Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

הייתי רוצה לשאול האם קיים כבר תאריך תחילת המכירה של הרכב בארץ?

האם יצא למישהו מכם להתרשם מן הרכב מקרוב?

לפי התמונות שרצות ברשת,הרכב די מרשים לטעמי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב הבנתי מכירות יתחילו ביולי. ראיתי את הרכב בקוריאה והוא נראה מרשים מאד הן מבחינת הגימור הפנימי, העיצוב ונתוני המנוע והגיר. אנני בטוח שרמת הגימור שתגיע לארץ תהיה זהה לקוריאה. שם היא מוצגת עם מנוע 1.6 עם 140 כ"ס הזרקה ישירה וגיר שישה הילוכים ולכאן הבנתי שתגיע גירסא של 132 כ"ס.

פורסם

תודה רבה על המידע.

עכשיו רק נשאר לחכות שהיא תגיע ולהשוות בינה לבין האוקטביה .

על האוקטביה עשיתי כבר נסיעת מבחן ,היה ממש טוב.

פורסם

לדעתי - אין לדבר סוף.

תמיד יהיו דגמים חדשים בצנרת, הרי לא תחכה לעולמי עד.

גם הפוקוס הג'טה אמורות להגיע - אולי תמתין גם להן?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בוקר טוב ,

הייתי רוצה לשאול האם קיים כבר תאריך תחילת המכירה של הרכב בארץ?

האם יצא למישהו מכם להתרשם מן הרכב מקרוב?

לפי התמונות שרצות ברשת,הרכב די מרשים לטעמי.

כרגע הרכב בהחלט נראה מרשים, אחרי שלחצי מדינה יהיה את הרכב הזה בליסינג הוא כבר ייראה פחות מרשים.

פורסם

אני מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ מחר או בחמישי לברר פרטים על המבצע הנוכחי ואני מתכוון לשאול גם לגבי ה-I35 המאוד מסקרנת.

העיצוב נראה טוב, המנוע נשמע טוב ועם גיר 6 הילוכים כמו בפורטה אני מניח שתהיה חבילה דיי טובה. אם ה-I30 במבצע לא תהיה סופר משתלמת אני אמתין ל-I35.

פורסם

מה עם אחותה הקיא ספורטג' שכבר נמכרת בארץ? ממליץ עליה רכב נהדר, לדעתי הוא יותר יפה אפילו מהטוסון שעיגלו לו את הפינות ושמו לו גריל חדש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כרגע הרכב בהחלט נראה מרשים, אחרי שלחצי מדינה יהיה את הרכב הזה בליסינג הוא כבר ייראה פחות מרשים.

האוקטביה שהיא כרגע מועמדת די רצינית לרכישה היא גם לא מן הנדירות .

לאחרונה שמתי לב לגידול כמות האוקטביות באזור הדרום,חלקן בליסינג אך גם פרטיות לא חסר.

אני מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ מחר או בחמישי לברר פרטים על המבצע הנוכחי ואני מתכוון לשאול גם לגבי ה-I35 המאוד מסקרנת.

העיצוב נראה טוב, המנוע נשמע טוב ועם גיר 6 הילוכים כמו בפורטה אני מניח שתהיה חבילה דיי טובה. אם ה-I30 במבצע לא תהיה סופר משתלמת אני אמתין ל-I35.

מעניין איך יגיבו סוכני המכירות לשאלתך לגביי ה I35

לפני מס' חודשים נכנסתי לסוכנות טויוטה ושאלתי אם ישנו מידע כלשהו לגבי אוריס ההיברידית.

תגובת הסוכן :"לא קיים רכב כזה..."

מובן שהם מקבלים הנחיות מלמעלה,למכור את המלאי הקיים

די מרגיז שהם מנסים להפוך אותנו ,הצרכנים,למטומטמים.

פורסם
מה עם אחותה הקיא ספורטג' שכבר נמכרת בארץ? ממליץ עליה רכב נהדר, לדעתי הוא יותר יפה אפילו מהטוסון שעיגלו לו את הפינות ושמו לו גריל חדש.

אתה מתכוון ל-ix35 שהוא רכב אחר לגמרי.

אחותה של ה-i35 תהיה מחליפת הקיה פורטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האוקטביה שהיא כרגע מועמדת די רצינית לרכישה היא גם לא מן הנדירות .

לאחרונה שמתי לב לגידול כמות האוקטביות באזור הדרום,חלקן בליסינג אך גם פרטיות לא חסר.

מעניין איך יגיבו סוכני המכירות לשאלתך לגביי ה I35

לפני מס' חודשים נכנסתי לסוכנות טויוטה ושאלתי אם ישנו מידע כלשהו לגבי אוריס ההיברידית.

תגובת הסוכן :"לא קיים רכב כזה..."

מובן שהם מקבלים הנחיות מלמעלה,למכור את המלאי הקיים

די מרגיז שהם מנסים להפוך אותנו ,הצרכנים,למטומטמים.

דווקא בטויוטה ביקרתי עוד בדצמבר בסוכנות בעפולה והם אמרו שהאוריס תגיע ביוני בכמויות מאוד מאוד קטנות וספק אם תוצע בכלל ללקוחות פרטיים. גם בקיה לדוגמה הציעו את הדגם עם ששת ההילוכים למרות שעוד היה מלאי של מכוניות מדגם ה-4 הילוכים. הכל מאוד תלוי בסוכן המכירות. לדעתי אם הוא רוצה לקוח נאמן אז שיהיה ישר ואמיתי. גם ביונדאי עפולה היו מאוד נחמדים למרות שהוא התכחש לכך שה-I30 בעצם שמה אותם על המפה מבחינת רמת האיכות של הרכב וטען שקיה אף פעם לא תהיה יונדאי, לפי טבלת המכירות היא בשלבים מתקדמים של הדרך.

פורסם

המלאי של ה4 ההילוכים במילא הולך לליסינג שקונים אותו בהנחה ניכרת. אם כבר בא לקוח פרטי ומשלם מחיר מלא ברור שיתנו לו את הדגם החדש.

פורסם

ה-LX הולך לליסינג, ה-EX נמצא שם בכמויות קטנות מאוד וזה הדגם שבו התעניינתי.

דווקא בזמנו מה-LX היה מלאי מאוד קטן של דגמי 4 הילוכים והיו אנשים שהזמינו רכב ליסינג וקיבלו "שדרוג" לדגם המחודש בלי לדעת בכלל.

• תוכן חדש...