם השירוקו כבר מזמן עקף אותי.. 8))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חברים,

אני שוב מודה על ההענות הרבה

לגבי הליסינג והקילומטרג', כרומני גאה אני בודק את השקל פעמיים, הנסועה שלי היא באיזור ה-27-28K בשנה, כיום על הסקודה יש כבר 75K על השעון לאחר 3 שנים פחות חודש ועל פניו אני צופה עליה של כ10-15% בנסועה

בדקתי במספר מחשבונים פיננסים את כדאיות הליסינג ובכולם יצא גבולי או כדאי, אפילו במצב של שיוויון אני אעדיף ליסינג למען השקט הנפשי

אם תרצו יש מחשבון ליסינג נהדר באתר http://www.CCalcs.com

בכדי להבהיר, את ההשוואה של רכב ליסינג אני מבצע על אותו הרכב (חדש) ולא מול הסקודה המשומשת, אחרת ההשוואה בבסיסה לא נכונה

לאשתי יש רכב משלה שהיא מאוד אוהבת, מה גם שהיא לא סובלת רכב ידני, שזה מעולה בשבילי :-)

לגבי הצמיגים, כל שנה הסקודה ביקשה צמיגים חדשים ותמיד זה היה Continental Sport Contact 3, עשיתי לליסינג חיים קשים וזה הובהר בתחילת החוזה, צמיגים של רכב ספורטיבי וטיפולים אך ורק במוסך המרכזי (למעט תיקון פח שלצערי נזקקתי)

lanosforce אכן צודק ואני מאוד אוהב את הרכב ואם תוכנית הליסינג תתפקשש מסיבה כלשהיא אז אני חושב ברצינות לרכוש את הרכב, לשפרו ולדגום את השוק שוב בעוד כשנה, נכון לעכשיו גם 'הרץ' וגם 'שלמה' מסרבים בתוקף לליסינג של גיר ידני, נשאר לראות מה 'אלבר' יחליטו, פעם שעברה עם הסקודה הם הסכימו

נ.ב. הליסינג הינו ליסינג תפעולי של החברה ככל שאר הליסינגים, הטעם שלי הוא "המוזר/בעייתי" שלא כמו האחרים שפשוט לקחו טוסון/אדג'/...

פורסם

אני לא מבין גדול בליסינג אבל אני תמיד אומר שלמה להתפשר על משהו טוב כשאתה נהנה ממנו?

מצד שני יש גם קונפליקט כשיש לך משפחה ומה לעשות צריך לדעת להתפשר...

כיום עם הרפורמה ששינו בשנה האחרונה עם הרכבי ליסינג זה נהיה פחות כדאי לדעתי להחזיק רכב שכור.

אם הייתי במקומך הייתי מנסה את האלפא ג׳ולייטה החדשה. בונבוניירה של רכב לדעתי.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
תגדיר ק"מ רציני.

אני אוטוטו שנה עם הסקודה (שבועיים וקצת) וכבר 28K נגמעו בשמחה :) - התוכנית הייתה מלכתחילה טורבודיזל\יד1-2\ידני כלשהי,אבל המציאות כרגיל שינתה את התוכניות,ומחשבה של להגשים חלום ישן [רכב חדש] הביאו לתוצאה הסופית.

(למרות שאני חושב שבן ה עם השירוקו כבר מזמן עקף אותי.. 8))

הגבול של כדאיות לרכב ליסינג עומד איפשהו בין ה25K ל30K לשנה תלוי בתצרוכת הדלק שלך וסוג הנסיעה (כבישים פתוחים או פקקים)

25K לרכב שתיין + נסיעה משולבת (שלא לדבר על פקקים) ואני מאמין כבר שבלב שלם פותח השרשיר צריך לקחת רכב ליסינג.

ובמקרה שלו מדובר ברכב שלחיצה בו לוקחת כמות נאה של דלק + נסיעות ארוכות == ליסינג כנראה יותר כלכלי.

כל מה שיורד מזה - לטווח של 3 עד 4 שנים עדיף כבר רכב פרטי, לטווח ארוך יותר אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב הפרטי אז בכלל זה כלכלי יותר אפילו אם תהיה לך תקלת מנוע רצינית או שתיים.

ואני רק רוצה להעלות מחדש פרט קטן - לא מדובר כאן על שכירת רכב ליסינג לעומת רכישת רכב חדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על המחשבון,

הכנסתי לו נתוני אמת והוא הוכיח לי אחת ולתמיד את מה שידעתי, להחזיק GTI פרטית חוסך לי כמעט 1000 ש"ח בחודש על פני ליסינג קבוצה 2 (לשעבר) ואני נוסע ברכב ספורטיבי מקבוצה 6 כמה ליגות מעל עם עלויות טסט וביטוח בשמיים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - מה הנסועה השנתית שלך?

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן - זה בגבול שרכב ליסינג זה פשוט בגלל שאתה יכול ובא לך להיות שקט מתקלות.

אני עשיתי חשבון כשעברתי לרכב פרטי 2 ליטר שאני קונה את הרכב בהוצאה כוללת של 80K ואני הולך להחזיק אותו ל5 עד 10 שנים.

הרכב עושה 1:10 בממוצע

הנסועה השנתית שלי היא 25K ולא יותר

יש לי עוד רכב שעושה 1:12 בממוצע במידה ואני רוצה לחסוך קצת (אנחנו חייבים בבית רכב שני לצערי)

בטווח של 10 שנים אחזקת רכב גם אם יילך לי גיר ומנוע פעם אחת - זה עדיין הרררבה יותר משתלם מלקחת רכב ליסינג ולשלם בעצם כל 3 עד 4 שנים סכום ששווה במחירו לרכב חדש.

שדרוג של רכב פעם ב5 שנים לרכב יד 2 הוא דבר מאוד זול (באופן יחסי) ובסופו של דבר יצא שהתחלתי לראות כל חודש 1500 שקלים יותר ממה שראיתי לעומת חודש שבו החזקתי את רכב הליסינג.

בוא נאמר תקלת מנוע רצינית - מוציאים בין 4K ל10K - תוך מספר חודשים אני מחזיר את זה וממשיך הלאה.

זו היתה החשיבה שלי מאחורי העניין הזה - העניין הוא שזה לא מתאים למציאות של פותח השרשיר מכמה סיבות:

1. הוא מחזיק רכב ספורטיבי שאוהב קצת יותר דלק מהרגיל.

2. מדובר ברכב יקר לרכישה גם אחרי 3 עד 4 שנים.

3. הוא נוסע מעל נקודת הנדנדה (למי שנוהג בנגמ"ש או טנק או כל רכב אחר בעל זחלים יודע על מה אני מדבר) שבה הכדאיות לליסינג הופכת למעשית מבחינה כלכלית.

4. אני לא רואה מה רע בג'ולייטה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא חישוב הכי נכון, כי אף אחד לא מחזיק רכב 10 שנים וגם 5 שנים זה יותר מדי אבל איכשהו הגיוני.

בקשר לליסינג : זה לא שיקול כספי נטו במקרי שלי, כי יש דברים שאי אפשר לכמת כספית כמו הנאה מנהיגה ברכב ספורטיבי, חזק, אוחז ומתנהג , מאובזר למשעי , מול נהיגה באיזה יפנומטית או קוריאומטית .

יש דברים בחיים שהם מעבר לכסף, הייתי שוקל ליסינג רק אם הייתי נוסע ברכב שהאחזקה החודשית שלו יקרה לפחות פי 2 מליסינג.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתפלא

:-D

אני כבר בשנה השמינית שלי עם הקורולה 96 ועוד מעט נכנס לשנה השניה עם האוונסיס.

הקורולה 2007 ליסינג היתה אצלי כמעט 4 שנים מלאות

אני לא מחליף רכבים כמו גרביים מכמה סיבות -

1. יש לי תחביב (מחלה איומה למען האמת) מאוד מאוד יקר של מערכות סטריאו לרכב והרכבים האלה מטופלים מרמת המתכת לבידוד רעשים וזה מאוד מאוד יקר להעביר את המערכת בכל פעם שמחליפים רכב - שלא לדבר על בניות פיבר גלס ופרספקס.

זה מאלץ אותי לקנות רכבים שיהיו אמינים מזדקנים בכבוד, זריזים מספיק בכדי שאני לא ארגיש שדחפורים צופרים לי, חסכוניים מספיק בכדי שלא אפשוט רגל על צריכת דלק.

2. לא כלכלי.

3. לעבור לרכבי ספורט או שטח לא בא בחשבון בגלל ששני תחביבים יקרים - ואני ישן במלונה של השכן :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

מה דעתך על לנציה דלתא?

אם זה לא היה ליסינג, אני לא בטוח שהייתי ממליץ אבל מאחר ובליסינג עסקינן... למה לא?

עריכה - דווקא יכלה להיות אופציה לא רעה אבל שכחתי שאתה נעול על תיבה ידנית.

ולכל מחשבני הליסינג פה, מחשבון זה מצוין אבל עפ"י איזה תמחור אתם מחשבים את מחיר הרכב באחזקה פרטית ביום המכירה?

לוי יצחק או לוי יצחק מינוס 40% ו"בא נתפלל שמישהוא בכלל יתקשר לראות את האוטו"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...