Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ מחר או בחמישי לברר פרטים על המבצע הנוכחי ואני מתכוון לשאול גם לגבי ה-I35 המאוד מסקרנת.

העיצוב נראה טוב, המנוע נשמע טוב ועם גיר 6 הילוכים כמו בפורטה אני מניח שתהיה חבילה דיי טובה. אם ה-I30 במבצע לא תהיה סופר משתלמת אני אמתין ל-I35.

בוא אני אחסוך לך את הדלק של הנסיעה:

טריידאין במחירון (כפוף לבדיקה ואישור של הטריידאין) + פרישה של ההפרש ל- 36 תשלומים ללא ריבית. מי שלא לוקח את המימון מקבל נעילה מרכזית + שלטי נוחות + מרימי חלונות + חיישני רוורס.

כל עוד אין לך כוונה להזמין רכב אין לך מה לחפש בימי מכירות האלה, הסוכנות מפוצצת אנשים, אין נסיעות מבחן, אין מצב לדבר על המחיר כי יש כרגע מבצע ומיליון אנשים בטור, למוכרים לרוב אין זמן לפרט ולבדוק מה יש במלאי. אם אתה כן רוצה להזמין אז אני הייתי נכנס, שם מקדמה על כל רכב (אפילו I10) כדי שהמבצע יהיה תקף להזמנה ולאחר הסופ"ש של המבצע מגיע ויושב בשקט עם המוכר בסוכנות. המקדמה זה כולה 2K ש"ח שבמידה ותתחרט לאחר מכן יחזירו לך את הכסף.

פעמיים בשנה יונדאי עושים את המבצע מכירות הזה ותמיד התנאים זהים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משלם במזומן, לא רוצה מימון של אגורה מהסוכנות ומעוניין לקבל כמובן הנחת מזומן.

רציתי גם לברר פרטים לגבי ה-I35 כי אני רוצה להזמין מיד לכשתגיע.

אגב מקדמות, הן לא חוזרות כל כך מהר, הנה הפולקסוואגן טוענים בכלל שלא פתחתי הזמנה ולכן לא מגיעה לי מקדמה, כמובן שיש לי טופס הזמנה וחשבונית לתשלום בכרטיס אשראי ואני מאוד מקווה שאחרי שהרמתי את הקול יחזרו אליי מהסוכנות לפני שאני אספיק להגיע לשם.

תודה על הפרטים של המבצע והמשך ערב טוב.

פורסם

אצלנו בזמנו גם היה מקרה לא נעים, עקב הבלאגן של אחרי המבצע (הרבה הזמנות, ביטולים וכו') "שכחו" לזכות אותנו. לאחר כ-2 תזכורים לבסוף קבלנו את הזיכוי.

לזכותם אני אומר שמהרגע שביטלנו לא עשו לנו משחקים אלא ישר אמרו שיחזירו את הכסף.

קח טיפ קטן ממני, אם לא לחוץ לך לרכוש את הרכב ויש מצב למשוך עוד חצי שנה עם הרכב הנוכחי אז אל תרכוש את הרכב ברגע שהוא מגיע. אני עשיתי את ה"טעות" הזו עם ה-I10 ורכשתי את הרכב מהמשלוח הראשון, כמובן ששילמתי את המחיר הכי גבוהה שבו הרכב נמכר עד היום. בחודשים הראשונים הביקוש לרכב גבוהה ולכן גם תקבל הנחה מאוד מצומצמת כי החברה תמכור את המשלוחים הראושנים בקלות. ההנחות מתחילות חצי שנה עד שנה אחרי שהרכב נמכר בסוכנות בתנאי שאין עדיין רשימת המתנה (ע"ע סוזוקי אלטו שבהתחלה כשהיא התחילה להמכר בקושי חיישני רוורס הצלחת להוציא מהסוכנות וכיום הרכב נמכר כמעט 10K ש"ח מתחת למחירון הרשמי שלו).

פורסם

זה עומד להיות אחד הרכבים הכי נמכרים בישראל, אולי אפילו לרשת את מקומה של ה-3 המיתולוגית, אני מאמין שלא יהיו הנחות גדולות אם בכלל בתקופה הקרובה ואם מדבר ברכב שיתאים לצרכיי אין לי בעיה לשלם את המחיר המלא, כמעט רכשתי ג'טה ו-308 בעשרת אלפים שקלים הנחה וביטלתי, ההנחה היא רק תירוץ להתעניינות וברור שהיא מפתה אבל יותר חשוב הרכב עצמו.

אגב איך השירות ביונדאי? הבנתי שבכלמוביל מאוד דואגים לשביעות רצון הלקוח, יש אמת?

פורסם

אכן, אני רכשתי וטיפלתי בהילוך שישי בראשל"צ (למרות שאני בכלל מרמת גן) ואני מאוד מאוד מרוצה:

א) המתקן פשוט מרשים באיכותו.

ב) כל נותני השירות (מוכר, פקידה, מנהל מרכז השירות, מנהל אולם התצוגה, יועץ שירות וכו') ברמה מאוד גבוהה.

ג) אמינות, בטיפול האחרון לא החליפו חלקים למרות שהיצרן דורש "לפי הספר" מכיוון שהרכב נסע מעט מאוד והחלקים היו פשוט חדשים (ולכן במקום לצאת עם חשבון של 1300 ש"ח יצאתי רק עם חשבון של 600 ש"ח).

* חשוב לציין שלא נכנסתי רק לטיפולים למוסך אלא גם למימוש האחריות כמה פעמים כך שבדקתי את השירות גם כשאתה לא משלם בסוף היום.

ממליץ לך בחום להמנע מכל ההתקנות המקומיות שעשו לי צרות עם האוטו (אזעקה, נעילה מרכזית, קודן), תתקין כמה שפחות ואם יגנבו את הרכב אז תפעיל ביטוח, בסופו של יום זו כולה יונדאי.

פורסם

זה מצחיק עד כמה יונדאי חכמים. דגם "הכי פשוט" ללסיניג - כולל סנרוף. קנית אלפי ישראלים שחושבים שהחלון ס"מ על ס"מ בגג הזה יעשה את ההבדל.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לא הבנתי את ההודעה שלך, הסאנרוף הוא רק חלק מחבילת איבזור טובה מאוד בדגמים הבסיסיים ויש אנשים שזה מוסיף לחווית הנהיגה שלהם.

זה רק מראה כמה חוגגים ביבואנים אחרים כמו בטויוטה למשל ששם לא מקבלים חלונות אחוריים חשמליים בדגם הבסיס, פשוט מעליב.

פורסם
זה מצחיק עד כמה יונדאי חכמים. דגם "הכי פשוט" ללסיניג - כולל סנרוף. קנית אלפי ישראלים שחושבים שהחלון ס"מ על ס"מ בגג הזה יעשה את ההבדל.

יונדאי באמת חכמים.

וזה לא רק סאנרוף.

יונדאי רוצה להצליח, ולכן מפרט האיבזור בכל הדגמים הוא בין הטובים בקטגוריה ומכניס לך המון אופציות ופינוקים שפעם לא יכולת לקבל, בעוד חברות אחרות מזלזלות ונותנות גם בשנת 2011 חלונות ידניים מאחורה.

ככה מצליחים חביבי.

פעם אף אחד לא הסתכל בארץ על החברה הזאת ברצינות.

אחר כך מי שרצה אוטו זול יותר ולא יכל להרשות לעצמו יפנית רכב יונדאי.

היום? יש המון אנשים שיכולים להרשות לעצמם מזדה 3/קורולה ובכל זאת קונים יונדאי מבחירה.

אם הייתי צריך סופר מיני חדשה היום אז ההתלבטות הייתה רק בין I20 ל-I25.

פורסם
לדעתי - אין לדבר סוף.

תמיד יהיו דגמים חדשים בצנרת, הרי לא תחכה לעולמי עד.

גם הפוקוס הג'טה אמורות להגיע - אולי תמתין גם להן?

מסכים עם הכתוב באופן חלקי,אנסה להסביר את עצמי,

על מנת לרכוש את האוקטביה אני נדרש להוציא יותר מ20 אלף ש"ח מהכיס וזאת לאחר שהורדתי מעלות האוקטביה את התמורה

שאקבל עבור הטידה וכן בניכוי המיסים מביטוח לאומי (בתוספת הכסף שעליי להחזיר למס הכנסה ).

השיקול הוא כלכלי גרידא.

יונדאי I35 צפוי לעלות פחות מאוקטביה ולכן בסופו של דבר הסכום שאותו אצתרך מהכיס אולי ייקטן .

עד שהI35 לא תשווק לא אוכל לאמוד סכום זה.

בנוסף לפאן הכלכלי ,היונדאי I35 נראית כמו רכב טוב .

ולגבי הרכבים האחרים שהזכרת,לא אין לי כוונה לחכות להם .

פורסם

זה לא שהם חכמים, הם פשוט מנצלים את העובדה שהמחיר הקמעונאי הבסיסי של יונדאי יותר זול כדי למכור רכב יותר מאובזר במחיר זהה.

פורסם
זה לא שהם חכמים, הם פשוט מנצלים את העובדה שהמחיר הקמעונאי הבסיסי של יונדאי יותר זול כדי למכור רכב יותר מאובזר במחיר זהה.

גם אם זה יותר זול. סאנרוף, יציאות USB/IPOD/AUX נוחות ועוד כמה תוספות באמת זולות הופכות את התמונה ב180 מעלות. אם תקח את האוטו הזה בלי שום אבזור מול מאזדה 3 בגירסאת ליסינג לפי דעתי המאזדה לוקחת ובענק. אבל באמת שאם תקח אוטו יחסית בינוני, זרוק עליו סאנרוף, יציאות נוחות, אולי התוספת של הפנסים בפגוש מתחת לפנסים הרגילים, תאורה פנימית שיש מתחת לגיר כמו באסטרה ובלקרוס ואלו לא תוספות שהמחיר שלהם בשמיים שתדעו! מנוע 1.6 משפחתי רגיל עם בטיחות טובה ויצרתם לכם את האוטו ליסינג האולטימטיבי והאמתי המחיר לא כזה נורא. באמת שלא.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

איך אתה יודע שה-3 לוקחת בענק? מדובר ברכב שעדיין לא נחת בארץ ועל פי נתונים קטלוגיים הוא מציע הרבה יתרונות כמו מנוע חזק יותר (25 כ"ס זה לא הולך ברגל), גיר עם 6 הילוכים שיתרום לשיוט שקט יותרוגם לצריכת הדלק, בסיס גלגלים גדול יותר ובכלל מימדים גדולים יותר ולקינוח רק אותו איבזור שהזכרת.

אז "דעתך" היא לא ממש תואמת את המציאות. ולא, אין לי שום דבר נגד מאזדה, אני מחזיק רכב מתוצרת החברה אבל היום רוב הדגמים שלהם הולכים ומאבדים מהרלוונטיות שלהם, בקבוצת המשפחתיות למשל יש הרבה דגמים שעולים על ה-3 בהרבה תחומים ומציעים חבילה עדיפה בהרבה למשפחה, לפי טבלת המכירות גם הצרכנים מתחילים להפנים את זה.

שבת שלום.

פורסם

תודה על המידע, אני לא הספקתי להגיע לסוכנות בימי המבצע ומאוד רציתי לדעת את הפרטים למבצע ומתי תגיע ה-I35, קיבלתי תשובות לשתי השאלות. מזל שיש קארספורום.

שבת שלום לכולם :wink:.

• תוכן חדש...