Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית עד 15,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות מסחרית להרבה נסיעות עם ציוד.

עשיתי קצת סקר והבנתי שבטווח המחירים הזה אני יכול להגיע גג עד שנתון 2002.

כרגע אני מכוון לברלינגו 2000, אבל אין לי מושג כמה קילומטרז׳ אצלה נחשב הרבה כי זה מסחרית סולר ככה שהיא אמורה לסחוב הרבה השאלה כמה.

בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות, הדגשים העיקריים הם התקציב ואמינות.

תודה מראש :) 

פורסם

אם אתה קונה אחד ברלינגו או כל רכב אחר דומה מאיזור שנת 2000 ב 10-15 אלף שקל ומתכוון לנסוע הרבה - תכין עוד 10-15 אלף שקל לאחזקה שנתית, לא כולל דלק והוצאות קבועות כמו טסט.

לגבי זה שמנוע דיזל יכול לסחוב הרבה - אל תבנה על זה. רכב זה לא רק מנוע וברכב עם 300 אלף קילומטר יהיה בלאי גבוה והוצאות אחזקה גבוהות, גם אם המנוע עדיין יהיה תקין ויעבוד טוב.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הדובלו,יש לך מנוע טורבו מאוד חזק,תא המטען שלה יותר גדול מהברלינגו/קנגו.

הייתי לי כזאת במשך 7 חודש,כעיקרון הק"מ המומוצע זה 300KM+,זה הטווח.

אך צפה להפתעות,כיוון שלא כולם מטפלים בהם כמו שצריך,אצלי למשל המנוע גילה אמינות מעולה,אך החלפתי כמה חיישנים.

הרכבים הללו נמכרים מתחת למחירון ובאחוזים גדולים.

זה הרכב שהיה לי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=343018

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואתה נסעת עם האוטו בתקופה שהיה ברשותך פחות מ 10.000 ק"מ. מכוניות שעובדות מכסות את המרחק הזה בחודשיים כך שאת ההוצאות שהיו לך צריך להכפיל בהתאם, אם רוצים לקבל הערכה שנתית.

פורסם

זה נכון,גם רשמתי שיצפה להפתעות,אך התשובה שלי התייחסה יותר לסוג הרכב העדיף לדעתי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוג הרכב העדיף זה רכב פחות גמור, ולא משנה השם (קנגו\ברלינגו\דובלו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמובן,אם איני טועה בשנתונים הללו 2002 לא היו דגמי טורבו לברלינגו,תקנו אותי אם אני טועה,לכן כדי אולי להשקיע בחיפוש ולקנות רכב הרבה יותר חזק,במיוחד עם הרכב עמוס,זה יהיה יתרון גדול.

פורסם
אם אתה קונה אחד ברלינגו או כל רכב אחר דומה מאיזור שנת 2000 ב 10-15 אלף שקל ומתכוון לנסוע הרבה - תכין עוד 10-15 אלף שקל לאחזקה שנתית, לא כולל דלק והוצאות קבועות כמו טסט.

לגבי זה שמנוע דיזל יכול לסחוב הרבה - אל תבנה על זה. רכב זה לא רק מנוע וברכב עם 300 אלף קילומטר יהיה בלאי גבוה והוצאות אחזקה גבוהות, גם אם המנוע עדיין יהיה תקין ויעבוד טוב.

שלום ותודה על התגובות המהירות.

לפי מה שאני מבין ממך מסחרית עם 250 אלף זה נזק.. ברור שתלוי במזל שלי ועל מה אני נופל.

אם זה כמו שאתה אומר שאני אשכרה הולך להוציא על הרכב 30 - 40 אלף בשנה זו בעיה רצינית.

בעקרון הציוד שלי יכול להכנס גם ברכב כמו רנו מגאן 2005 אבל חשבתי כבר ללכת על מסחרית שיהיה יותר נוח...

ולגבי הדובלו יש לי עבר לא נעים עם אחת כזאת אז אני מתרחק מהם כמו מאש..

בקיצור יש רעיון לרכב עד 15,000 שהוא דיי מרווח? מה עם ניסאן אלמרה הבנתי אחלה רכב אבל מאיזה שנתון..?

פורסם

כמה ק"מ אתה עובר בשנה בערך?

פורסם

בשנה משהו כמו 15- 20 אלף לא כמו אנשים שכל היום על הכביש וקורעים את הרכב.

הממוצע זה 1800 ק״מ בחודש פלוס מינוס.

פורסם

אם כך אין טעם במסחרית דיזל,הק"מ הוא מומצע לרכב פרטי,

האלמרה לא רע,תשקול גם בלנו.

אגב אם הרכב הוא לעבודה,אולי כדי לבדוק אם שווה לך לרכוש סובארו DL סטיישן,להשקיע בישור קו,הרכב מאוד פשוט,מאוד אמין ועם מטען גדול.

פורסם
אם כך אין טעם במסחרית דיזל,הק"מ הוא מומצע לרכב פרטי,

האלמרה לא רע,תשקול גם בלנו.

אגב אם הרכב הוא לעבודה,אולי כדי לבדוק אם שווה לך לרכוש סובארו DL סטיישן,להשקיע בישור קו,הרכב מאוד פשוט,מאוד אמין ועם מטען גדול.

אי אפשר סובארו DL אני גר בדרום ואוהבים פה את הרכב...

לגבי הבלנו עכשיו אסתכל, תודה רבה גבר :)

• תוכן חדש...