Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

תאמינו או לא, 7 שנים בפורום וזאת הודעתי הראשונה כאן :lol:

 

טוב, אז לאחרונה התחדשתי ב C3 פיקאסו, מאחר ואני נוהג הרבה, אני מעוניין בדיבורית BT וב GPS ברכב, אז תרשו לי קצת לשתף אתכם בלבטים שלי וכמובן שאשמח לקבל כל התייחסות.

 

האופציות העומדות בפני הן:

 

אופציה ראשונה - לקנות GPS חיצוני, דיבורית BT כזאת על המגן שמש ולסגור עניין.

 

חסרונות -

1.מכוער, כל מיני כבלים רצים ברכב וכל מיני אביזרים תקועים בשדה הראיה.

2.צריך כל הזמן לפרק ולהרכיב, להדליק ולכבות וכו'.

3.ביחד עם מערכת האודיו, יש 3 מערכות שונות במיקומים שונים שצריך לתפעל מה שמקשה על התפעול ואת הריכוז בנהיגה.

4. סוללת ה GPS מתרוקנת לאחר מספר ימים וכל הזכרון נמחק.

 

יתרונות -

קל ומהיר להתקנה.

זול (יחסית).

שומר על כל המאפיינים המקוריים של התצוגה והשליטה של הרכב.

 

 

אופציה שניה - לשדרג את ה HU המקורי למקורי משודרג שיש בו BT (ככל הנראה מפירוק, יחידה זהה ל C4, C3, C5).

 

חסרונות -

1. לא פותר לי את בעיית ה GPS, אצתרך לרכוש בנוסף GPS חיצוני על שלל מגרעותיו.

 

יתרונות -

1. פותר לי את בעיית ה BT בצורה אלגנטית ומקורית עם כל המאפיינים של תצוגה ושליטה מקורית.

2. ככל הנראה זה יהיה זול (לא בררתי מחירים אבל כמה כבר יעלה רדיו דיסק של C4 מפירוק?).

 

אופציה שלישית - לשדרג ל HU דאבל דין (כמו שאתם רואים בתמונות יש מקום)

 

יתרונות:

שליטה בכל המערכות בנקודה אחת.

קל לתפעול (מסך טאצ').

מראה יפה ואלגנטי.

 

 

חסרונות:

 

את החסרונות אני אקבע על בסיס התשובות שלכם אז הנה השאלות:

 

 

1. האם השליטה מההגה תשאר?

2. האם התצוגה העליונה של התחנה תישאר?

3. האם זה יפגע בכל נתון אחר בכל תצוגה אחרת ברכב?

4. האם ה AUTO VOLUME (בהתאם למהירות ובהעברה לרוורס) ימשיך לתפקד?

5. לא קריטי אבל האם המיקרופון בשימוש יהיה המקורי?

6. בעיקרון התקציב לא מאוד גדול, עבור HU+ אופציית ה GPS + מתאם + התקנה אני מקציב כ 2000 ש"ח מה שמשאיר אותי לפי מיטב הבנתי, עם יחידה סינית סבירה או יחידה טובה יותר מיד שניה (אם היא תקינה אין לי התנגדות), לא חשוב לי כלל איכויות מסך מיוחדות מאחר ולעולם לא אשתמש במסך לצפות ב DVD אלא רק כמסך פונקציונלי להפעלת המערכת ול GPS.

 

אז מה אתם אומרים?

 

אשמח לכל תשובה ולכל דעה.

 

הערה אחרונה, חשוב לציין שאין רצון להכנס לאיזה פרויקט יוצא דופן בהשקעה כספית או אחרת מאחר ומדובר בליסינג, אומנם ליסינג פרטי שלי, אמנם אני הנהג היחיד והרכב הזה רק שלי ל 3 שנים הקרובות אבל עדיין, ליסינג.

רובי 001.jpg

רובי 002.jpg

רובי 008.jpg

רובי 005.jpg

רובי 015.jpg

רובי 012.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זהו, הלך המוסו? :wink:

מתחדשת!

 

על האופצייה הראשונה הייתי מוותר.

האופצייה השנייה נשמעת לי הכי אידאלית, היא כנראה (כנראה כי זה צרפתים מטומטמים שאי אפשר לדעת מה עבר להם בראש) תאפשר לך שליטה מההגה ותעבוד גם עם המסך העליון.

האופצייה השלישית אולי תשמור על השליטה מההגה, אבל לא הייתי בונה על זה, צריך לבדוק את זה טוב (שוב, צרפתים. בטויוטה זה היה עובד). עוד יותר מסופקני שמערכת סינית תדע לדבר עם המסך העליון. קח בחשבון ש 2,000 ש"ח לא בטוח שיספיקו לרכישת מערכת סינית דמוי-מקורית.

 

לדעתי תמצא רדיו מקורי מפירוק. אני בטוח שאתה לא משתמש ב GPS בכל נסיעה ולכן אחת לכמה נסיעות להתקין את ה GPS בערסל שיושב על הדשבורד או השמשה זה לא כל כך נורא.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם זה רלוונטי ואתה יכול לוותר על מולטימדיה, אני יכול להציע לך פשוט לקחת סלולרי כמו גלקסי או אייפות, להתקין דיבורית BT קבועה ולהשתמש באייגו, ווייז או בתוכנת הניווט של הספקית מתוך הנייד (את ההוראות אתה תשמע בדיבורית).

 

אתה מרוויח מתקן אחד לכל הפונקציות, זה יחסית לא מכוער, ואתה לא פוגע בפונקציונליות של הרכב.

 

אני משתמש בקונפיגורציה הזו ב C5 דור ראשון ומרוצה מאד.

 

עריכה: ברוך הבא לפורום! :-P

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

 

Winston S. Churchill -

פורסם
זהו, הלך המוסו? :wink:

מתחדשת!

 

על האופצייה הראשונה הייתי מוותר.

האופצייה השנייה נשמעת לי הכי אידאלית, היא כנראה (כנראה כי זה צרפתים מטומטמים שאי אפשר לדעת מה עבר להם בראש) תאפשר לך שליטה מההגה ותעבוד גם עם המסך העליון.

האופצייה השלישית אולי תשמור על השליטה מההגה, אבל לא הייתי בונה על זה, צריך לבדוק את זה טוב (שוב, צרפתים. בטויוטה זה היה עובד). עוד יותר מסופקני שמערכת סינית תדע לדבר עם המסך העליון. קח בחשבון ש 2,000 ש"ח לא בטוח שיספיקו לרכישת מערכת סינית דמוי-מקורית.

 

לדעתי תמצא רדיו מקורי מפירוק. אני בטוח שאתה לא משתמש ב GPS בכל נסיעה ולכן אחת לכמה נסיעות להתקין את ה GPS בערסל שיושב על הדשבורד או השמשה זה לא כל כך נורא.

 

איתמר.

 

+1

 

בתקציב הזה לדעתי גם יחידה סינית לא תיכנס לך אפילו לא בדחיקה אלא אם כן אתה ממש קונה משהו שרק אלוהים יודע מאיפה הקריצו אותו.

 

הייתי משדרג את המערכת לאחת שיש לה BT בשביל לפתור את נושא הדיבורית וקונה מDX (דיל אקסטרים) איזה מכשיר GPS שבנוי על WIN CE ומתקין עליו IGO.

 

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, פתאום גיליתי שהחלפת הHU המקורית לHU מקורית משודרגת לא מספיקה ויש צורך גם להחליף את המסך העליון המרכזי למסך יותר גרפי, מה שמצריך פרוק לא קטן של הדש בורד ואני ממש לא מתכונן ללכת בכיוון הזה ולכן אני מעלה על השולחן מחדש את אופציית הדבל דין.

 

 

ניתן למתוח קצת את התקציב אבל לא זאת הבעיה, השאלה היא האם מישהוא יודע אם יש לרכב מתאם שישמור על כל המאפיינים המקוריים של המערכת (שליטה מההגה וכו').

 

תודה מראש :wink:

רובי 002.jpg

רובי 009.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

×
×
  • תוכן חדש...