Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זכורה לי סופרב דיזל, היו לא מעט פסאט ואוקטביה ורובם היו מוניות.. לא בדיוק קהל היעד של הפורום הזה.

כל הנתונים מפורסמים, על APR כבר לא צריך יותר להרחיב.

6 שעות ניסיון חינם ובכל מקרה, אפשרות להחזיר ולהזדכות בתוך 30 יום.

אתה לא צריך חוות דעת חיצונית, אתה יכול להתרשם ולהחליט בעצמך. החזר מלא תוך 30 יום - אין מה להפסיד.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

APR חברה אמריקנית, לא ? מה להם ולדיזל ??

במקרה הזה הייתי מהמר על טיונרים אירופאיים שלהם ככל הנראה יש ניסיון רב יותר עם מנועי דיזל.

גילוי נאות - אני נוסע עם דיזל ותכנה של Upsolute.

...CASKA for life

פורסם

אני מבין את השאלה שלך אבל אתה כנראה לא יודע מספיק על APR

APR זו חברה גלובלית. יש נציגויות של APR בעשרות מדינות ברחבי העולם(כמו כאן בישראל) ומתוכם, 15 סניפים ישירים של APR

APR ארה"ב כמעט ולא מתעסקת עם דיזל (אגב, גם 1.4TSI לא נמכר בארה"ב וזו אחת התוכנות הטובות, המוערכות והנמכרות ביותר של APR) אבל.. דיזל הוא תחום חשוב, מרכזי וגדול מאד ב APR SPAIN וב APR UK למשל ובעיקר ב APR GERMANY שם הדיזל נפוץ עד מאד.

גם אנחנו מאמינים שבטיונינג לדיזל האירופאים עדיפים. האירופאים של APR כמובן.

גם אתה מוזמן להתנסות חינם בתוכנת APR. אתה, שכבר נוסע עם תוכנה אחרת, תוכל להעריך את ההבדלים טוב יותר מהרבה אחרים.

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...