Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

לאחרונה החלטנו להחליף את הרכב הישן ברכב חדש(הידד!). מתוך הרבה אפשרויות קיימות נדלקנו על הניסן ג'וק. הלכנו לחברה ושם נסגרנו על הבחירה. כבר היום רצינו ללכת לחברה ולהזמין ומשמיים היום בבוקר חברה מהעבודה שיש לה ניסן ג'וק כבר חצי שנה מודיעה לי שהלך להם הרדיאטור. האמת שזה הבהיל אותנו כי זו לא בעיה שאמורה להופיע ברכב חדש(לא?). בקיצור ולעניין רציתי לשאול אם מישהו שמע תגובות לגבי הרכב הזה או בעיות דומות. אשמח לכל עזרה!

תודה

פורסם

זאת בהחלט לא בעיה שאמורה להופיע ברכב חדש ועד כמה שאני יודע זאת ממש לא בעיה מייצגת בג'וק. בכל זאת, כשקונים רכב חדש תמיד יכולות להיות הפתעות שלא מתגלות בבדיקות שעושה היצרן על פס הייצור, בדיוק בשביל זה יש אחריות!

פורסם

רכב חדש יחסית בשוק.

אל תקיש ממקרה בודד על כל הרכבים האילו (אם היית שומע על עוד 2-3 מקרים דומים - גם אני הייתי מסתייג).

אבל כמו שאמר נציג קרסו - בדיוק בשביל מקרים כאילו יש אחריות.

alfa 156 2.5.

פורסם

תקנו, אחד הרכבים המגניבים על הכביש

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

שלום kseniabelausov

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

ניסאן ג'וק , למרות היותו דגם חדש יחסית , מפגין , כמיטב המסורת בניסאן , אמינות משובחת. אינני מכיר מקרה בו התקלקל הרדיאטור אבל אם חברתך תסכים ותוכל להעביר לי את מספר הרישוי , אוכל לבדוק.

על פניו , כפי שכבר הגיב אחד החברים בפורום , תקלה בודדת וחד פעמית יכולה לקרות אולם כאמור , כמי שרואים מכאן את התמונה בכללותה , מדובר ברכב אמין ונוח בעיצוב פנימי וחיצוני בעלי מעוף ועם ביקוש חסר תקדים.

אם תרצה לשלוח לי את מספר הרישוי אנא עשה זאת ל- [email protected]

תודה מראש ובהצלחה בקניה.

פורסם

אם אותה חברה אומרת שהלך הרדיאטור, הלך הרדיאטור... אני בטוח שקרסו יודעים מזה כבר.. ואין צורך להתלקק בתשובות דיפלומטיות.

כן, אוטו מדליק.. חבל שצריך לחכות חצי שנה כדי לקבל אותו. חבל שאיכות הגימור שלו (לדעתי בלבד שאינה מייצגת אף אחד אחר כאן) שווה לתחת (ואני לא מדבר על התחת היפה של חברה שלי), רעשים וקרקושים לרוב ובכלל הרגשה של נסיעה בגטס 900 סמ"ק במקרה הטוב בגלל הגיר ה"נפלא".

נוסיף על זה את התשובות הנהדרות ששמעתי שמקבלים כשמתקשרים לברר זמן הגעה והגענו לחבילה מושלמת!

כמובן, שזו רק דעתי, ואני בטוח שיחלקו עליה.

המשך ערב נעים לכולם!!

פורסם
PINGALOCA..

באיזה סוג של סלע מדובר?

אני לא מוכן שיהיו פה סלעים זולים מסין...

ודרך אגב, כמה זמן המתנה לסלע הזה?

לא כל כך מסתדר לי שאם רמת הגימור היא ברמה של גטס, איך זה שאנשים עומדים בתור

וממתינים חצי שנה כדי להתנסות בPOS הזה.

נהג ותיק

פורסם
לא כל כך מסתדר לי שאם רמת הגימור היא ברמה של גטס, איך זה שאנשים עומדים בתור

וממתינים חצי שנה כדי להתנסות בPOS הזה.

כשעדר כבשים מתחיל לרוץ בפאניקה, לא תראה אף כבש מסתכלת אחורה לראות אם יש שם משהו בכלל...

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

דווקא יש כבשים שמביטות אחורה.

כשאבא שלי חיפש רכב הלכנו לראות את הג'וק ואת הסובארו B4 כמועמדות סופיות

אחרי שראינו את הB4 לא חזרנו לגו'ק בדיוק מהסיבות שצויינו לגבי איכות הגימור הפנימית ורמת האבזור - הB4 לקחה אותה שם בכל פרמטר.

בנסיעת מבחן היא כבר קברה אותה בגלל הAWD שהופך את ההיגוי לפשוט מצויין.

הדבר היחידי שנחמד בג'וק הוא שיש לה מראה חיצוני פשוט מטריף והישיבה שלה גבוהה משהו - אבל זהו... שם זה מתחיל ושם זה נגמר מבחינתנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא יש כבשים שמביטות אחורה.

כשאבא שלי חיפש רכב הלכנו לראות את הג'וק ואת הסובארו B4 כמועמדות סופיות

אחרי שראינו את הB4 לא חזרנו לגו'ק בדיוק מהסיבות שצויינו לגבי איכות הגימור הפנימית ורמת האבזור - הB4 לקחה אותה שם בכל פרמטר.

בנסיעת מבחן היא כבר קברה אותה בגלל הAWD שהופך את ההיגוי לפשוט מצויין.

הדבר היחידי שנחמד בג'וק הוא שיש לה מראה חיצוני פשוט מטריף והישיבה שלה גבוהה משהו - אבל זהו... שם זה מתחיל ושם זה נגמר מבחינתנו.

נראה לי שבאמת אנשים מתלהבים מהמראה ויתכן שמרוב שנוזל להם הריר אפילו לא מגיעים לנסיעת מבחן אלא קונים

רק על סמך המראה.

את איכות הגימור הרבה פעמים מגלים רק כאשר הרכב כבר אצלך ואז אתה תקוע עם הפלסטיקים המרשרשים

וכמובן שאת זה האחריות לא תכסה.

נהג ותיק

פורסם
נראה לי שבאמת אנשים מתלהבים מהמראה ויתכן שמרוב שנוזל להם הריר אפילו לא מגיעים לנסיעת מבחן אלא קונים

רק על סמך המראה.

את איכות הגימור הרבה פעמים מגלים רק כאשר הרכב כבר אצלך ואז אתה תקוע עם הפלסטיקים המרשרשים

וכמובן שאת זה האחריות לא תכסה.

גם אני ועוד חבר הלכנו לבדוק את הג'וק ועשינו עליה 2 נסיעות מבחן. מאותן הסיבות שנכתבו כאן שהן המראה והגובה היחסי, וכמו שנכתב פה כבר, בזה זה נגמר.

הגיר הרציף פשוט מביא עצבים וגורם לתחושת נסיעה על קלנועית במגרש גולף, שלא לדבר על האיטיות שלה בתגובות והאצות.

איכות הפלסטיקים מזכירה טייפ ביתי של AIWA משנות ה90.

עיצוב באמת יפה, גם בחוץ וגם בפנים, שוב, פה זה נגמר (וגם זה עניין של טעם, יש שבעיניהם היא מכוערת, אני חושב שהיא יפה וייחודית).

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
גם אני ועוד חבר הלכנו לבדוק את הג'וק ועשינו עליה 2 נסיעות מבחן. מאותן הסיבות שנכתבו כאן שהן המראה והגובה היחסי, וכמו שנכתב פה כבר, בזה זה נגמר.

הגיר הרציף פשוט מביא עצבים וגורם לתחושת נסיעה על קלנועית במגרש גולף, שלא לדבר על האיטיות שלה בתגובות והאצות.

איכות הפלסטיקים מזכירה טייפ ביתי של AIWA משנות ה90.

עיצוב באמת יפה, גם בחוץ וגם בפנים, שוב, פה זה נגמר (וגם זה עניין של טעם, יש שבעיניהם היא מכוערת, אני חושב שהיא יפה וייחודית).

בדיוק!

ואם בטעות, רק בטעות, תעביר למצב "NORMAL" או לא עלינו ECO.. תקבל בכלל בלטה עם 4 גלגלים (מרובעים) שנדחפת בירידות של ירושלים.

הצורה שלה מהממת מבחוץ, ממש מיני אינפיניטי, אבל מבפנים, חסכו על כולנו.

לדוגמא, נסו ברכב שלכם (שהוא לא ג'וק) ללחוץ מעט על איזור המראה מקדימה, אני מבטיח לכם שאצלכם הגג הוא פלסטיק קשיח.

ומה בג'וק??

o9jvwj.jpg

כמו שאתם רואים, לחיצה קלה על חלקו העליון של הגג, ואני מדבר באמת על לחיצה קלה, והספוג העלוב שמתחתיו נמעך לכל הכיוונים.

בקיצור, לדעתי האוטו לא שווה את ה140 אלף שקל האלה..

קנו לכם הונדה סיויק או מזדה 3 במחיר הרבה יותר שפוי, ותקבלו רכב הרבה יותר טוב. אז נכון, פחות יפה, אבל כשאתם נוהגים, אתם נוהגים בתוך הרכב, ולא מבחוץ.

אולי הגיע הזמן שקרסו ירוקנו את השתן שהצטבר להם בראש...

• תוכן חדש...