Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106 94'-97 שווה או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי כעת אפלאוז 92' אוטו'

נדלקתי על ה 106 של פיג'ו..היא פשוט חמודה וקטנה עכשיו (בנוסף לזה שהיא ידנית..שזה פלוס מטורף ! )

עכשיו רציתי לדעת..בשנים 94'-97' לנהג דנדש זה מתאים ??

ז"א-אין לו יותר מידי בעיות(גיר ומנוע-בעיקר)

בתודה מראש ! :)

חי את הסיבוב :twisted:

פורסם

בתור בעל של 106 97 ידנית עם 220000 קמ אני יכול לאמר לך שהמצב של הרכב שלנו כבר די עגום מתפרק וגם מבחינה מכאנית אוכל שמן שורף קצת יותר דלק, אבל למרות כל זה, אחלה אוטו!

אם אתה מוצא אחת שמורה ובא לך עליה אין סיבה שלא תיקח אותה! מזגן עדיין מקפיא למרות שזה מנוע 1124 סמ"ק

ובגלל שזה הילוכים היא לפעמים מפתיעה אותי בזריזות שלה :)

בקיצור אוטו ממש כיפי לנהיגה די נוח חוץ מזה שהוא קצת קשיח(לפחות הגרסא שלי) ואם אתה מקבל אותו שמור ובמחיר הגיוני לך על זה

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

תקשיב מתוך נסיון גם שלי וגם של אחרים. פיגו' 106 זה אחלה של רכב. מנוע TU אמין סוס עבודה. רכב מאוד נוח,נוסע מעולה. המזגן שלו מקפיא.עם אתה קונה 106 המלצתי מ97 עד 00 צורה חדשה רכב מעולה וגם שכיר לא בעיה למכור 106 ידנית. רק תמצא רכב שמור ואתה תהנה ממנו מאוד. מה שכן לא לגעת בגיר האוטומטי

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

אם כדאי או לא - תלוי מאוד במצב הרכב ואיך שתוחזק. אם הרכב תוחזק טוב (ואולי אתה מכיר את הבעלים וגם קצת את הרכב) ומצבו טוב (לגילו) - אתה בהחלט תוכל להנות ממנו.

התחלה טובה - שהגיר ידני, וזה יחסוך תקלות מכוון הגיר.

alfa 156 2.5.

פורסם
תקשיב מתוך נסיון גם שלי וגם של אחרים. פיגו' 106 זה אחלה של רכב. מנוע TU אמין סוס עבודה. רכב מאוד נוח,נוסע מעולה. המזגן שלו מקפיא.עם אתה קונה 106 המלצתי מ97 עד 00 צורה חדשה רכב מעולה וגם שכיר לא בעיה למכור 106 ידנית. רק תמצא רכב שמור ואתה תהנה ממנו מאוד. מה שכן לא לגעת בגיר האוטומטי

+1

כך בחשבון שיש גם גם גסאת סקסו כזאת

אחלה רכב למתחילים

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אופס נחץ פעמיים, סורי

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

התקציב שלי לא מגיע ל 97'-00'...השנים הקודמות ממש בעייתיות ??

ואם הרכב אצל סוחר..זה יותר מסוכן ?? או שזה לא משנה.. ??

בתודה :)

פורסם

לא לקנות מסוחר כזה רכב!!!!! סכנה!!!

וממש לו 106 מ93 עד 96 גם כן אחלה רכב הוא כמעט זהה ל97 זה גם מנוע TU והוא גם אמין במידה זהה פשוט הצורה החדשה קצת יותר יפה. המלצתי על דגם XS דגם מפאור הרוב באות עם הגה כוח כיסאות הרבה יותר נוחים טמבונים צבועים בצבע הרכב חלונות חשמל ופנסי ערפל. והמחיר בין XR ל - xs מזהרי לגמרי עם בכלל יש אפרש

Renault Clio RSI 1.8

פורסם
לא לקנות מסוחר כזה רכב!!!!! סכנה!!!

וממש לו 106 מ93 עד 96 גם כן אחלה רכב הוא כמעט זהה ל97 זה גם מנוע TU והוא גם אמין במידה זהה פשוט הצורה החדשה קצת יותר יפה. המלצתי על דגם XS דגם מפאור הרוב באות עם הגה כוח כיסאות הרבה יותר נוחים טמבונים צבועים בצבע הרכב חלונות חשמל ופנסי ערפל. והמחיר בין XR ל - xs מזהרי לגמרי עם בכלל יש אפרש

תודה רבה רבה אחי...הצלת אותי ! כמעט שהלכתי לקנות מסוחר..אבל עדיין ..אני ימשיך בחיפושיי אחר האחת :)

• תוכן חדש...