Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קודם כל חבר המליץ לי על הפורום המדהים הזה ואני חייב לשבח ולומר חזק ואמץ פורום מעולה וחבל שלא הכרתי אותו לפני ! לפני כמה ימים היה לי יומולדת ואני כבר לומד נהיגה ... את התאוריה עברתי 1 8)

אני עומד לקראת קניית רכב חדש והתקציב לרכב הראשון הוא כ30 אלף יש לי כמה שאלות :

א' - האם בתקציב הנל אפשר למצוא רכב שלא "קרעו לו תתחת " מה שנקרא .

ב - בנוגע לטיפולים האם ברכב בתקציב כזה אנ יאצרטך לבקר הרבה במוסך ? ( יש לחבר שלי מוסך אבל עדין עדיף כמה שפחות )

חשבתי על כמה כיוונים , התחלתי הסיאט איביזיה מהצורה הישנה בערך מודל 2003 - 2008 לפי יד 2 יש כמה מציאות כמובן במדובר במנוע 1400 (  75 כוחות סוס בלבד ? גם אם ציפ אני יגיע בלחץ ל85 - 90 כוחות , האם דבר כזה יוכל לספק נער ? ) ממצוע של 150 - 140 אלף קילומטר ..

יש את הונדה סיוויק - הצ'בק כמובן , יש כל מיני .. ראיתי הונדות 1600SR לרוב הן מודל 96 - 98 ברור שהאוטו עבר הרבה ק"מ בממצוע גם את ה160 אלף בשקט , אבל המנוע 1600SR ושמביא 120 כוחות סוס נשמע יותר טוב מאשר 75 כוחות באיביזה .

יש מאזדה כמובן 323 לאנטיס אני יודע שמזדה זה אוטו חמוד פעם היה לנו 323 לנטיס והאוטו היה בהחלט נחמד מנוע 1800 שזה עד עכישו הכי חזק שיש באפשרויות ניראה לי גם סביב ה120 כוחות אם הזיכרון לא מטעה אותי

יש מיצובישי קולט שזה אני הכי לא רוצה אוטו חלש וקטן למרות שאם קצת שיפורים הוא יכול להיות מטוס קרב :twisted::twisted:

זה ברמת העיקרון מה שחשבתי עליו בערך - שוב התקציב עד 30 בערך כמובן שאחרי הקניה אני יקח את האוטו למוסך לעשות לו טיפול גדול במנוע לסדר אותו קצת וזה , השימושים ..

נער , נסיעה לבצפר - הלוך חזור בשכונה פה ושם קצת לצאת מהשכונה בערך 30 קילומטר - 40 גג וגם זה בלחץ ..... בשישי כמובן יציאות ואתם יודעים איך זה שיוצאים אם חברים רצוי מנוע טוב :twisted:

חשוב לי שהאוטו יהיה כמה שפחות תקלות - משמע מנוע אמין , וחזק . שילוב שלא תמיד הולך בתקציב הזה לדעתי . דלק ? עדיף שיהיה כמה שיותר חסכוני אבל אתפשר על כוח אם צריך .

חשוב לי שאוטו יהיה זריז עד כמה שניתן יציב ובתכלס הוא יסיע רק אותי ואולי עוד חבר או חברה .. סליחה על החפירה חבריה אשמח לשמוע המלצות ודעות ! חג שמח לכולם אחים שלי ! תודהה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

א-כן

ב-הרבה תלוי במזל ואיך הבעלים טיפלו ונהגו על הרכב.

אם אתה רוצה כמה שיותר חסכוני,עדיף גיר ידני,מה גם שהוא אמין יותר.

רוב האנשים שקונים רכב ראשון,מעדיפים דווקא סופר מיני,הם האחזקה שלהם יותר זולה,חיסכון והם לא רעות. למשל הספייס שבתקציב שלך בכלל אפשר לקנות מודל 06.

"רצוי מנוע טוב"? מנוע טוב זה אומר שאתה הולך לקרוע את האוטו?

אם כן תתכונן לביקורים תכופים במוסכים,אתה עוד לא קיבלת רישיון,וניסיון נהיגה אין,איבדת פעם שליטה על האוטו? לא נעים בכלל..

ביום גשום בכיכר במהירות 40 עוד אפשר להשתלט,אבל ביום שישי כאשר החבר'ה באוטו ואתה מרביץ 120,ורוצה להרשים אותם,פה כבר תהיה קצת בעיה להשתלט עליו.

אל תהיה נהג כמו זה:

http://www.hnn.co.il/gallery14392.html

אם זה רק אוטומט המזדה אופציה טובה,רכב אמין,חזק יחסית.

אם גיר רגיל,שווה לבדוק את הספייס שכן אתה קונה מודל די מתקדם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם קודם כל חבר המליץ לי על הפורום המדהים הזה ואני חייב לשבח ולומר חזק ואמץ פורום מעולה וחבל שלא הכרתי אותו לפני ! לפני כמה ימים היה לי יומולדת ואני כבר לומד נהיגה ... את התאוריה עברתי 1 8)

אני עומד לקראת קניית רכב חדש והתקציב לרכב הראשון הוא כ30 אלף יש לי כמה שאלות :

א' - האם בתקציב הנל אפשר למצוא רכב שלא "קרעו לו תתחת " מה שנקרא .

ב - בנוגע לטיפולים האם ברכב בתקציב כזה אנ יאצרטך לבקר הרבה במוסך ? ( יש לחבר שלי מוסך אבל עדין עדיף כמה שפחות )

חשבתי על כמה כיוונים , התחלתי הסיאט איביזיה מהצורה הישנה בערך מודל 2003 - 2008 לפי יד 2 יש כמה מציאות כמובן במדובר במנוע 1400 ( 75 כוחות סוס בלבד ? גם אם ציפ אני יגיע בלחץ ל85 - 90 כוחות , האם דבר כזה יוכל לספק נער ? ) ממצוע של 150 - 140 אלף קילומטר ..

יש את הונדה סיוויק - הצ'בק כמובן , יש כל מיני .. ראיתי הונדות 1600SR לרוב הן מודל 96 - 98 ברור שהאוטו עבר הרבה ק"מ בממצוע גם את ה160 אלף בשקט , אבל המנוע 1600SR ושמביא 120 כוחות סוס נשמע יותר טוב מאשר 75 כוחות באיביזה .

יש מאזדה כמובן 323 לאנטיס אני יודע שמזדה זה אוטו חמוד פעם היה לנו 323 לנטיס והאוטו היה בהחלט נחמד מנוע 1800 שזה עד עכישו הכי חזק שיש באפשרויות ניראה לי גם סביב ה120 כוחות אם הזיכרון לא מטעה אותי

יש מיצובישי קולט שזה אני הכי לא רוצה אוטו חלש וקטן למרות שאם קצת שיפורים הוא יכול להיות מטוס קרב :twisted::twisted:

זה ברמת העיקרון מה שחשבתי עליו בערך - שוב התקציב עד 30 בערך כמובן שאחרי הקניה אני יקח את האוטו למוסך לעשות לו טיפול גדול במנוע לסדר אותו קצת וזה , השימושים ..

נער , נסיעה לבצפר - הלוך חזור בשכונה פה ושם קצת לצאת מהשכונה בערך 30 קילומטר - 40 גג וגם זה בלחץ ..... בשישי כמובן יציאות ואתם יודעים איך זה שיוצאים אם חברים רצוי מנוע טוב :twisted:

חשוב לי שהאוטו יהיה כמה שפחות תקלות - משמע מנוע אמין , וחזק . שילוב שלא תמיד הולך בתקציב הזה לדעתי . דלק ? עדיף שיהיה כמה שיותר חסכוני אבל אתפשר על כוח אם צריך .

חשוב לי שאוטו יהיה זריז עד כמה שניתן יציב ובתכלס הוא יסיע רק אותי ואולי עוד חבר או חברה .. סליחה על החפירה חבריה אשמח לשמוע המלצות ודעות ! חג שמח לכולם אחים שלי ! תודהה

למה לך להתעסק עם גרוטאות רכב ? כל רכב ב- 30 אלף ש"ח הוא גרוטאת רכב בפוטנציה, ולא תדע עד שלא תחיה איתו כמה חודשים.

30 אלף ש"ח זה הרבה כסף, אתה יכול לעשות אחלה ליסינג מימוני על רכב מיני חדש מהניילונים באזור 60 אלף ש"ח. אני מבטיח לך שבשורה התחתונה, אחרי שנתיים אחזקה, לא יהיה הרבה הבדל בעלות הכוללת בין גרוטאת הרכב לרכב המיני החדש.

בהצלחה.

פורסם
א-כן

ב-הרבה תלוי במזל ואיך הבעלים טיפלו ונהגו על הרכב.

אם אתה רוצה כמה שיותר חסכוני,עדיף גיר ידני,מה גם שהוא אמין יותר.

רוב האנשים שקונים רכב ראשון,מעדיפים דווקא סופר מיני,הם האחזקה שלהם יותר זולה,חיסכון והם לא רעות. למשל הספייס שבתקציב שלך בכלל אפשר לקנות מודל 06.

"רצוי מנוע טוב"? מנוע טוב זה אומר שאתה הולך לקרוע את האוטו?

אם כן תתכונן לביקורים תכופים במוסכים,אתה עוד לא קיבלת רישיון,וניסיון נהיגה אין,איבדת פעם שליטה על האוטו? לא נעים בכלל..

ביום גשום בכיכר במהירות 40 עוד אפשר להשתלט,אבל ביום שישי כאשר החבר'ה באוטו ואתה מרביץ 120,ורוצה להרשים אותם,פה כבר תהיה קצת בעיה להשתלט עליו.

אל תהיה נהג כמו זה:

http://www.hnn.co.il/gallery14392.html

אם זה רק אוטומט המזדה אופציה טובה,רכב אמין,חזק יחסית.

אם גיר רגיל,שווה לבדוק את הספייס שכן אתה קונה מודל די מתקדם.

סופר מיני ? אני יבדוק את זה .....

שאני מתכוון ברצוי למנוע טוב הכוונה שאני לא יצרח שנה לחכות כדי להגיע למאה , בשביל לצאת לעקיפה שיהיה לי רזרבה של כוח ואני לא יצרח מה שנקרא " לחנוק תמנוע " , והכוונה שלי באה מעולם הדו גלגלי שבו היתי עד לפני חודש ככה שיש לי ניסיון בכביש ומעבר לזה יש לי ניסיון על כלי 125 שלא סיפק אותי ביכלל , אני ממש לא בתכנון של להשתולל - מנוע חזק שיהיה כיף לנסוע , לא כמו ב125 שבשביל לצאת לעקיפה אני צריך ממש אבל ממש למשוך עד הסוף - שתבין מדובר באופנוע Gilera runner 50 sp משופר מהתחת אצל הסיני בת"א שהוא נחשב לאחד הטובים בתחום , קטנוע שהושקע בו סביב ה 13 אלף לשיפורים בלבד , מדובר בהחלט באחד הכלים היותר חזקים בתחום שבלי שום ספק עוברים את ההספק 14 כוחות ככה שאני מגיע ממקום שהיה חסר לי הכוח לצאת לעקיפה במידה ואני צריך ובאמת שהיתי צריך לסחוט מהקטנוע הרבה כדי לעקוף וביכלל להגיע למהירות שיוט היתי צריך להתעצבן הרבה על הגז ואז אולי להירגע . ותאמין לי שהיתי מאבד שליטה במהירות אל אופנוע זה בהחלט לא נעים .

אני מגיע ממקום שרק בא לי לצאת לעקיפה מבלי לחשוש שאולי יחסר לי כוח .

ומנוע טוב זה גם אומר שהוא לא רואה הרבה מוסך , מנוע שלא צריך כל שני וחמישי עוד טיפול - סוס עבודה בקיצור .

נעם , תוכל להסביר לי קצת עוד על הליסינג מימוני הזה ? איך זה עובד ? ועל איזה רכב אתה מדבר סביב ה60 אלף ? תודה חבריה אשמח לעוד תגובות !!

תודה על הדאגה - ההמלצה וביכלל על הזמן שפינית בשבילי .

פורסם

אם אתה נער שלומד בבית הספר ליסינג מימוני זה לא בשבילך וגם לא תוכל לפתוח עיסקה משום שאתה צעיר.

זה אומר לשלם מקדמה ואז תשלומים חודשיים על רכב חדש.

אני מצטרף להמלצה על פיאט פונטו ספייס, אם אתה מעוניין באוטומט אז יש גם, במקרה הוא גם משודך למנוע החזק ולדגם המאובזר יותר. רכב חביב, חדש יחסית בתקציב שלך ובדםג החזק (80 כ"ס) מפיק ביצועים טובים לצד חיסכון בדלק.

חבל לך לשפוך את הכסף על רכב משפחתי ישן יותר שיצרוך הרבה יותר דלק ויהיה מבוגר יותר מה שמגביר את הסיכון לתיקונים יקרים.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
אם אתה נער שלומד בבית הספר ליסינג מימוני זה לא בשבילך וגם לא תוכל לפתוח עיסקה משום שאתה צעיר.

אני מצטרף להמלצה על פיאט פונטו ספייס, אם אתה מעוניין באוטומט אז יש גם, במקרה הוא גם משודך למנוע החזק ולדגם המאובזר יותר. רכב חביב, חדש יחסית בתקציב שלך ובדםג החזק (80 כ"ס) מפיק ביצועים טובים לצד חיסכון בדלק.

חבל לך לשפוך את הכסף על רכב משפחתי ישן יותר שיצרוך הרבה יותר דלק ויהיה מבוגר יותר מה שמגביר את הסיכון לתיקונים יקרים.

בהצלחה וחג שמח.

אני בזמן לימודים כן מה שאומר שאין לי כלכך הרבה להביא כל חודש . לדלק ותיפולים ברור שיש גם אבא עוזר אבל אני לא חוש שאני יעמוד באיזה 3 אלף כל חודש לאוטו .

מה שכן הפיאט אמינה ? טובה ? יציבות והתנהגות כביש טובה ?

והאוטומוט , זה הדגם הכי חזק שיש לפיאט לפי מה שהבנתי כן ?

פורסם

בהצלחה וחג שמח.

כל אחד ודעתו.

הוא אומנם נער שלומד בבית הספר, אבל יש לו 30 אלף ש"ח מזומן לשים על רכב, ובנוסף לכך יש לו גם הכנסה חודשית, אחרת לא יוכל לעמוד בתשלומי הביטוח, הטסט, התיקונים, הדלק וכו' (שיהיו אף גבוהים יותר על הרכב המשומש). בעזרת ההורים שלו אני לא רואה סיבה שלא יוכל לפתוח עסקת ליסינג מימוני (מקסימום על השם של אחד משניהם).

ולפותח האשכול, ליסינג מימוני זו דרך שבה ניתן לקנות רכב חדש. אתה משלם סכום התחלתי, במקרה שלך 30 אלף ש"ח, לאחר מכן אתה משלם סכום קטן כל חודש במשך 3 שנים. בתום 3 השנים יוצא ששילמת בערך 60% מערך הרכב, ואז אתה בד"כ מקבל מספר אופציות:

1. להחזיר את הרכב ולקבל את ההפרש שמגיע לך.

2. להתחיל עסקת ליסינג מימוני חדשה, כאשר הכסף שעומד לרשותך ישמש כסכום ההתחלתי לעסקה החדשה.

3. לשלם את 40% הנותרים ולקנות את הרכב.

אני מעריך שאם אתה שם 30 אלף ש"ח כמקדמה על רכב מיני כדוגמת הפיז'ו 107 או קאיה פיקנטו (שניהם עולים באזור 65 אלף ש"ח בגירסה הידנית), אתה תשלם תשלומים חודשיים של 300 ש"ח בערך (מעבר ל 30 אלף ש"ח שאתה שם כמקדמה).

פורסם

הספייס שלפי דעתי ניראית טוב גם כיום,מגלה אמינות טובה,חשוב לבדוק שהנוזל קירור הוא פארפלו,זה נוזל יעודי לפיאט ולא מים רגילים.

במהירויות נורמליות האוטו יציב עם התנהגות טובה לרכב מסוג זה.

לסייפס יש דגם ספורטיבי שנקרא HGT,כך זה פירוט על הספייס,תוכל להבין בדיוק מה ואיך:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229&highlight=%E2%F8%F1%E0%E5%FA+%F4%E5%F0%E8%E5+%F1%F4%E9%E9%F1#post38229

בקישור שנתתי תתחיל לקרוא מהכי למעלה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

3000 שקל בחודש סביר להניח שלא תצטרך (תלוי בכמה אתה נוסע), אבל קח בחשבון שאתה צריך ביטוח חובה+צד ג' (שזה לנהג חדש משהו כמו 4600 שקל לשנה), טסט ואגרה שזה 1000 שקל לשנה, וכסף לטיפולים ותחזוקה שוטפת.

בלי דלק אפשר להגיד שהממוצע הוא איפושהו בסביבות ה 800-1000 ש"ח בחודש, תלוי ברכב.

בנוגע לפונטו ספייס, אם אתה קונה רכב שלא כיסחו לו את הצורה וטיפלו בו בצורה סבירה הרכב אמין, לא נוטה לבעיות מיותרות חוץ מ 2 מחלות ידועות (מנוע הגה שנוטה להתפגר פעם בכמה שנים, תיקון של 800-1000 שקל, ונוזל קירור ברדיאטור חייב להיות פראפלו. אם זה פראפלו שום דבר לא קורה והכל אחלה, אם תוקעים שם מי ברז, מהר מאוד הראש מנוע יחטוף קורוזיה ופה מדובר בטיפול של 3000 שקל ומעלה)

אחלה רכב ראשון (ואחלה רכב בכלליות), נוחה, לא צפופה מדי מבפנים, מספיק יציבה (ואם אתה מרגיש שלא- אפשר להחליף צמיגים לכאלו קצת רחבים יותר)

"התנהגות כביש".... לא מדובר ברכב ספורטיבי ואל תצפה לכזה. רדיוס הסיבוב שלה לא בגודל של הירח, ומדובר ברכב קטן וקל עם שלדה טובה יחסית אז היא לוקחת פניות בצורה טובה יותר מכל מזדליסינג או משהו בסגנון, אבל שוב, אל תצפה להתנהגות ספורטיבית.

דגם ה 80 כ"ס קיים גם בידני וגם באוטומט, עד שנת 2003 נקרא ELX, משנת 2004 נקרא Dynamic

אם אתה הולך על אוטומט, תוודא שאתה לוקח את הגרסה עם הגיר הרציף ולא הרובוטי.

פורסם

חשוב לי לזכור שאני עדין נער , שהיתי אל הקטנוע היתי בפול פוזה מה שניקרא כי הקטנועים האלה אם אגזוז ZX צורחים כמו משוגעים :twisted:

אני מחפש אוטו גם אם פוזה שיוכל להשתולל קצת ולא לנסוע כמו קשיש , הפיאט יכוהל לעמוד בתנאים ?:wink:

פורסם

שים לו מגנזיום,חלונות כהים,מערכת נחמדה והוא יראה מאוד נחמד.

אך לפני זה,אל תשכח ישור קו,אחרת תקלות שהוזנחו+נהיגת פוזה של נהג חדש ואתה תהיה חבר טוב של מנהל המוסך :wink:

בהצלחה בטסט.

פורסם
חשוב לי לזכור שאני עדין נער , שהיתי אל הקטנוע היתי בפול פוזה מה שניקרא כי הקטנועים האלה אם אגזוז ZX צורחים כמו משוגעים :twisted:

אני מחפש אוטו גם אם פוזה שיוכל להשתולל קצת ולא לנסוע כמו קשיש , הפיאט יכוהל לעמוד בתנאים ?:wink:

אני לא מבין מה בדיוק אתה מחפש.

"פתיחות" ברמזור? להשתחל בין מכוניות בנתיב שליד? את היכולת לצאת לעקיפה ולחזור למרות שיש מישהו בנתיב הנגדי ויש לך 5 שניות לבצע את המהלך?

חבוב, אל תוציא לנוער שם רע יותר ממה שהוא.

נהיגה "לא כמו קשיש" אפשר לעשות עם כל רכב פחות או יותר, יש לי גם כן פונטו ספייס, הגרסה עם 60 הסוסים הצנועים, ושבא ללחוץ טיפה על הגז כדי להגיע ל 100 מהר יותר- לוחצים.

זה לא מעיף קדימה ולא יביא אותי ל 200 קמ"ש, אבל מה שצריך- זה עושה.

הגרסה עם 80 כ"ס קצת יותר נמרצת ומקבלים יותר פידבק מהגז, אבל עדיין, לא מדובר ברכב ספורט ולא קרוב לזה.

בנוגע ל "פוזה"- תקסטם את הרכב איך שבא לך, יופי זה בעיני המתבונן. יש לא מעט אנשים בישראל שההגדרה שלהם ל "פוזה" זה מזדה 3 עם חלונות מושחרים וניקלים בכל חור, לדעתי זה נראה מכוער פחד ואפילו מגוחך.

פורסם
אני לא מבין מה בדיוק אתה מחפש.

"פתיחות" ברמזור? להשתחל בין מכוניות בנתיב שליד? את היכולת לצאת לעקיפה ולחזור למרות שיש מישהו בנתיב הנגדי ויש לך 5 שניות לבצע את המהלך?

חבוב, אל תוציא לנוער שם רע יותר ממה שהוא.

נהיגה "לא כמו קשיש" אפשר לעשות עם כל רכב פחות או יותר, יש לי גם כן פונטו ספייס, הגרסה עם 60 הסוסים הצנועים, ושבא ללחוץ טיפה על הגז כדי להגיע ל 100 מהר יותר- לוחצים.

זה לא מעיף קדימה ולא יביא אותי ל 200 קמ"ש, אבל מה שצריך- זה עושה.

הגרסה עם 80 כ"ס קצת יותר נמרצת ומקבלים יותר פידבק מהגז, אבל עדיין, לא מדובר ברכב ספורט ולא קרוב לזה.

בנוגע ל "פוזה"- תקסטם את הרכב איך שבא לך, יופי זה בעיני המתבונן. יש לא מעט אנשים בישראל שההגדרה שלהם ל "פוזה" זה מזדה 3 עם חלונות מושחרים וניקלים בכל חור, לדעתי זה נראה מכוער פחד ואפילו מגוחך.

עלית עלי .:oops:

נו באמת , אף פעם לא היית ילד ותמיד רצית שיהיה לך משהו חזק שמה מתחת למכסה מנוע למרות שאתה לא משתמש בו תמיד ? וכן לפעמים בא לי לצאת מהר מהרמזור ולהגיע ל100 קמש יותר מהר מאיזה מאזדה או קשישה על איזה טויוטה 1600 כמו שהיתי עושה אם הקטנוע . לא שאני מזלזל חס וחלילה , אני לא מוציא לנוער שום שם רע ותאמין לי - אחרי שנה אם קטנוע 50 משופר מהתחת נימאס לי לצאת ראשון מהרמזור , להשתחל בין נתיב לנתיב ולצאת ולעקפוף ב5 שניות די נימאס עלי סכנתי את עצמי מספיק והחלטתי שזהו הקץ של השטויות , כי תאמין לי אין דבר יותר משוגע מקטנוע 50 משופר מהתחת לעומת המכוניות של גיל 17 ( הכוונה למכוניות הישנות והדי גמורות היתי אומר ) . בסה"כ אני רוצה אוטו שיודע מה זה גז , שיודע לזוז ולא מתעצל ומצטער על הרגע שהכנסת למנוע גז כי פשוט " אין לו כוח לזוז " . חג שמח אחי :wink: קח הכל בספורטיביות

פורסם

בוא נתחיל מזה שאני סה"כ בן 21, ככה שאני יודע לאן אתה מכוון.

כמו שאמרתי, הפונטו עם 80 כ"ס יודעת לזוז ובהחלט לא עצלה, אבל רכב ספורטיבי זה לא. אני מציע שתעשה איזושהי נסיעה אם יזדמן לך בשביל לראות על מה מדובר.

לגבי השאלה שלך, האמת? אני לא ממש מרגיש בצורך להשאיר את כולם ברמזור מאחורה, כי א'- אני אבזבז פי 5 דלק (ואם אתה משלם על דלק, אתה תבין בדיוק עד כמה זה כואב....) וב'- בכבישיה הפקוקים של מדינת ישראל, זה ודאי שניפגש ברמזור הבא.

למרות שאני דווקא גר בצפון שהרבה פחות פקוק, כביש פנוי הוא לא דבר שרואים כל יום.

מחפש בכל מקרה לטוס מהרמזור? זרוק עוד חמישיה וקח פונטו HGT, או חפש פיג'ו 206XS הדגם עם 1600 סמ"ק שיתנו לך 110 כ"ס. רק קח בחשבון שעלות התחזוקה שלהן גבוהה יותר, וסביר להניח שאת המוסך תצטרך לראות קצת יותר, במיוחד אם אתה מתכנן על הרבה לחיצות.

פורסם
בוא נתחיל מזה שאני סה"כ בן 21, ככה שאני יודע לאן אתה מכוון.

כמו שאמרתי, הפונטו עם 80 כ"ס יודעת לזוז ובהחלט לא עצלה, אבל רכב ספורטיבי זה לא. אני מציע שתעשה איזושהי נסיעה אם יזדמן לך בשביל לראות על מה מדובר.

לגבי השאלה שלך, האמת? אני לא ממש מרגיש בצורך להשאיר את כולם ברמזור מאחורה, כי א'- אני אבזבז פי 5 דלק (ואם אתה משלם על דלק, אתה תבין בדיוק עד כמה זה כואב....) וב'- בכבישיה הפקוקים של מדינת ישראל, זה ודאי שניפגש ברמזור הבא.

למרות שאני דווקא גר בצפון שהרבה פחות פקוק, כביש פנוי הוא לא דבר שרואים כל יום.

מחפש בכל מקרה לטוס מהרמזור? זרוק עוד חמישיה וקח פונטו HGT, או חפש פיג'ו 206XS הדגם עם 1600 סמ"ק שיתנו לך 110 כ"ס. רק קח בחשבון שעלות התחזוקה שלהן גבוהה יותר, וסביר להניח שאת המוסך תצטרך לראות קצת יותר, במיוחד אם אתה מתכנן על הרבה לחיצות.

הכל על חשבוני , ואבא עוזר תמיד אבל עדין אני משלם גם .. וברור שהדלק יעלה הרבה יותר אבל אתה יודע לחיצה פה לחיצה שם לא תמיד פול גז אבל עדין , הפגו באמת הרבה יותר יקרה מבחינת התשלום תדלוק ותחזוקה וזה ?

• תוכן חדש...