Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIVING- THE NEXT LEVEL

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
DRISH אני לא יודע מי אתה או מה למדת או מה עשית

ומה עשה לך הד"ר

אולי מספיק עם הפאדיחה של לקרוא לו "הדוקטור"?

זה מיתוג מביך...

ברור שהוא יודע משהו, אחרת נהגים כמו און וליאור לא היו מעסיקים אותו.

אולי און צריך להתחיל לקרוא לעצמו "האוניברסיטה" במסגרת המיתוג החדש של מדריכי הנהיגה...:lol:

צריך לעשות קצת יותר בחיים מלהדריך נהיגה בישראל על מנת לקבל כינוי מותגיסטי (בלשון הררי). היחיד שפגשתי בחיי עם כינוי כבוד היה מדריך ראשי במסלול פול ריקאר, שפנו אליו כולם בכינוי Chef (יענו, "בוס").

הוא עשה לי סיבוב ב-306GTI ולקח הייר פין בהחלקה ארוכה, תוך כדי ששני הגלגלים האחוריים יוצאים מהמסלול וחורשים בעפר בצידי הדרך. אני לא יכול להתחיל להסביר כמה זה קשה לשלוט ברכב שמחליק על שני משטחי חיכוך שונים...

אז קצת פרופורציות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדרבה, אופן כתיבת ההודעה הייתה מעניינת וניטרלית.

התייחסותי הייתה על המצב הכללי ולא ספציפית להודעה הזאת, אני חושב שכך גם התגובה של Derish.

אין שום דבר רע בדיון בנושא מסויים, ותמיד טוב שיש מי שמסתכל קצת שונה על הדברים ומביע את דעתו, כמובן שבצורה מתורבתת.

כך ניתן לבנות תמונה כוללת יותר וכך כל אחד יכול לבחור צד לדוגמא, ראו את הכנסת.

פורסם

הוא עשה לי סיבוב ב-306GTI ולקח הייר פין בהחלקה ארוכה, תוך כדי ששני הגלגלים האחוריים יוצאים מהמסלול וחורשים בעפר בצידי הדרך. אני לא יכול להתחיל להסביר כמה זה קשה לשלוט ברכב שמחליק על שני משטחי חיכוך שונים...

אז קצת פרופורציות...

וואו עכשיו חירמת אותי לנהוג, תודה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

למרות שאני מבטיח תמיד אני נגרר.

1.הד"ר הוא לא כינוי שבא להאדיר אותו כמומחה אלה סה"כ הכינוי שהוא בחר לעצמו בפורום אחר והכינוי שדרכו אני וחיים ורבים אחרים הכירו אותו.

2.הסיבה שאיננו קוראים לו בשמו הפרטי היא אך ורק מכיוון שהוא ביקש לא להזדהות בשמו הפרטי בפני פורומים ציבוריים ואני מכבד זאת.

3.פאלו אתה מזכיר לי את ימי מקס טיונינג וזה טוב אל אינני בטוח שאני בכלל מבין מה הנק' שניסית להעלות?

4.שום אפקט הסטיג לא נוצר פה פשוט המלצתי על משהו טוב שחוויתי וכל אדם יכול לקחת את זה לאיזה מחוז שהוא חפץ בו,לגבי אינטרסים אחרים של קונדסון/הד"ר או שלנו אני יכול לומר כמו שכבר טענתי שיש לי משפחה ענפה כמעט בכל תחום אפשרי ובחלקם קשורים ישירות לענף הרכב בישראל ככללותו ואם הייתי רוצה/צריך/מעוניין להיות אחד שממליץ מתוך אינטרסים אישיים אני סמוך ובטוח שכבר מזמן הייתי כותב חווית שירות מהממת בתחנות דלק של דור אלון ודלק באיכות מעולה וכן הלאה,שירשור אחד לא פתחתי כי אני אדם אתי וישר ויודע מתי לא להמליץ גם כשאני באמת מרוצה,אם יש בני אדם מספיק צרי עין בשביל למצוא בהמלצה שלי משהו לא בסדר זו בעיה שלהם בלבד ומבחינתי אין לי טעם להתווכח כי הם לא זכאים לקרוא את ההמלצה שלי בכלל.

צר לי להודות בזה אך אני במספרים קטן ממכם ,חלק אפילו בשנות אור,באופי אני מרגיש בוגר הרבה יותר מרוב האנשים שהגיבו כאן.

אין לי ניסיון של עשרות שנים על עשרות ואולי מאות של כלי רכב אין לי מאות/אלפי שעות מסלול ברקורד,אולי אני רק יכול לומר שנהגתי על הרבה רכבים מעניינים בהחלט או לחלופין נוהגתי בהם,לא החלפתי קריירות ואפילו אין לי אחת כרגע,לא למדתי לבנתיים בהשכלה גבוהה שום דבר,אולי רק כסף אני יכול לומר שנשאר לי ,מה שכן לעומת כל אלו אני עדיין מרגיש צורך ללמד אתכם להיות בני אדם בחלק מהמקרים כי את זה כנראה שכחתם במהלך רוב שנות החיים שלכם.

בכל תחום בחיי אני אדם נורא יסודי ואוהב לבצע מחקר מעמיק לפני כל מהלך שלב או רכישה ,את רוב המידע אני רוחש מהסובבים אותי אך עיקרו מגיע מהאינטרנט ומפורומים כמו זה ,אם את כל ההמלצות שהיו רושמים ויישמתי הייתי לקוח בצרות עין מעניין איפה הייתי היום , לחלופין אם הייתי רואה כאלו תגובות לאחר המלצה של מישהו הייתי אומר שיש תחכים מאחורי הקלעים ואין לדעת על מי לסמוך והייתי מאוד סקפטי וגם לא מיישם כלום-ואז איך חיי היו נראים?

פאלו-הרבה פעמים הרגשתי מסורס ומפוחד להגיב בגלל תגובות אי אילו ואחרות שלך על משתמשים אחרים-עם רובן הזדהתי והסכמתי אך לרוב ההתנסחות וההתבטאות כשהיא באה ממנהל בפורום גורמת לפחד בקרב משתמשים אחרים לרשום גם דברים לגיטימיים ונכונים,הרבה זמן רציתי לרשום זאת אולי דווקא פה זה הזמן כשיש לנו דו-שיח באותו דיון.

פורסם
למרות שאני מבטיח תמיד אני נגרר.

1.הד"ר הוא לא כינוי שבא להאדיר אותו כמומחה אלה סה"כ הכינוי שהוא בחר לעצמו בפורום אחר והכינוי שדרכו אני וחיים ורבים אחרים הכירו אותו.

עכשיו הבנתי...

אם היית כותב קונדסון זה היה נראה אחרת.

פאלו-הרבה פעמים הרגשתי מסורס ומפוחד להגיב בגלל תגובות אי אילו ואחרות שלך על משתמשים אחרים-עם רובן הזדהתי והסכמתי אך לרוב ההתנסחות וההתבטאות כשהיא באה ממנהל בפורום גורמת לפחד בקרב משתמשים אחרים לרשום גם דברים לגיטימיים ונכונים,הרבה זמן רציתי לרשום זאת אולי דווקא פה זה הזמן כשיש לנו דו-שיח באותו דיון.

ניהול לא נעשה כמעט לעולם בציבור מול משתמשים אחרים. זה נעשה בהודעות פרטיות ובכלי הניהול. אם היתה בעייה ניהולית לגבי לגיטימציה של מה שנכתב, מנהל היה מציין זאת. אחרת אנחנו מגיבים כמו כל מגיב אחר.

פורסם

הייתי כותב קונדסון אם הייתי מכיר אותו בכינוי הזה עד לשירשור זה.

אני לעומת אחרים לא נכנס לחיים של אנשים אחרים ורודף אחריהם פורום פורום גם אם נוצר קשר חברי.

אז אם ניהול נעשה בדלתיים סגורות ואני מסכים עם זה בהחלט שכך צריך להיות ,אז אני חייב לציין שאני לא מסכים בכלל לא עם הדרך שאתה מנהל אלה על הדרך שאתה כאדם מתבטא מילא היה זה משתמש פרטי הסירוס לא היה מורגש אולי רק חוסר נעימות אך ברגע שאתה בסטטוס ניהולי מוצהר ואתה מתבטא ככה לא רק שזה צורם בעין זה גם גורם לסירוס אנשים אחרים שתוהים שמה חס וחלילה יכתוב משהו שהוא לא לרוחך יספגו כזו אש צולבת ויקבלו מגף.

פורסם

אני מתבטא כמו שאני מתבטא, כאן, בפורומים אחרים, לפני שהייתי מנהל וגם אחרי.

מסרס... מי שכתיבה החלטית מסרסת אותו, זה עניינו. אני מקפיד לכתוב לעניין, בלי קישוטים. מי שזה מפריע לו, ממש לא חייב לענות.

פורסם
Monopusto - אני מסכים איתך במיליון אחוז. :-)

גם אני :). חחחחחח

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לעניין בלי קישוטים?

עזוב לא לרמתי ולא לרמתך להתחיל לנבור אחורה בשירשורים אני מאמין שגם אני וגם אתה מעל זה.

היו לא מעט פעמים שהתגובות שלך העליבו אנשים אחרים והלבינו את פניהם למרות שלא היה להם מושג על דבר וחצי ממה שרשמו יש דרך לענות להם בטח אם אתה מייצג פורום, אני נחוש ועומד מאחורי דעתי -אם תבחר לקבל ולשנות מעולה,אם לא גם לא קרה כלום בסוף זה המקום שלכם לא שלי-אני רק עובר אורח שקורא פה מדי פעם.

פורסם

רק דבר אחד ממש חשוב, זה לא המקום שלי יותר משזה המקום שלך.

אני רק אדמיניסטרטור ואוכף את הכללים, בכפוף להחלטות שמקבלים המנהלים ביחד ועם בעלי האתר. זה כל הייחוס שלי כמנהל.

לעניין האישי, מי שלא רוצה לנבור, רוצה להפריח האשמות בלי עובדות ועוסק בדמגוגיה, כי הוא לא נותן לצד השני הזדמנות לענות עניינית. בטח שמכל אלפי השרשורים שהגבתי עליהם עם השנים תמצא משהו שאולי שנוי במחלוקת. בכל מקרה, כל זמן שהוא עונה על כללי הפורום, ייצטרכו עדיני הנפש להתמודד עם התכנים "הקשים" שאני מעלה...

אני מעלה אותם כמשתמש לא כמנהל ולא תמצא שונות בכתיבה שלי גם בפורומים אחרים.

בכל מקרה, כך או כך, אם יש לך בעיה אישית עם איך שאני מתבטא, אתה יכול לפנות אליי בפרטי.

פורסם
מדובר במשתמש Dr. Heel & Mr. Toe אשר בין היתר, מנהל את פורום www.scirocco.co.il, והוא מודה לך ולכולם על המילים החמות.

בהמשך לדיון שנוצר פה, אני דווקא ממליץ על קורסים אישיים מההתחלה, בהיבט של Value for money זה יוצא תמיד יותר משתלם.

מן הסתם, מי שיודע להדריך ברמה גבוהה, יודע גם ללמד את הבסיס.

סלח לי, קונדסון (לא אשתמש בשמך הפרטי כי אני מפחד שחצי פורום יכעס עלי, שמא יתגלה הסוד הנורא!), אבל אני ואתה מכירים לא מהיום, ולכן אני מרשה לעצמי להביע פליאה בנוגע ל"תרגיל" שביצעת כאן (תרגיל שמסתבר שיש לך נטייה לבצע). אולי אתה חושב שזה צנוע לא להזדהות מעל גבי הפורום, ולכן נראה לך הגיוני לדבר על עצמך בגוף שלישי, אבל בפועל זה יוצא מה-זה מתנשא, ומה-זה ניסיון (קצת מגוחך) ליח"צ עצמיים... ת'כלס, אין לי מושג איך אתה מדריך כי לא עברתי אצלך הדרכה, אבל עם כל הכבוד, אם אתה רוצה להיות צנוע, תן לי להזכיר לך שיש גם און וליאור מעליך...

בנוגע לשם "הדוקטור":

א. פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה בהקשר שלך.

ב. די מוזר שאתה מנהל את פורום שירוקו בעוד שאין לך ולא הייתה לך שירוקו, אבל שיהיה.

ג. ולנטינו רוסי מוסר שהתביעה בדרך.

ד. ניצן רז מוסר ששנים לקח לו לגרום לכולם לקרוא לאלי אבוחצירא "דוקטור" למורת רוחו, והנה אתה בא והורס לו את הכל!

בכל מקרה, פולחן האישיות הזה, בין אם מכוון ובין אם לאו, קצת מטריד. ממליץ לכולם להרגע מהפלצנות. זה סתם מסריח, תרתי משמע...

רוני

נ.ב. מצטער על הבוטות, דברים כאלה משגעים אותי. בברכה, הפרופסור לספינים בלתי נשלטים :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...