Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה התעוררה - היזהרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז בוא נוותר לךכל אחד שמחליט לברוח למשטרה

אז בוא נסכן את החפים מפשע ע"י המרדפים .

אתה מבין, שכל מרדף זה נסיעה באדומים (לא רק רכב משטרה), מהירות מטורפת, ללא אפשרות לעצור בזמן סביר?

אני מצדיק מרדף כזה רק אם מדובר באירוע פח"ע, כדי לסכל פגיעה באנשים.

אבל לסכן אנשים בשביל רכב גנוב ?

אני לא שלם עם זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השתגעת???

ניידת גלויה לא מכניסה כסף !!!

את מי מעניין בטיחות וחשיבה נכונה,

כסף כסף כסף ואגו (תשב פעם ותשמע שיחות של מתנדבים על כמות הדוחות ותבין ...).

ולגבי מרדף ,

גם את זה צריך לדעת לעשות ולא רק בזכות אגו ואורות מהבהבים .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

(מכתב פתוח)

לעמותות השונות שלום.

מאחר והעבריינות בכביש נוגעת לכולנו, וכולנו אלה שנמצאים בסיכון יום-יום מהעבירות הנ"ל, רציתי להעלות רעיון לסדר היום.

רבים מאיתנו היו שמחים לעזור עד כמה שרק ניתן להוריד את העבריינים מהכביש, אך המצב השורר היום הינו כזה שהמשטרה שאחראית על הנושא מחפשת את המטבעות (תרתי משמע) רק מתחת לפנס, וגם אז, כך נראה, מבלי להתאמץ במיוחד.

מה ניתן לעשות כדי לשנות את המצב הקיים?

זה יותר פשוט ממה שנהוג לחשוב.

כפי שציינתי, רבים מאיתנו היו שמחים לעזור, ורבים מאיתנו נמצאים הרבה שעות על הכביש.

אני מציע להקים מטה שיעבוד עם המשטרה למען הגשת ראיות והגשת כתבי אישום, שבסופו של דבר יובילו לתפיסת אותם נהגים.

היחידה תורכב מנהגים מתנדבים אשר ירכיבו על רכבם במקום שאינו בולט לעין (בגריל?) מצלמת ווידאו המתעדת את הנעשה בכביש מלפניהם. ההתקנה תיעשה במרכז התקנות על חשבון העמותה.

חברים- מה דעתכם? רעיון טוב או ששתיתי בירה אחת יותר מדיי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שתית בירה אחת יותר מדי, לא צריכים עוד מתנדבים בכבישים, גם ככה השוטרים המתנדבים עושים לכולנו רק רע (90 אחוז מהם). רוב רובם של המתנדבים מחפים על האימפוטנציה במיטה עם האישה על ידי דוחות עלובים והתעלקות לנהגים (כולל ינשוף מצחיק שעשו לי בעת שאני לובש בגדי עבודה בשעה 11 בבוקר כשאני פצוץ מת כי קמתי רק לפני חצי שעה)

אני לא אומר שצריך להשתגע, אבל דחיל ראבק זה רכוש של אחר ומחר זה גם יכול להיות שלי או שלך שיגנב ולא היית רוצה לדעת שהמשטרה עושה הכל כדי שהרכב הזה יחזור, ולא לשמוע איזה פקידה מטומטמת שמנסה להעביר עוד יום בשירות שחמ שלה כשהיא מדברת אליך בזילזול וכל מה שהיא אומרת לך זה תגיע לתחנה תגיש תלונה כשאתה יודע בתוכך שהתלונה הזו שווה כקליפת השום.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
ההצהרות המקושקשות האלו מגיעות בד"כ לפני שהשר מבקש להגדיל את כח האדם כדי להראות שאין מספיק שוטרים שיעמדו כמו דחלילי לייזר בכל מיני כבישים טובים ויביאו הכנסות לממשלה שתוכל לבזבז אותם על הקשר עם הבוחר.

תשמע, בכל זאת יצאו השנה מחשבים ניידים עם מעבדים מהדור השני וחבר הכנסת ממש חייבים אותם.

שורה תחתונה - חרטא

למה חרטא ?

האם אובדן חיים הם קש לרגליך ?

גם העמדה ואיסוף גרטואות בכביש ובחנייה ציבורית הם בריונות .

וגם השתוללות רכבים במקום הומה אדם זו בריונות.

על מנת לא לחפש רחוק מידי ראיות ,לא חבל על ארבעת הצעירים מעכו בשבוע שעבר ? בקיר הטכני בחיפה ?

פורסם
(מכתב פתוח)

לעמותות השונות שלום.

מאחר והעבריינות בכביש נוגעת לכולנו, וכולנו אלה שנמצאים בסיכון יום-יום מהעבירות הנ"ל, רציתי להעלות רעיון לסדר היום.

רבים מאיתנו היו שמחים לעזור עד כמה שרק ניתן להוריד את העבריינים מהכביש, אך המצב השורר היום הינו כזה שהמשטרה שאחראית על הנושא מחפשת את המטבעות (תרתי משמע) רק מתחת לפנס, וגם אז, כך נראה, מבלי להתאמץ במיוחד.

מה ניתן לעשות כדי לשנות את המצב הקיים?

זה יותר פשוט ממה שנהוג לחשוב.

כפי שציינתי, רבים מאיתנו היו שמחים לעזור, ורבים מאיתנו נמצאים הרבה שעות על הכביש.

אני מציע להקים מטה שיעבוד עם המשטרה למען הגשת ראיות והגשת כתבי אישום, שבסופו של דבר יובילו לתפיסת אותם נהגים.

היחידה תורכב מנהגים מתנדבים אשר ירכיבו על רכבם במקום שאינו בולט לעין (בגריל?) מצלמת ווידאו המתעדת את הנעשה בכביש מלפניהם. ההתקנה תיעשה במרכז התקנות על חשבון העמותה.

חברים- מה דעתכם? רעיון טוב או ששתיתי בירה אחת יותר מדיי?

אפשר להפשיט את הנושא ללא התקנות בגריל ,פשוט לנסוע בצורה נאותה .

פורסם

השוטרים בעצמם הם עבריינים. יצא לי כבר פעמיים לראות שוטר מדבר בנייד בנהיגה, ולא בדיבורית! ממש מחזיק את המכשיר. חוץ מזה שהם נוהגים בהרבה מהמהירות המותרת בכביש, ולמה? כי הם יכולים. אין סיבה אחרת. קודם כל שהשוטרים יצייתו לחוק, אח"כ יכולים לבוא בתלונות לאזרחים. כולם חייבים לציית לחוק, כולל מי שאוכף אותו.

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם
השוטרים בעצמם הם עבריינים. יצא לי כבר פעמיים לראות שוטר מדבר בנייד בנהיגה, ולא בדיבורית! ממש מחזיק את המכשיר. חוץ מזה שהם נוהגים בהרבה מהמהירות המותרת בכביש, ולמה? כי הם יכולים. אין סיבה אחרת. קודם כל שהשוטרים יצייתו לחוק, אח"כ יכולים לבוא בתלונות לאזרחים. כולם חייבים לציית לחוק, כולל מי שאוכף אותו.

מילים כדורבנות.

פורסם
השתגעת???

ניידת גלויה לא מכניסה כסף !!!

את מי מעניין בטיחות וחשיבה נכונה,

כסף כסף כסף ואגו (תשב פעם ותשמע שיחות של מתנדבים על כמות הדוחות ותבין ...).

ולגבי מרדף ,

גם את זה צריך לדעת לעשות ולא רק בזכות אגו ואורות מהבהבים .

היא לא מכניסה כסף, אבל חוסכת כסף למדינה על ידי מניעה פאסיבית של תאונות דרכים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הוא הערב יבלה עם הינשוף במרכז תל אביב ..... נכון זה חשוב לתפוש את החלאות האלו, אך פושעי הכביש האחרים מסוכנים לא פחות!

שיורידו נהגים שיכורים וכמה שיותר.

ואם לצורך העיניין יבצעו מבצעי שכרות מספר לילות בשבוע זה ישמח אותי לראות שכספי המיסים שלי "מבוזבזים", בכך שיבדקו נהגים, וימנעו מהשתויים לעלות לכביש ולהרוג אחרים.

לגבי השימוש בנייד אתה צודק, ואם זה מפריע לך יכלת להתלונן על כך.

בקשר למהירות, אותי למשל זה ממש לא מעניין באיזה מהירות הוא נוסע, שיגיע לרמזור התקול שגורם לי לעמוד בפקק כמה שיותר מהר, שיסיר את המוטות ברזל/ כתמי שמן מהכביש כדי שלא אתקל בהם, שיפנה לי את ציר התנועה ברגע שיש תאונת דרכים, כדי שאנשים נוספים לא יפגעו, וכ'ו כדי שאני אמשיך בשגרת הנסיעה שלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בוקר טוב

בוואלה מופיעה היום כתבה, המתארת את תוכניותה של משטרת ישראל להגברת האכיפה בכבישים:

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F1832689

לפי הכתבה:

האכיפה תמוקד כנגד עבירות תנועה חמורות המסכנות חיים כגון שכרות ומהירות לצד אכיפה חסרת פשרות כנגד עבירות בריונות כביש.

ואני שואל אתכם:

איך תגדירו "עבירות בריונות כביש"?

האם זה:

1. נסיעה קבועה בנתיב הימני תוך התעלמות מהתנועה ובמהירות הנמוכה.

2. מעבר בין נתיבים ללא איתות.

3. עקיפה מימין.

שאלתי השניה:

האם אתם מאמינים, בכנות ההצהרה של המשטרה, שהיא מתכוונת לאכוף את החוק ולא להגדיל את הכנסותיה?

אשמח לקבל את תשובותיכם והערותיכם?

בשורה התחתונה: היזהרו שם!

שי

ממה להיזהר? תנהגו כחוק.. אה, שכחתי, 90% מכם לא יכולים לעשות את זה.

1. נסיעה בנתיב הימני במהירות ממש איטית תוך דבקות באותו נתיב הרבה יותר טובה מזגזוגים ונסיעה מהירה, כי נהג איטי עוקפים ושוכחים ממנו, וזגזוגים גורמים לתאונות מאוד קשות.

2. עזוב אותי. נהגים מאותתים אחרי שהם כבר עברו נתיב כדי לצאת ידי חובה. מה זה עוזר לי? לפחות שיסתכלו במראות ולא יידחפו לנתיב תפוס, אני כבר מעדיף את זה...

3. כמה שיותר דוחות יותר טוב. אני נשאר בשמאלי, רק כי אף אחד לא מחכה ומיד עוקף, ואני לא יכול לחזור.

פורסם

לפעמים אני קורא תגובות פה בפורום ופשוט נהנה לראות אנשים אמיתיים כנים ובוגרים פשוט תענוג לקרוא וללמוד גם,

בשרשור הזה פשוט אוסף של שטויות וצביעות, פתאום כולם נוסעים במהירות המותרת וכולם ילדים טובים ירושלים.

שלא תבינו אותי לא נכון אין לי תיק מסמכים במשטרת התנועה ואני גם נגד ״בריוני הכביש״ אבל צריך קצת לצאת מנקודת ההשקפה הזאת בדיוק כמו של אור ירוק.

אני לא חושב שקיים מישהו במדינה שבאמת נוסע תמיד במהירות המותרת (זאת כמובן בהתחשב בתנאי הדרך) ואני לא מדבר על 100 מעל המותר אלא על 10, 20 מעל.

אנשים שעוברים באדום (וזה נהיה נפוץ מאוד), עקיפות מסוכנות, זיגזגים בין נתיבים ואי מתן זכות קדימה אלו הן עבירות תנועה שממש מסכנות אבל לנסוע בכביש מהיר 120 או 130 במקום 100 זה זניח לגמרי.

פורסם
לפעמים אני קורא תגובות פה בפורום ופשוט נהנה לראות אנשים אמיתיים כנים ובוגרים פשוט תענוג לקרוא וללמוד גם,

בשרשור הזה פשוט אוסף של שטויות וצביעות, פתאום כולם נוסעים במהירות המותרת וכולם ילדים טובים ירושלים.

שלא תבינו אותי לא נכון אין לי תיק מסמכים במשטרת התנועה ואני גם נגד ״בריוני הכביש״ אבל צריך קצת לצאת מנקודת ההשקפה הזאת בדיוק כמו של אור ירוק.

אני לא חושב שקיים מישהו במדינה שבאמת נוסע תמיד במהירות המותרת (זאת כמובן בהתחשב בתנאי הדרך) ואני לא מדבר על 100 מעל המותר אלא על 10, 20 מעל.

אנשים שעוברים באדום (וזה נהיה נפוץ מאוד), עקיפות מסוכנות, זיגזגים בין נתיבים ואי מתן זכות קדימה אלו הן עבירות תנועה שממש מסכנות אבל לנסוע בכביש מהיר 120 או 130 במקום 100 זה זניח לגמרי.

איכשהו כל מי שנתקלתי שנתפס מעל המהירות המותרת, זה לא היה 15 קמ"ש מעל המותר, אלא הרבה יותר.. מעניין.. זה לגבי הטיעון, שאתה לא חושב שקיים מישהו וכו' וכו'...

פורסם
כל מה שאני עושה בכביש זה לחפש שוטרים...

א) סע כחוק, ואז לא תצטרך לחפש שוטרים.

ב) מבחינתי עדיף שתחפש שוטרים, מאשר שאמצא את המנוע של ההונדה (בין אם הוא VTEC או לא) שלך עף עליי דרך השמשה הקדמית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
א) סע כחוק, ואז לא תצטרך לחפש שוטרים.

ב) מבחינתי עדיף שתחפש שוטרים, מאשר שאמצא את המנוע של ההונדה (בין אם הוא VTEC או לא) שלך עף עליי דרך השמשה הקדמית.

לחנך בן אדם אחד, שניים, יחסית קל. אוכלוסיה שלמה כמעט ואי אפשר.

• תוכן חדש...