Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה בסין- ליודעי דבר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

בשעה טובה אני והחברה הצלחנו לעצור את החיים ל3 שבועות ולטוס לסין.

לחברה יש אח שגר בשאנזן(סמוך להונג קונג).העיקרון הוא לטייל בערך 18 ימים בסין ובסופו של דבר להגיע לאחיה לעוד 3-4 ימים ולחזור בטיסה מהונג קונג לארץ המובטחת.

נקודות:

1)מעדיפים לא ל"בזבז" זמן על דברים כמו יומיים ברכבת,טיול קצר שחיכינו לו הרבה זמן ורוצים לנצל את הזמן.

2)תחומים שמעניינים אותנו הם נופים,טבע (רוצים לשלב טרק של יומיים),חיים בכפרים של סין.

3)כסף פחות משחק תפקיד(בגבול הטעם הטוב),מעדיפים להשקיע עוד 100 דולר ולטוס שעתיים במקום רכבת(לצורך העניין).

4)תאריכים -3-27 לאוגוסט.

שאלות:

1)איפה עדיף לנחות ביגין ולרדת דרומה להונג קונג לאט לאט תוך כדי טיול?

2)לנחות בהונג קונג ולטייל באזור (לעלות צפון מערב)?

3)האם צריך לבצע חיסונים לפני הטיסה?

4)טיפים בכללי.

5)הכי אשמח למסלול שמתאים לנו החל מאיפה לנחות וכלה לאן לנסוע בכל יום.

תודה מראש לעוזרים,

לירון

פורסם

סליחה שאני קצת "משבית שמחות" אבל אולי כדאי לך לחשוב על יעד אחר לחודש אוגוסט מאשר איזור סין-הונג קונג- מזג האויר נוראי ביולי אוגוסט באיזור הזה (שילוב של חום,לחות מטורפת וטייפונים עם מבול של גשם מדי פעם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא רחוק משנז'ן (הכל יחסי..) לכיוון צפון מערב יש לך את גווילין ויאנגשואו שבאיזור שלהן אתה יכול להעביר בערך שבוע, יש שם טרסות אורז מפורסמות וכל מיני כפרים של מיעוטים.

עוד יותר מערבה משם יש את מחוז יונאן. אתה יכול לטייל בקונמינג, דאלי וליג'יאנג ואפילו לגעת בקצה הרמה הטיבטית בשאנגרילה, ומשם לחזור בטיסה לשנז'ן או אולי אפילו ישר להונג קונג. ליד ליג'יאנג יש טרק מפורסם בשם "ערוץ דילוג הנמר"

כל זה קצת צפוף לשבועיים אבל עם תכנון נכון וטיסות זה אולי אפשרי

guilin.jpg

lijiang.jpg

tiger-leaping-gorge.jpg

yangshuo.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

שימו לב ש"לטייל בסין" זה כמו לטייל באירופה בערך מבחינת הגודל.

מומלץ גם להכין פתקים עם פרטים מדוייקים של כל המקומות (מלונות בעיקר) שאתם רוצים להגיע אליהם (בסינית!!!) כדי שעוברי אורח נחמדים יוכלו לעזור ונהגי מוניות ידעו לאן לקחת אתכם.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לא יודע לגבי סין , אבל אני יודע שתאילנד חייב חיסונים צהבת A B , ועוד כמה חיסונים , ויש חיסונים שלא חייב אבל אפשר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...