Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם מקובל שמצבר "מת" בפתאומיות? כלומר הרכב נוסע כרגיל ובוקר אחד מסרב להתניע? גם אחרי התנעה עם כבלים וסיבוב של 20 דקות, עדיין המצבר חזר למצב "מת"?

או שמצבר מטיבעו דועך לאט לאט, כלומר ההתנעה נעשית קשה ולאט לאט בלתי אפשרית?

2. מחפש המלצה על בית עסק של מצברים באזור תל-אביב, מחירים הוגנים ושיבואו עד הבית להחליף את המצבר. בנוסף, פחות מ- 24 חודשי אחריות, לא קונה.

תודה

פורסם

טוב, אחרי סקר קצר נשארתי עם 2:

וורטה (גרמני?) ושנפ (ישראלי?) שניהם עם 18 חודשי אחריות (אין 24). בהנחה שהמחיר דומה, איזה עדיף ולמה?

תודה

פורסם

אם המחיר זהה לך על וורטה-מצבר גרמני אטום ובדרך כלל טיפה יותר חזק משנפ.

הוורטה אינו דורש טיפול כלל לעומת שנפ ששם צריך לבדוק מים כל כמה שבועות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

VARTA מעולים וחזקים,מחזיקים שנים על גביי שנים,מומלצים מאוד,

שחור,כחול וכסף מיוצרים בטכנולוגיה זהה לחלוטין (Calcium+Silver, Power Frame, Double Lid)

אין שום משמעות להעדפה קטגורית לצבע מסוים, יש רק לוודא שהקיבול וזרם ההתנעה מתאימים לרכב המדובר

מיצוב הצבעים באירופה משמש לצורכי שיווק בלבד ואין לו משמעות טכנית אמיתית.

רוב המצברים שנימכרים בארץ הם הכחולים מאחר ולהם המיגוון הגדול יותר ולא מסיבות טכניות.

פורסם
מוזר על הוורטה שלי קיבלתי 20 חודשי אחריות. זה וורטה כחול או שחור?

על רכבי דיזל מקבלים 18 חודשי אחריות ולא 20. הטענה היא שהדיזל מעמיס יותר על המצבר.

פורסם

נשמע לי תמוה ביותר. הרי המצברים, במיוחד החזקים 70 א/ש וצפונה מתוכננים לעמוד בעומסים גבוהים.

גם החלשים יותר הם שדים לא קטנים - אצלי 60 א/ש עם 540 CCA (מתח התנעה) שזה מכובד לכל הדעות, וכמעט פי שניים מהנתון של שנפ המקביל.

חוצמזה הם נמכרים כמוצר בפני עצמו ולא תמיד המוכר רואה את הרכב המדובר. אני לא זוכר שדיברו איתי מתישהו על סוג הרכב.

ד"א רק לסבר את האוזן, באנגליה מצברי וורטה וגם חברות אחרות מקבלים 2-3 שנות אחריות לדגמים רגילים, 4 לדגמי ביניים כמו וורטה כחול, ו5 שנים לדגמי פרימיום כמו וורטה כסף.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לך על וולטה תוצרת וולקן גוש תפן / גם שנפ לא רע לצערי מנסיון שלי ההיתי חסיד גדול של וורטה כמו שאמרו פה -גרמני נראה טוב עם נתונים טכניים טובים מאד אבל אורך חיים קצר מידי אפילו את תקופת האחריות לפעמים לא מספיק לסיים

היום הלך לי המצבר השני בתקופת האחריות ורק בעזרתו האדיבה של המנכ"ל רן שביב הוחלף לי המצבר

בוולטה הבעיות האלה לא קיימות

אבל זה רק מנסיוני האישי

בהצלחה

• תוכן חדש...