Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היש תחליף לאיקאה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חנות באזור המרכז (עדיף ת"א/רמ"ג) שיש בה, במחירים סבירים ובאיכות סבירה, כלי מטבח, כלי מיטה, ושאר ירקות שניתן למצוא בד"כ באיקאה. היש כזו חיה? האם המרכז של כיתן בצפון ת"א מכיל את כל זה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין חנות אחת שמרכזת את כל זה במחירים זולים מאיקאה.

אם תחלק את הקנייה לכמה חלקים, אפשר להמליץ על מקומות -

כלי מטבח אני אעדיף למשל לקנות בחנויות סיטונאיות בסגנון "מיסטרל", סתם לדוגמה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איקאה לא זול כשמחשבים אורך חיים של המוצרים הנחותים הסיניים/אסיאתיים אחרים/מזרח אירופאיים שלהם. כל הכבוד למייסד - תדמית שוודית. מנסיוני במטבח מ"סיבית מיוחדת" שלהם ,עם "אחריות ל-15 שנה " שהיתה שווה 0 כשבאתי אחרי שנה עם מגירה שהחזית שלה התנפחה והסביר לי שזה "מלחות במטבח" , (במכירה ידעו לספר שזה סיבית אבל לא באיכות המוכרת אצלנו שבגללה קונים אצלנו רק סנדביץ') לא אתקרב יותר למוצר שלהם עם מקל.ועוד לא אמרתי כלום על חלקים שהיו חסרים ברוב הקיטים להרכבה וחייבו נסיעות מיוחדות לנתניה להשלמות.(לזכותם ייאמר שלא התווכחו ומיד השלימו - כנראה מתורגלים).

פורסם

מיסטרל ברחוב שלבים ליד בלומפילד, אכן מומלצת לקניית כלי מטבח ואוכל.

יש להם עוד כל מיני שטויות לבית כמו פחים וכד׳ אבל העיקר זה מה שהומלץ כאן.

לגבי כיתן, זה אכן מרכז גדול מאוד, עם כלי בית, מטבח, מצעים, ביגוד ועוד כל מיני,

אבל לדעתי יקרים יותר מאיקאה.

במיסטרל תמצא את רוב הכלים שיש בכיתן, רק בחצי עד שני שליש מחיר. 

פורסם

האמת שיש תחליף - איקאה ראשון. הייתי שם השבוע, בשליחות אשתי. המרחק, למי ששואל לגבי ת"א / ר"ג, דומה למרחק לאיקאה ז"ל בפולג.

קיקה - היתה כבר אמורה להפתח - יש איזה עיכוב משום מה.

:turn-l:
פורסם

אתה רציני?

בחיים אני לא אבין אותך.

אני גר מטר מאיקאה. לא נכנס לשמה אפילו בצחוק. הכל זבל. הנקניקייה שלהם זה הדבר הכי איכותי שיש במקום הזה.

עריכה:

סליחה, מתנצל. גם מרק בלחם.

פורסם
אתה רציני?

בחיים אני לא אבין אותך.

אני גר מטר מאיקאה. לא נכנס לשמה אפילו בצחוק. הכל זבל. הנקניקייה שלהם זה הדבר הכי איכותי שיש במקום הזה.

עריכה:

סליחה, מתנצל. גם מרק בלחם.

וכדורי הבשר השבדיים הידועים ? כשבישלנו מיד ראיתי שזה לא זה, אפילו שכתוב על השקית בשבדית. באותיות קטנות - מיוצר ע"י הוד חפר חדרה. הגינות ושקיפות שבדית.

פורסם
גם הלחם עשוי מסיבית, הנקניקיה עשוייה משבבית אירופאית דחוסה

אהבתי :)

וברצינות, המחירים באיקאה יכלו להיות זולים אם המוצרים היו טובים או סבירים. בפועל מדובר בזבל במחירים גבוהים. מקסימום אפשר לקנות שם איזה פיצ'פיקעס קטנים לבית.

• תוכן חדש...