Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על פתיחת נושא נוסף ברכב,פתחתי את האשכול הזה כי שונה ב תוכן שלו מהאשכול הקודם .

-------------------------------

אשמח אם תוכלו לעזור לי כמה יעלו בערך הטיפולים לרכב, והאם על שברולט אופטרה משלמים בדרך כלל מחירון

( לידע כללי,השברולט שנת 2005 יד 1,גירסאת ה5 דלתות ,אוטו',68 אלף ק"מ )

בכל הקשור למנוע והסביבה:

יצא לא תקין : נזילן שמן בין הגיר למנוע .

ניקוי מערכת הקירור

מערכת פליטה,סרנים,מערכת היגוי,קפיצים = הכל יצא תקין

שילדת רכב-ליקוים בעלי משמעות נמוכה

פגיעות בתחתית,פגיעת פח אחורית,פגיעת קורת רוחב רדמית ממדרכה,הוחלף פגוש אחורי פנימי

ליקויים בעלי משמעות שולית

גומיות לדלתות וחלונות פגומות,פגיעות בפגוש

מערכת בלימה

שחיקה בצלחות ורפידות

צמיגים תקינים

מערכת תאורה

תאריך מצבר 09\9 . מצבר ישן. פנסים ראשים פגומים דהויים. לתקן אור בלם.לתקן אור חניה.לתקן מערכת מתזים אחורה.

----------------------

אשמח לדעתכם כמה עלות התיקון של כל הליקויים הנ"ל.

יפני זה הכי אחי

פורסם

על אופטרה לא משלמים מחירון - יש לה שוק זוועתי, ותועל למצוא מליסינג דגם 2008 עם אחריות גם בפחות מ-40000 ש"ח (אך עם קילומטראז' גבוה)

מה שמטריד אותי בבדיקה היא נזילת השמן בין הגיר למנוע, וכן הפגיעות בתחתית שמעידות שלרכב לא היו חיים קלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם מציע לך לבדוק את הנזילה,בנאון של ההורים הייתה תקלה דומה,שם זה הסתכם ב 2400 שקל תיקון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבוחן אמר שמדובר במחזיר שמן שעלותו עד 120 שקלים.

אבל על מנת להחליף צריך להוציא את כל הגיר . דבר שמעלה את מחיר התיקון .

יפני זה הכי אחי

פורסם

בסה"כ הבדיקה בסדר, לא לשכוח שמדובר ברכב בן 6 לפחות.

הייתי שואל את בעלי הרכב מה פשר התאונה מאחור ומבקש לראות דו"ח שמאי או קבלות על התיקון.

מחירון הרכב הזה לא שווה, כמה אלפים מתחתיו כן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא סיפר לי על התאונה עוד לפני הבדיקה,בתאונה מישו נכנס ברכב מאחור בצומת.

כתוצאה מהתאונה הפגוש האחורי נשבר והוחלף (לא נגרם נזק לשילדה).

איתמר לערכתך כמה עלות תיקון על החלפת מחזיר שמן בין הגיר למנוע,החלפת רפידות ודיסקים לכל הרכב+ ניקוי מערכת הקירור.

מנהסתם מדובר בבעיות בעלות מחיר רב,לכן אני ישקול שהמוכר יוריד ממחיר הרכב על מנת לתקן את הבלאי .

יפני זה הכי אחי

פורסם

אחרי הבדיקה נהוג להיכנס למוסך,כך תוכל לדעת עלות תיקונים מול המוכר והוא יוריד בהתאם.

הרי לא תגיד לו להוריד סכום בגלל שככה אמרו בפורום:-D .

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גשו יחד למוסך לקבלת הצעת מחיר תיקון הליקויים, תתקזזו בהתאם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחר אבדוק את הנושא בקשר לעלויות התיקון אצל המוסך.

פחד שכרגע התחיל אצלי הוא לגמרי ירידת הערך של המכונית.

מחירון הרכב כרגע עומד על : 38500

המחיר שהסכים להסתדר עליו גם לאחר התיקון : 3700

1500 פחות מהמחיר הנקוב במחירון..

יפני זה הכי אחי

פורסם

תתקדם הלאה, לדעתי בכלל לרכב אחר שהוא לא אופטרה, אבל אם אתה נעול על אופטרה אני בטוח שיש יותר טובות.

אופטרה לא קונים במחירון, בטוח לא אחת אחרי תאונה.

אם הוא יקבל על הרכב הזה יותר מ30 , הוא כנראה יתפוס אחלה פראייר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי, במחיר הזה תחפש לך אופטרה אחרת (אם אתה נעול על הדגם).

1500 ש"ח פחות מהמחירון, "לא יכסה" את עלויות התיקונים ויישור הקו, מה עוד שהרכב הזה נמכר בפחות ממחיר המחירון שלו (וזו עוד אחרי תאונה).

לדעתי - עסקה שאיננה כדאית (כלכלית).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...