Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע איך היא נראית !!! פשוט אני רוצה להראות לאמא שלי מה אני הולך לקנות .

תודה רבה לכולם .

:lol::lol::lol::lol::lol:

אתה מבזבז את הזמן שלנו כדי שאמא שלך תראה את האוטו? אתה לא חושב שזה *קצת* מגוחך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי שאלה על הקליאו ספורט .

האם האוטו אמין ? יש לו תקלות אופיניות ?? רואה הרבה מוסך ?

ואם כבר הוא נכנס למוסך , האם החלקים יקרים ???

תודה לעונים . 8)

פורסם

אני ממליץ לך בחום לא לקנות קליאו ספורט אם אתה צריך לשאול אנשים אחרים מה הנתונים שלה ועוד שאתה נזכר לשאול ממש על סף הקנייה.

אם אתה לא יודע מה הנתונים שלה מן הסתם גם אין לך מגאזינים עם מבחנים עליה ואתה לא מכיר את הרכב,הרי כל מה שמבדיל את הקליאו ספורט מהקליאו הרגילה הם הנתונים,בשונה למשל מיונדאי קופה שהיא רכב בפני עצמו,אז אין הרבה מה לדעת,אני מצטער אם אני נשמע תוקפני אבל לא מדובר בצעצוע לעשות איתו פוזות על החבר'ה,מדובר במכונית שיכולה לנשוך ונשכה כבר רבים,היו גם את אלו שקנו ושנאו אותה כי הם גילו שמלבד פוזה של 0 ל-100 הם מחפשים מכונית נינוחה שלא דורשת תשומת לב ובעלת אופי נינוח,קרי,ילדיי ה-A3.

אני לא שופט אותך או את הבנתך ברכב אבל מאוד מומלץ שתנהג עליו יותר משתיי דקות כדיי להבין במה מדובר.

פורסם

תודה לעונים . 8)

חלקים.. יקרים תלוי למי :) , פרט לכך שהם יותר זולים מ BMW :) זה בטוח.

בכל אופן, תקלות אופייניות.

לגבי דור שני וגם קצת דור ראשון:

1. כרית אויר - בעיה חשמלית קלה מאוד לתפעול (יש בעיה במגעים זה הכל).

2. בעיה בגיר למיטב ידעתי היתה לדור ראשון (בכל רכבי דור ראשון).

3. כריות בולמים שאצלו הלכו דיי מהר.

4. לא היה לי עוד כלום :)

אז למיטב ניסיוני לא יותר מידי בחצי שנה, ליד הראשונה היתה בעיה בתושבת מנוע (בורג) אשר לא היה תקין והוחלף.

כמו כן נזכרתי עכשיו בבעיה ידועה של בעית התנעה בבוקר - פשוט מעלים סוויטץ מורידים ומעלים שוב והוא מתניע - בבוקר בדר"כ. אבל דיי חפיף.

חוץ מזה זהו.

אל תשכח שזהו רכב ספורט, ככה שהבלאי של המכלולים שלו גבוהה יותר בדר"כ. ככה שהם הולכים מהר יותר (ע"ע בלמים) וכו' וכו'. פרט לכך אחזקה גבוהה של דלק. בלחיצה אתה מגיעה ל 1-3,4 צריכת דלק רגילה היא 1-10 בתוך העיר. ומחוץ לעיר הגעתי לצריכה דיי מוזרה וטובה של 1-15. (מאשקלון עד לפתח תקוה).

בכל אופן , אני ממליץ לך טיפה יותר לברר פרטים על הרכב הנ"ל לפני שאתה קונה.

קח לבדיקה , דור ראשון שים לב לגיר. ונזילות שמן מנוע\גיר מחלה של הצרפתיות.

כמובן שתיקח בפרופורציה את הנזילות.

בהצלחה.

פורסם

תודה לעונים . 8)

חלקים.. יקרים תלוי למי :) , פרט לכך שהם יותר זולים מ BMW :) זה בטוח.

בכל אופן, תקלות אופייניות.

לגבי דור שני וגם קצת דור ראשון:

2. בעיה בגיר למיטב ידעתי היתה לדור ראשון (בכל רכבי דור ראשון).

3. כריות בולמים שאצלו הלכו דיי מהר.

4. לא היה לי עוד כלום :)

אז למיטב ניסיוני לא יותר מידי בחצי שנה, ליד הראשונה היתה בעיה בתושבת מנוע (בורג) אשר לא היה תקין והוחלף.

כמו כן נזכרתי עכשיו בבעיה ידועה של בעית התנעה בבוקר - פשוט מעלים סוויטץ מורידים ומעלים שוב והוא מתניע - בבוקר בדר"כ. אבל דיי חפיף.

חוץ מזה זהו.

אל תשכח שזהו רכב ספורט, ככה שהבלאי של המכלולים שלו גבוהה יותר בדר"כ. ככה שהם הולכים מהר יותר (ע"ע בלמים) וכו' וכו'. פרט לכך אחזקה גבוהה של דלק. בלחיצה אתה מגיעה ל 1-3,4 צריכת דלק רגילה היא 1-10 בתוך העיר. ומחוץ לעיר הגעתי לצריכה דיי מוזרה וטובה של 1-15. (מאשקלון עד לפתח תקוה).

בכל אופן , אני ממליץ לך טיפה יותר לברר פרטים על הרכב הנ"ל לפני שאתה קונה.

קח לבדיקה , דור ראשון שים לב לגיר. ונזילות שמן מנוע\גיר מחלה של הצרפתיות.

כמובן שתיקח בפרופורציה את הנזילות.

בהצלחה.

אני חושב שאתה קצת מגזים בקשר לצריכת דלק לחבר שלי היה קליאו וזה נבדק כמה פעמים בלחיצות 1 ל-7 בערך בתוך העיר 1 ל-10 ומחוץ לעיר 1 ל-14.5 (נבדק בנסיעה לאילת)

סך הכל צריכצ דלך בכלל לא גבוהה

החתימה במוסך אני בונה לה טורבו......

פורסם

לפי המחשב זה מראה 1-3 ... :) אז אני סומך עליו שהוא לא יותר מידי מזייף.

כמו כן נותן צריכה כפי שציינת 1-13,14 מחוץ לעיר.

אבל בלחיצה בולע דלק כאילו אין מחר. תלחץ בקליאו ותראה צריכה של מעל ל 35 ליטר ל 100 ק"מ.

פורסם
שלום לכולם .

אני מעוניין לקנות את הרנו קליאו ספורט 2001 .

מצאתי מוכר ב 78K .

מה הנתונים שלה ? מה אתם אומרים ? כדאי לא כדאי ??

בבקשה תצרפו לי תמונה של הקליאו ספורט למי שיש.

תודה לכולם .

כמה דברים:

1. אם הקליאו מטופלת ובמצב טוב אז זה מחיר זול (לפי דעתי).

2. בלי להעליב עדיף שלא תקנה יצירה מוטורית כזו, אין הרבה כאלו אז עדיף שתשאיר אותה למי שינצל אותה כמו שצריך ויהנה ממנה .

3. אם אתה מחפש רכב לתאוצות תקנה איביזה טורבו יש הרבה ממנה כבר משופרות מכאן ועד לסיבוב הראשון...

באהבה...

Finger's gonna kill me.

פורסם

)

אני שמח שאתה מקבל תקלה בטיחותית כזאת בהקלת ראש....

אני מקווה שאם תהיה חס וחלילה תאונה אז לא תהיה "בעיה פשוטה במגעים" :?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלום לכולם .

מצאתי מוכר ב 78K .

תודה לכולם .

כמה דברים:

2. בלי להעליב עדיף שלא תקנה יצירה מוטורית כזו, אין הרבה כאלו אז עדיף שתשאיר אותה למי שינצל אותה כמו שצריך ויהנה ממנה .

3. אם אתה מחפש רכב לתאוצות תקנה איביזה טורבו יש הרבה ממנה כבר משופרות מכאן ועד לסיבוב הראשון...

באהבה...

לי כבר הציעו 87K כשהרכב היה שווה 82K,היום המחירון הוא 78K והמחיר בהחלט הגיוני,מבקש מחירון(אם כמובן הרכב מטופל ושמור שכשלעצמו זה נדיר למצוא...).

אני יודע שלא הייתי מוכר בפחות מ-85K רכב שנשמתי יצאה אליו ושאפשר להחזיר אותו ל"רנו" בלי שהם ידעו שנסעו בו(ובטח יש עוד כמוני וגם כאלו שלא יפרדו ממנה בעד הרבה יותר...)

לסיכום,אם הוא רוצה 78K אבל הרכב (או הבעלים) מעורר חשד,עדיף להתרחק.

פורסם
שלום לכולם .

מצאתי מוכר ב 78K .

תודה לכולם .

כמה דברים:

באהבה...

לי כבר הציעו 87K כשהרכב היה שווה 82K,היום המחירון הוא 78K והמחיר בהחלט הגיוני,מבקש מחירון(אם כמובן הרכב מטופל ושמור שכשלעצמו זה נדיר למצוא...).

אני יודע שלא הייתי מוכר בפחות מ-85K רכב שנשמתי יצאה אליו ושאפשר להחזיר אותו ל"רנו" בלי שהם ידעו שנסעו בו(ובטח יש עוד כמוני וגם כאלו שלא יפרדו ממנה בעד הרבה יותר...)

לסיכום,אם הוא רוצה 78K אבל הרכב (או הבעלים) מעורר חשד,עדיף להתרחק.

המחירון היום הוא 76K ל- 2001 אבל 78K לפי דעתי זה עדיין מחיר מציאה (אלא אם האוטו במצב פחות מסביר).

נ.ב

מישהו יודע מה הבעיה של הקליאו ספורט הכחולה שנמצאת בטריידאין ב"קרסו" ת"א?

חבר מהצפון מעוניין לקנות והם לא מוכנים לתת לו אימפורמציה בטל' (מי ששם לב זו הקליאו ספורט היחידה בעיתונים למכירה).

Finger's gonna kill me.

פורסם

רכב המבחן של הדור הII היה כחול. תבדוק ט-ו-ב מאוד שלא מדובר ברכב הזה (הגיוני שכן...) לא הייתי נוגע ברכב הזה אפילו בצחוק (אם זה הרכב מבחן) הוא עבר דברים - :?:shock::? . מספר הרישוי של הרכב שהופיע במבחנים: 9840036

גיא.

פורסם
שלום לכולם .

מצאתי מוכר ב 78K .

תודה לכולם .

כמה דברים:

באהבה...

אתה אומר "תשאיר אותה למי שינצל אותה כמו שצריך" , אפשר לחשוב שלכל מי שיש רנו קליאו ספורט הוא שומאכר והוא יודע לנצל אותה , ולהנות .

תאמין לי בן אדם שקונה את הרכב הזה יודע שזה אוטו ספורט משובח וכל מי שיעלה על האוטו הזה ירגיש את העוצמה, ויהנה מהאוטו . :?

אז אל תבלבל במוח , "תשאיר אותה לאנשים שמבינים" , כאילו הם בנו אותה . :evil:

פורסם

אתה אומר "תשאיר אותה למי שינצל אותה כמו שצריך" , אפשר לחשוב שלכל מי שיש רנו קליאו ספורט הוא שומאכר והוא יודע לנצל אותה , ולהנות .

תאמין לי בן אדם שקונה את הרכב הזה יודע שזה אוטו ספורט משובח וכל מי שיעלה על האוטו הזה ירגיש את העוצמה, ויהנה מהאוטו . :?

מבחינה מסויימת אתה צודק, לא צריך להיות שומאכר על מנת להנות מ-hot hatch. בסופו של דבר זה הרעיון מאחורי ספורטיביות להמונים.

מצד שני, קליאו ספורט, הדגם הראשון בעיקר, היא מכונית שלא קל לנהוג בה מהר והיא בהחלט מסוכנת לנהג הלא מנוסה. הקלאץ' נקודתי וקשה לשליטה, המנוע מפרפר את הקדמיים בקלות, מה שיכול להביא לתת היגוי קטלני (בייחוד ברטוב), והזנב נזרק בקלות יחסי.

זו בהחלט לא מכונית שקל לנהוג בה מהר.

הדור השני כבר ה-ר-ב-ה יותר נשלט ומתורבת (ומצויד בבקרה אחיזה שמונעת פירפורים), אבל עדיין מדובר במכונית קטנה ומאוד מאוד מהירה לגודלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

:

לא, לא שומאכר, אבל לפי דבריך אתה לא מחפש מכונית כזו, אתה מחפש מכונית כמו איביזה טורבו (שהצעתי...).

אם אתה רוצה אני יכול להכיר לך את מועדון "הקליאו ספורט נשכה אותי חזק".

זה לא יהיה נעים אם תגיע לסיבוב במהירות ותרגיש היגוי יתר קל ותרד על הבלמים...

אז אל תבלבל במוח , "תשאיר אותה לאנשים שמבינים" , כאילו הם בנו אותה . :evil:

לא כל אחד יהנה מהאוטו הזה, פגשתי בעבר במפגשים מישהו שהיה מאוד מתוסכל שאיביזה טורבו (משופרת) לקחה אותו ברמזור ועוד היה לא מרוצה מזה שהמנוע שלה לא דופק (יציב) כמו מנוע בוקסר יפני ועוד כל מיני זוטות (בעיני) והוא ממש לא היחיד...

Finger's gonna kill me.

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול להכיר לך את מועדון "הקליאו ספורט נשכה אותי חזק".

...

עדי, מה איכפת לך?

פחות על הכביש, יותר במחיר.... :wink:

המילה האחרונה מקרסו עבור ה-182 הם יירצו 180K ש"חים.

הייתי צריך לקנות אופציות ב-160... :lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...