Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לכל אינג'קטור יש מס' קידוד המורכב מספרות ואותיות. לאחרונה (עקב התראת תקלה במחשב הרכב) החלפתי אינג'קטור אחד אשר מס' הקידוד שבו מורכב מ 15 ספרות ואותיות בניגוד ליתר ה 3 בהם יש 16 ספרות ואותיות. מאחר ועדיין לא פתרתי את את בעיית התקלה,אני שואל:

האם יש משמעות להבדל שציינתי,כלומר האם יש סדרות או תקנים שבאים לידי ביטוי במס' הקידוד,כלומר אינם מתאימים לרכב ואינם מאפשרים למחשב "לקבל" את המרסס המוחלף.

בברכת חג שבועות שמח.

אבי

פורסם

בלי שום קשר לקידוד. השאלה היא האם המרסס הזה תקין? האם זה מרסס חדש או מפירוק? במכוני דיזל עובדים מול יצרני המרססים ,כלומר, "בוש","סימנס" ,"דלפי" או "דנסו". אם תיתן לי מס יצרן שמופיע על גוף המרסס או בחלק העליון שלו ליד פתח העודפים,אוכל לכתוב לך אם המרסס מתאים. עניין הקידוד הוא לא כל כך קריטי.

פורסם

המרסס המוחלף פורק ממנוע אחר של מגאן.מאחר והוא מורכב כרגע ברכב ,המס' היחידי שיש לי (בחלק העליון ליד פתח העודפים) זה מס' המרסס. להבנתי ,זה המס' שמחשב שסורק תקלות,יציג כשיתבקש להראות את המרססים ומיקומם. לפי שנאמר לי,מדובר במרסס תוצרת בוש.האם הוא תקין? לפי המחשב לא! לכן חיפשתי פתרונות בקידודו.

פורסם

במידה והמרסס הוא של " בוש" צריך להיות למעלה סביב פתח העודפים מספר בן 10 ספרות שמתחיל ב04. אם תיתן לי את המספר הזה ואת המספר של המרסס שלידו אבדוק לך אם הוא בכלל מתאים למנוע.בדרך כלל במרססי "בוש" אין בעיות קידוד . במרססי "דלפי" יש קצת בעיות אבל גם הן ניתנות לפיתרון די בקלות. גם אם יש בעיה במרסס ניתן לתקנו.

פורסם

מודה לך על ההתייחסות ומאחל חג שמח.

בקשר ל"בוש",אני לא כ"כ בטוח.

המרסס התקול שהוצא (אף בדקתי אותו במכון לוודא שאכן לא תקין),מספרו 5BCE74E64E5AD1F6,זה היה מרסס מקורי.

נכון לרגע זה יש לי אך ורק מספרים של 3 מרססים:

מרסס מס' 1 מקורי-38B99B9A31896DAB

מרסס מס' 2 C4422BA5C26252D4

מרסס מס' 3 BC1DBA0C1FA3031

את מס' 4 לא הצלחתי עדיין לקרוא.

למיטב ידיעתי (קצת בלגנו לי בין 2 ל3 ) מרסס מס'3 הינו המרסס שהותקן לאחרונה מהפירוק .

תקלת המחשב מצביעה על מס' 3 כלא תקין.

בקיצור,אני אובד עצות ונראה לי שלבסוף אשפץ את כל ה4 למרות העלות הגבוהב הכרוכה בזה.

שוב תודה.

אבי

פורסם

שלום

כל המספרים הם מספרי הקידוד של המרססים

והם אינם מספרי המרסס

המספר של המרסס צריך להתחיל בR0.....

והקידוד של המרססים כן חשוב

מהי עלות השיפוץ ל4 המרססים ?

פורסם

עוד משהו. עניין הקידוד הוא בעיה של המוסך ולא של המשפץ. אני כמשפץ, מפרק את המרסס ,מנקה אותו,מחליף דיזה ושסתום עודפים ובודק אם הוא עומד בדרישות היצרן מבחינת לחץ ,כמות . ועודפים. אין לי אפשרות לכוון משהו.רק עובד או לא עובד. את הנקידוד מבצע המוסך לפי קוד הקידוד,כדי להתאים כל מרסס למחשב,למרות שחלק גדול מהמרססים מתאימים עצמם לאחר מספר דקות של עבודת המנוע.

פורסם

עלות השיפוץ ברוטור דיזל הינה 700 ש"ח לכל מרסס (לפני מע"מ) בנוסף קבלתי הצעה לפירוק הרכבה וקידוד ב 500 ש"ח.

לנושא מספר המרסס,אני לא מצליח לזהות אותו.

• תוכן חדש...