Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIVING- THE NEXT LEVEL

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעות בין ערביים, אני עם הרכב ביום כיף פעם ראשונה נוהג בזהירות יתרה .

כולי מזיע, מחזיק את ההגה בחוזקה ומתרגש, חי את השניה בין סיבוב לסיבוב.

לפתע אני מרגיש שמשהו לא בסדר אני בכיוון ההפוך ומנוע מכובה. מזלי שהכל קרה במגרש חניה ריק.

לא מבין איך הגעתי למצב הזה או למה??!! מה שכן הבנתי טוב ואפילו מאוד שככה אני לא יוצא לכביש, ובטח לא לימי נהיגה.

למרות שחשבתי שאני יודע מה אני עושה כי הרי מה הבעיה בLFS ובDIRT2ו 3[משחקי מחשב] אני תמיד מגיע ראשון :].

וכך מסרטון לסרטון לספר לספר שקיימים למדתי יותר תיאורתית ונסיון בבית ליישם את מה שהבנתי

משם כבר התחלתי לקחת קורסים אישיים אי שם ובמיוחד בנחשונים ז"ל ששם למדתי הכי הרבה אני חושב[השיא היה 6 פעמים באותו חודש!! ושני סטים של צמיגים]

כמובן שרוב האימונים היו עם מדריך וחלקם לבד כי צריך קצת להתאמן על מה שהמדריך עבד איתי.

משם עלה לי הבטחון וגם הידע והרצון ללמוד עוד ולהבין עוד איך לעלות ברמה,

אז עברתי לחיפוש מדריך שמכירים ויודעים שהוא פשוט יודע ללמד את הרמה הבאה בנהיגה.

כי כמו שהבנתם את הבסיס החזק כבר יש והגיע הזמן לשלב הבא.

בין כל המקומות שאני מסתובב נתקלתי בדוקטור. בהתחלה דיברנו רבות בטלפון ואפילו עשינו רבע קורס כדי להבין מה הוא יודע ומה אני.

יש להגיד שקורסים מסוג זה אינם זולים אבל בהחלט מחזקים ומלמדים אותך המון! על עצמך, על האוטו שלך, ומה באמת אתה שווה!

לאחרונה החלטתי לקחתי קורס מלא עם הד"ר והחוויה שעברתי היתה מאוד קרובה אם לא פשוט אורגזמה![תרגעו אני מתכוון עם האוטו].

ההבנה והשליטה שהוא הביא אותי עם האוטו פשוט עברה שלב, לשלב הבא זה שרציתי וחשבתי להגיע אליו.

כמובן שגם עכשיו נשארתי עם שיעורי בית וצמאון לדעת עוד כי תמיד נשאר טעם של: מה כבר נגמר?!!

אז כן כי גם האוטו וגם אני כבר צריכים לנוח ולתת לידע להגיע למוח ולהפנים.מה גם שבקרוב אני הולך לעוד קורס ומקווה להגיע כבר לקבל ציון גבוה על שיעורי הבית שקיבלתי

כי אני מתאמן תוך כדי שינה :}

הד"ר לימד אותי דברים חדשים וחיזק ישנים, איך לא להזיע שמגיעה פניה שאתה על הילוך שני ב6800 כי בכלל אפשר להיות על הילוך שלישי והרבה יותר קל.

ואיך לא להתאמץ בנהיגה ולהבין שרכות זה הרבה יותר מהיר.

לא לחיות את השניה כי יש לך רק חצי שניה של זמן תגובה אז תתחיל לחשוב 6-8 שניות קדימה. אתם לא מבינים כמה זמן מרוויחים.

איך לפעמים יותר לאט זה בעצם להיות יותר מהיר.

לא שזה דברים שלא למדתי או עשיתי קודם אבל אופן ההסבר של הד"ר היה אחר, וברור יותר וגרם לי לנסוע עם האוטו הכי נכון שאפשר.

התרגילים שעשינו בהחלט הוכיחו שהבחור יודע ומבין על מה הוא מדבר.

כמו HILL AND TOE שעבדנו הרבה, ומבט קדימה הרבה קדימה וכמובן בלימה נכונה.

לא יודע אם הבנתם אבל אני מודה לו המון על מה שלימד אותי בטח ובטח מה שהוא עומד ללמד אותי.

אין ספק שגם האוטו שלי עושה את חלקו בעיניין בכל זאת 106 ראלי 98 אחד מהרכבים הכי כיפיים שיש.

נ.ב

לכל מי שרוצה את החוויה של השלב הבא יכול לפנות אלי אני יתן לו את הטלפון של הד"ר.

וכמובן מה שצריך ליום מהנה שכזה

IMG_4943.JPG

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה!!!

אין ספק שיש תמיד מה ללמוד ולאן לשאוף מבחינת נהיגה וידע.

יפה לראות אנשים שמשקיעים כסף (ולא מעט) בלימודים ואימונים מעבר לשיפור הרכב והמנוע.

בהצלחה ותעשה חיים.

פורסם

תודה, אני משתדל

כי מה שחשוב באמת בסופו של דבר זה הנהג ולא במה שהוא נוהג

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

כמו שאמרתי בהודעה של חברינו היקר בפורום אחר:

"דוקטור תעשה לי קונוסים" .

אין לי מילים יותר טובות לתאר מדריך נהיגה וחבר והכי חשוב בנאדם ברמות שכאלו!

אני מחזק את דעתו ומוסיף,איכות הנהג היא השיפור הראשון שהייתי ממליץ לכל חובב פרוייקטים אפילו לפני בלמים לאימפרזות(:

אני גם עברתי הדרכה מלאה עם הדוקטור וממשיך במסלול שעובד לפי קצב ההתקדמות שלי ואני לומד המון-בעיקר איך להיות בטיחותי יותר כלפי הסביבה קודם , לפני כל מכשול או פניה שאני צריך לקחת.

אני גם ממליץ בחום על לימוד נהיגה כמו שאתם מבינים,בעיקר אצל הדוקטור שם זה נעשה באופן אישי ומותאם במיוחד אליך בצורה אדיבה.

גם אני הכרתי את הדוקטור מהמלצה על דפי הפורום מחובב נהיגה ורכב אחר , בשיחה הראשונה בטלפון לא ידעתי שמעבר לכמות הידע התיאורטי והמעשי שאצבור אזכה גם בחבר ובנאדם עם ערכים שאין כמוהם.

גם אני אשמח להעביר פרטים למתעניינים בפרטי.

אני רק יכול לומר ששילמתי על יום הדרכה מלא וזכיתי להכיר אדם שמבחינתי היה שווה גם אם לא הייתי יודע לפרק פניה ל4 חלקים(בנתיים:twisted:).

פורסם
תוכלו לפרט קצת באיזו הכשרה מדובר? האם זה קורס נהיגה מתקדמת כמו במסלולים, דרייבארט וכו'? אם כן, האם יש לו אתר?

כן בהחלט מדובר בהכשרה של נהיגה מתקדמת רק שפה זה הרבה יותר אישי, ממוקד ומותאם לרמה שלך .

כי ברגע שהיית עם הד"ר אתה רק תרצה עוד ותראה כמה אתה יכול לשפר :]

פורסם

סחטיין על ההשקעה. אנשים מהשורה שלא לקחו קורסים\ימי מסלול פשוט לא מבינים כמה אין להם מושג ירוק בנהיגה\רכיבה בתיאוריה, ובפרקטיקה - איזה הבדל עצום יש בין מה שהרכב יכול לבצע ובין מה שהם יכולים לעשות איתו. אני אחרי עשרות ימי מסלול על יבש, רטוב, כבישים מפותלים, חמישה קורסים (שישי בסופ"ש הזה) ומאות שעות LFS - ולפחות אני כבר יודע בדיוק למה אני לא מסוגל, שזו חצי נחמה.

הלוואי שעשירית מהנהגים\רוכבים בארץ היו לוקחים נהיגה ברצינות כמוך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

נהיגה מתקדמת ספורטיבית בטוחה-דריפטים אלו רק קצה המזלג מהידע של הדוקטור.

הוא מלמד בהתאם לרמת ההתקדמות האישית שלך ובהתאם למה שאתה רוצה וצריך.

היו כמה שינויים מהותיים אחרי היום הראשון שחשבתי שיהיה לי קשה לחיות איתם -אבל אחרי ניסיון של יומיים לחזור למצב הרגיל לא היה בא בחשבון.

אחרי יום שלם כבר הרגשתי יותר בטוח ובטיחותי .

פורסם
סחטיין על ההשקעה. אנשים מהשורה שלא לקחו קורסים\ימי מסלול פשוט לא מבינים כמה אין להם מושג ירוק בנהיגה\רכיבה בתיאוריה, ובפרקטיקה - איזה הבדל עצום יש בין מה שהרכב יכול לבצע ובין מה שהם יכולים לעשות איתו. אני אחרי עשרות ימי מסלול על יבש, רטוב, כבישים מפותלים, חמישה קורסים (שישי בסופ"ש הזה) ומאות שעות LFS - ולפחות אני כבר יודע בדיוק למה אני לא מסוגל, שזו חצי נחמה.

הלוואי שעשירית מהנהגים\רוכבים בארץ היו לוקחים נהיגה ברצינות כמוך.

לדעת למה אתה לא מסוגל זה הכל! לא חצי נחמה

לי יש קצת יותר מחמישה קורסים ברקורד

והפעם באמת ההדרכה היתה אחרת, פשוט הLEVEL הבא כמו שרמתי

כמובן שעבדו הרבה על HELL AND TOE ובלימה נכונה בעיקר.

וכל פעם מדהים אותי כמה הרכב מסוגל ליותר :]

פורסם

האמת, רעיון טוב לעשות כזה קורס אצל דוקטור. ככה אם אתה חוטף התקף לב באמצע, או חס וחלילה עושה תאונה, יש מי שיציל אותך!

בכל מקרה - יפה שאתה משקיע באימוני נהיגה ספורטיבית. יותר מדי אנשים חושבים שהם יכולים ללמד את עצמם לבד, או יותר גרוע - שהם יודעים מצוין ולא צריכים ללמוד כלום.

נהגתי עם מספיק נהגים שחושבים שהם נוסעים מאוד מהר, אבל בפועל הם סתם מתאמצים יותר מדי, ובסוף לא באמת נוהגים הכי טוב שאפשר. זה בדיוק כמו שאמרת - לא תמיד צריך להיות על 7000 סל"ד בהילוך שני, ולא תמיד צריך להעיף את הידיים מצד לצד באגרסיביות. בעצם - לרוב עדיף ההפך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הוא נותן מרשמים?

בהחלט :] אתה יוצא אם תרופות למחלה הקשה שנקראת אהבה לנהיגה

פורסם

סחטיין על ההשקעה שלא מפסיקה אצלך. מעבר לזה מסכים עם כל מילה שכתבת מה גם שלרוב המגבלות של הרכב גבוהות יותר מהמגבלות של הנהג ככה שצריך לשפר בעיקר את הנהג.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כל הכבוד, בהחלט מעורר הערכה,

אין ספק שזה "השיפור" היחידי שהולך איתך גם לרכב הבא.

שאלת תם, למה הד"ר הזה כזה חסוי? למה אסור לומר את שמו?

זה כמו בסרט "Kill Bill"?

פורסם

בעיקר בגלל שאני לא רוצה שזה יהפוך לפרסום ויהיה יותר המצלה

זה פשוט שמו :]

אם תרצה אני ישלח לך את הפרטים בפרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...