Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089099,00.html

משרד התשתיות מפזר את הערפל סביב שאלת טעינת המכונית מעמודים ייעודיים או מהשקע בבית, וקובע כי ניתן יהיה לחבר את המכונית כמו כל מכשיר חשמלי אחר - "מדובר בזכות טבעית שאינה נדרשת להרשאה מיוחדת"

משרד האוצר בתגובה: " נו נו נו איך נחלוב אותם במיסים?"

פורסם

משרד האוצר בתגובה: " נו נו נו איך נחלוב אותם במיסים?"

נשמע נחמד אבל שאלה ... מי שגר בבית רב קומות איך יטעין ? כבל מאריך דרך החלון ? זה יכול להיות מעניין lol

וכמובן אין מה לדאוג למשרד האוצר כבר יחשבו על משהו P=

המשך יום נעים!

פורסם

חברת החשמל אף פעם לא יוצאים פרייארים,עם קשר או בלי עכשיו הם מעלים את כל התעריף שלהם ב20%

חוצפנים !

פורסם

לעיתים מגיבים לפני שקוראים את החדשה עליה מגיבים, אם קוראים אותה בכלל.

לגבי מחירי החשמל, בכתבה השנייה יש הסבר לעליית תעריפי החשמל. העיקר לצעוק חוצפנים.

לגבי עמדות הטעינה,

ציטוט מהכתבה :

"בעדכון שמפרסם המשרד נכללות היום גם שתי נקודות שעשויות להתברר כמכריעות בעתיד:

מחיר הטעינה - מומלץ לקבוע תעריף ייעודי לכלי רכב חשמליים, שיחושב על-פי העומס על רשת החשמל וזמן הטעינה (תעו"ז).

בקרת טעינה - טעינת המכוניות תוכל להתבצע רק באמצעות עמדות ייעודיות ו"חכמות", שיוכלו לאפשר בקרה רציפה של הטעינה.

על-פי המקובל כיום בעולם, טעינת מכוניות חשמליות יכולה להתבצע באמצעות רשת ביתית, ללא צורך בעמדות "חכמות" המאפשרות בקרה. בעבר הסבירו אמנם במשרד התשתיות כי החיוב בבקרת טעינה, נועד למנוע עומס על רשת החשמל. אלא שבשוק הרכב סבורים רבים כי הטלת חובה על הצרכנים להתקין עמדות "חכמות" וייעודיות, תקל על מיזמי תשתית כמו בטר-פלייס להשיג שליטה בשוק הטעינה."

כלומר, ישראל כנראה מיוחדת בהשוואה לשאר העולם (בעיקר בנוון הצרכני שלה) ובארץ יש צורך להמציא את הגלגל מחדש. כנראה שאבסורד...סליחה מיזם "בטר פלייס" (לפחות כמונופול) נראה מוזר אפילו במשרד האוצר, אז מנסים להמציא עטיפה חדשה לכל העניין.

בבתים רבי קומות :

"בכל הנוגע לבתים משותפים, במשרד מבהירים כי יידרש "ארון חלוקה" ייעודי, שיכלול מונה למדידת צריכת החשמל"

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

למי שירצה להטעין משקע החשמל בבית שלו תהיה בעייה קשה עד בלתי אפשרית לאבטח את הרכבים בזמן הטעינה בלילה, שלא יבואו כל מיני גנבים ויוציאו לי את התקע ויטעינו את עצמם או יגנבו מתכות, או ילדים שסתם יתחשק להם לחתוך כבלים ולשחק. אולי זה פתרון למי שמחנה את הרכב רוב היום בחניונים תת קרקעיים, אבל לא לאזרח הפשוט שמחנה את רכבו בחוץ.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
שלא יבואו כל מיני גנבים ויוציאו לי את התקע ויטעינו את עצמם או יגנבו מתכות, או ילדים שסתם יתחשק להם לחתוך כבלים ולשחק.

תשמע,

אותם גנבי חשמל יכולים גם היום לגנוב לך דלק, אותם גנבי מתכות יכולים לגנוב מתכות גם היום ואותם ילדים חוליגנים מורידים לך סמלים של הרכב ושורטים אותו עם מפתח וכותבים על המכסה מנוע "תתחדש, אוטו יפה מאוד!"

כל התופעות האלה קורות כבר היום ועדיין אפשר להגיד שהן בשוליים ובן אדם יכול לחיות 80 שנה ולא להתקל ולו פעם אחת במקרה כזה אז לחשוב שפתאום בגלל שזה חשמלי זה יהפך לתופעה נפוצה, נו...שויין.

בכל מקרה, משמח לראות שיש במשרדי הממשלה עוד פקידים שטובת הציבור עומדת לנגדם, סחטיין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החלטה טובה , אבל נאמר שיידרש ארון חלוקה עם מונים .

מסקנה :

משרד האוצר ייטיל מס מיוחד על צריכת הספק לטעינה !

בנוגע לבקרת שליטה על זמן טעינה :

בלימודים הדקאן של הפקולטה שלי משתדל מאוד לקשור אותנו לעתיד ולמיזמים גדולים ולפתוח לנו קצת את הראש (אחת הסיבות שאני מעריך אותו) , לא פעם ולא פעמיים הוא הזכיר את הצירוף מילים smart grid , רשת חכמה .

להקים בארץ רשת חכמה שתדע לבד מתי להטעין ומתי לפרוק אז סיפור מהת*ת למדינתנו הקטנה ובפרט כשזה יצטרך לעלות למישהו כסף.

אם לא תוקם רשת חכמה בארץ ,אז כול אחד יטען מתי שבא לו , העומס על ח"ח ( לא חלונות חשמל , חברת חשמל :lol:) פשוט יעלה ואז ח"ח בכלל תעלה תעריפים .

מסקנה : ניצא גם כן קירחים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
נשמע נחמד אבל שאלה ... מי שגר בבית רב קומות איך יטעין ? כבל מאריך דרך החלון ? זה יכול להיות מעניין lol

וכמובן אין מה לדאוג למשרד האוצר כבר יחשבו על משהו P=

דווקא נראה לי שאתה תראה בניין משרדים ומלא כבלים מהחלונות לכיוון החניון :-)

או מאקסימום, נטעים באמת בבית (או יותר נכון ליד הבית)

1219278338.jpg

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
לגבי מחירי החשמל, בכתבה השנייה יש הסבר לעליית תעריפי החשמל. העיקר לצעוק חוצפנים.

אל תצא סתם להגנת מי שלא ראוי להגנה, מדובר ללא ספק בחוצפנים, אפילו חוצפנים גדולים עשרות מונים מראשי תנובה ושטראוס.

בכל מקרה, חברת החשמל לא קובעת את המחירים שלה,, היא צריכה לקבל אישור ובהוויה הצרכנית היום בישראל, אני לא רואה מי המתאבד שיתן להם אישור להעלות מחירים ב 20% כך שככל הנראה אפשר להרגע, מדובר בהפרחת בלון ניסוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
החלטה טובה , אבל נאמר שיידרש ארון חלוקה עם מונים .

מסקנה :

משרד האוצר ייטיל מס מיוחד על צריכת הספק לטעינה !

בנוגע לבקרת שליטה על זמן טעינה :

בלימודים הדקאן של הפקולטה שלי משתדל מאוד לקשור אותנו לעתיד ולמיזמים גדולים ולפתוח לנו קצת את הראש (אחת הסיבות שאני מעריך אותו) , לא פעם ולא פעמיים הוא הזכיר את הצירוף מילים smart grid , רשת חכמה .

להקים בארץ רשת חכמה שתדע לבד מתי להטעין ומתי לפרוק אז סיפור מהת*ת למדינתנו הקטנה ובפרט כשזה יצטרך לעלות למישהו כסף.

אם לא תוקם רשת חכמה בארץ ,אז כול אחד יטען מתי שבא לו , העומס על ח"ח ( לא חלונות חשמל , חברת חשמל :lol:) פשוט יעלה ואז ח"ח בכלל תעלה תעריפים .

מסקנה : ניצא גם כן קירחים .

להודעת משרד התשתיות:

http://www.mni.gov.il/mni/he-il/Energy/Messages/EnergySpokesmanElectricCar29June2011.htm

פורסם

Bagira, זאת בדיוק הנקודה שלי, חברת החשמל לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה. העלאת מחירים, רק אחרי קבלת אישור. 20 אחוז זה לא קצת, לכן סביר להניח שאתה צודק ולא תאושר העלאה בסדר גודל כזה.

מעבר לכך, אני מתאר לעצמי שחברת החשמל לא רואה ממטר את תנובה\שטראוס וכו' במידת החוצפה שלהם (מתוקף היותם מונופול) ואני בהחלט לא יוצא להגנתם אלא שכן קיים בסיס כלשהו להעלאת מחירים. זה הופיע בכתבה השנייה שפורסמה בשרשור זה.

לטעמי, אם אדם אינו טורח להכנס ולקרוא את תוכן הדברים, אין טעם שיגיב על סמך כותרת כזו או אחרת. (בדומה לדיון על פסיקת השופט בנוגע לפגיעה בהולכת רגל בכביש מהיר).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אינני בעד חברת חשמל וועדיה המאפיוזיים אבל יש משהו שונה במשק החשמל המבודד אצלנו לעומת רשתות רב מדינתיות ענקיות במידת יכולת העמידה בתנודתיות ביקוש . הייצור אצלנו קרוב לביקוש ,ייבוא 100% של הדלקים תלוי במקורות לא יציבים ביחסם אלינו.(מצרים,רוסיה,ניגריה,דרא"פ) . מחייב שליטה בביקוש או הגדלת יכולת הייצור שתחייב ייקור אולי יותר ממה שיינשוך אגסי.

פורסם

קראתי גם את הכתבה השנייה,ואני עדיין חושב שהם חוצפנים שמחזיקים מדינה שלמה בביצים,

מקווה שיבוא היום ותקום עוד חברה גדולה חזקה אמינה שפועלת לטובת הציבור ולא עושקת אותו.

פורסם

משרד התשתיות מסכים שנטען מרשת החשמל (ובתכלס מי שואל אותו? חסרים מנהדסי חשמל שיבצעו מעקפים בטיחותיים?)

מי שיקבע בסופו של דבר זה משרד האוצר שלעולם לא יסכים שנהיה כשאר העולם שיכול לנסוע 1,000 קילומטר בכמה עשרות שקלים.

• תוכן חדש...