Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב:

לפני מספר ימים קניתי גראנד לאונה 94'

ברכב אין אזעקה ונעילה מרכזית רציתי לשאול אם זה מסובך להתקין לבדי אזעקה של רב-בריח (שנמצאת ברשותי)

והאם יש לקנות איזה מנגנונים מסויימים ?

הנה האזעקה שאני רוצה להתקין :

http://www.ido-m.com/cadence/cadenceStore/products/MVP-625.html

יש לי גם שאלה נוספת - יש לי צמיגים 165\60\R13

אני רוצה להרכיב את הצמיגים שיעברו טסט חוקי

באיזה מידות אני יכול להשתמש ?

תודה.

פורסם

1. תתחדש על האוטו.

2. הMVP625 היא אזעקה טובה ואמינה. אם כל חלקיה ברשותך אינך צריך לקנות שום דבר נוסף (חוץ משרינקים/איזולרבנד)

התשובה לשאלתך תלויה ברמת ההתמצאות שלך במערכות הרכב. וביכולת שלך לזהות חוטים ע"י מולטימטר, להתחבר לחוטים קיימים בלי לגרום נזק למערכת שהם משרתים.

אתה צריך לחבר:

חוט מתח קבוע (+12V).

חוט מתח אחרי סוויץ'.

חוט 0 (לשלדת הרכב).

שני חוטים לטריגר פתיחה/נעילה.

חוט ללחצני דלתות (או לתאורת הסלון האוטומטית או לחיווי דלת פתוחה בלו"ש).

שני חוטים למאותתי כנפיים.

שני חוטים לניתוק סטרטר/מש' דלק (לא חובה, אני לא הייתי מחבר אותו בכלל).

בנוסף, תצטרך לפרק ולהרכיב חזרה (בלי לשבור כלום:lol: ) דיפונים ומכסים בפנים הרכב כדי לחווט בצורה יפה גלאים/צופרים/קופסאת פיקוד.

בנוסף תוכל לחבר חוט לטריגר פתיחת תא מטען כדי לפתוח מהשלט, ואפילו להוסיף מרימי שמשות/להתחבר עם האזעקה לקיימים

סה"כ ממש לא תורה מסיני, אם יש לך קצת אומץ וידיים טובות תוכל להתחיל, ומקסימום להתייעץ תוך כדי עבודה בפורום. יש כאן מספיק אנשים שזה מקצועם וישמחו לסייע.

אגב אם אין כלל נעילה מרכזית ברכב תצטרך לרכוש סט לוקרים+מוח אם תרצה שהנעילה תעבוד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...