Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לפני שבועים נרכשה מכונית סופר מיני מיבואן גדול שאני לא אמסור את שמו למען כבודו.

על המערכת מולטימדיה המקורית , הותקנו מגברים , סאב ורמקולים במקום מקצועי בראשון...שגם לא נמסור את שמו.

הכל מתחיל לפני שבוע , שאני בא לבדוק שמן , מים וכולי , מכסה המנוע לא נפתח , וההרגשה של הידית היא שהיא משוחררת.

הלכתי כמו לקוח טוב , שרכבו עדיין באחריות , ולא מספיק , אין לו שבועיים על הכביש.

חצי דקה פורצים את מכסה המנוע במוסך המורשה , והופ , מודיעים לי שמתקין המערכות עשה נזק.

חשוב לציין שמתקין המערכות , עשה עבודה מקצועית , והייתי נוכח בה .

בסה"כ העבירו כבל פלוס שעובר ליד ידית מכסה המנוע והכבל שלה, ובמוסך מתעקשים , לך למתקין שיתקן לך.

אני נוסע למתקין עם מכסה מנוע שלא נפתח , ואומר לו מה שנאמר לי במוסך , הוא צוחק ואומר שאין קשר בין הדברים , שהתעסקו במוסך עם הכבל , והוא כולו כבר איבד את הצורה שלו .

חזרתי למוסך , שם ליגלגו על המתקין , סידרו לי את הכבל הקיים , טענו שחסר פלסטיק , ויצאתי לאחר שעה , עם כבר מתוקן , מכסה מנוע שנפתח ונסגר כמצופה מרכב חדש.

רק מה שכן , ההרגשה היתה שהתיקון היה חובבני , גם התחושה של הידית היתה כך.

לאחר שבוע (היום) אני שוב מנסה לפתוח את המכסה ולהפתעתי , או לא ממש , אני מגלה שהוא לא נפתח שוב.

עכשיו השאלה היא , מה אני עושה? הולך למוסך שוב?

פשוט נמאס לי מהסחבת , מהיחס הזה שרכב בן פחות מחודש צריך לבקר פעמיים במוסך , ולקבל תשובות כאלה של סע לשם וסע לשם.

האם יש רעיונות ?? כי אני כבר מתייאש. ואין לי זמן להפסיד שוב יום עבודה בגלל שטות כזאת.

תודה ושבת שלום ,

תומר.

גודשת בגבוהות..... :D

פורסם

בטח הולך למוסך - הרכב באחריות. הפעם תוודא שהתיקון לפחות מרגיש כמו תיקון לטווח ארוך.

פורסם

אני לא מבינה את אלו שאומרים שאין להם זמן ללכת למוסך ולבזבז יום עבודה.

אם אין לך זמן ואתה לא רוצה לבזבז את הזמן, אל תלך למוסך ושזה יישאר ככה לא מתוקן.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש עוד מוסך מורשה של אותו יבואן שקרוב אליך נסה שם. אולי תקבל יחס נורמלי יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מניסיון עם היבואן הזה שאתה מדבר עליו, תלונות אין ובינתיים על כל בעיה התקבל מענה הולם והוגן.

תנסה להביא את המתקין למוסך ולראות איך זה מתקדם, אחרת אתה תהפוך לפינג פונג.

ללא קשר, תציץ בכתב האחריות ותחפש איזה סעיפים פוסלים את האחריות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לובנסקי.

לגבי מי שאמר שהוא לא מבין למה אין כוח לבזבז יום עבודה.

בפעם הראשונה פשוט הייתי פינגפונג , חוצה את ראשון לציון כמה פעמים , מהמתקין למוסך.

יום עבודה שלי שווה כמה מאות שקלים , וחבל לי , אני לא רוצה להכנס שוב לסחבת. זה מתסכל.

פורסם
מה ההיגיון לדבר ברמזים?

למה שלא נדע גם אנחנו מי היבואן ועל מי מדובר?

+1

כול שכן, שאפשר להכנס להודעות קודמות ולראות בדיוק על איזה רכב מדובר.

האנונימיות פה מיותרת.

פורסם
בסה"כ העבירו כבל פלוס שעובר ליד ידית מכסה המנוע והכבל שלה, ובמוסך מתעקשים , לך למתקין שיתקן לך.

צודקים במליון אחוז. אני לא מבין למה אתה בא בטענות ליבואן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1 לאיתמר,

כל כך קל להאשים את היבואנים בכל שטות אבל הפעם עושה רושם שאתה צריך בהחלט לבוא בתלונות למתקין המערכת שלך שתקע לך כבל במקום שמפריע לפתיחת מכסה המנוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לובנסקי.

לגבי מי שאמר שהוא לא מבין למה אין כוח לבזבז יום עבודה.

בפעם הראשונה פשוט הייתי פינגפונג , חוצה את ראשון לציון כמה פעמים , מהמתקין למוסך.

יום עבודה שלי שווה כמה מאות שקלים , וחבל לי , אני לא רוצה להכנס שוב לסחבת. זה מתסכל.

אז ביום אחד, מנסים לפתוח, לסגור כמה פעמים עד שהבעיה חוזרת. ורואים מה מפריע לו להיפתח.

כשאני מתקינה משהו אני מנסה אותו במצב הכי קיצוני שלו כדי שאני לאא צטרך לחזור [למרות שאי אפשר להתחמק מזה לפעמים]

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

כבל מכסה מנוע הוא לא "רכיב" שנוטה להתקלקל. אם התעסקו איתו או עם משהו לידו - בהחלט יש חשש שנגרם לו נזק מסויים (שאינו מכוסה במסגרת אחריות).

קל מאוד להפנות אצבע מאשימה כלפי יבואנים, אך מעניין לדעת אם אתה בעצמך היית יבואן איך היית נוהג במקרים כגון אלו.

במוסכים לא עובדים מטומטמים, הם נתקלים במאות וגם באלפים של מקרים של נזקים שנגרמים למכוניות שתוצאה מהתעסקות של מישהו ברכב. מתוך ניסיוני עם לובינסקי, אם היה משהו שנגרם כתוצאה מפגם ביצור או כל תקלה אחרת, היו מצלמים את הרכיבים הפגומים ומחליפים לך במקום כבל חדש בלי שתשמע ציוץ. מאחר והיצרן לא מטומטם והוא רוצה תמונות כמעט על כל תביעה באחריות, במיוחד מהסוג של "נזק פיזי", כנראה שאין לך קייס לבוא ליצרן בדרישה לתיקון.

איציק.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם ההתקנה היתה במסגרת העיסקה לרכישת הרכב אז אולי כן יש מקום לדרוש אחריות יבואן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שמתי לב שעוברת צמה של כבלים שכן נוגעים בכבל מכסה המנוע , זאת הצמה הבעייתית , כמובן שזאת צמה שהגיעה עם הרכב מיומו הראשון , אני נכנס שבוע הבא למוסך ואעדכן אותכם , אני מתכוון להביא איתי את המתקין ולהכניס אותם לשיחה שאחד הצדדים יקח אחריות על הנזק .

עדכון בהמשך.

שבת שלום.

• תוכן חדש...