Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. עוד שבועיים אני מקבל את הרכב. אני חייב לשים כיסוי מושבים בגלל הילדים. בגללם אני גם מתכוון לשים כיסויים הכי זולים. ואני חייב לשים אותם עוד ביום הראשון של קבלת הרכב. האם למושבים קדמיים אני יכול לשים גופיות? האם זה יפה? האם כדאי לי לשים אותם?

במושבים מאחורה יש 3 משענות ראש שאני לא יודע איך מפרקים. האם גופיות מאחורה עושות את העבודה? או שהם כול הזמן יפלו או לא יכסו כמו שצריך? האם אפשר לפרק משענות ראש ולהחזיר אותם? או שכדאי לשלם לי כבר למישהו שיעשה את העבודה וזהו?

אני זוכר שברכב הקודם היה סיוט לשים כיסוי מושבים, לקח לי שעות לעשות את זה. אני דווקא יודע לעשות דברים. מתקן דברים בבית וכולה. :wink:

פורסם

עד כמה שידוע לי גופיות מיועדות רק למשענת הגב.

מה עם המושבים עצמם?

ישנם כיסויי רכב פשוטים וזולים, אשר ניתנים להרכבה בקלות ולא מצריכים בעל מקצוע.

כך גם המושבים יהיו מוגנים מפני פגיעות של במבה ומיץ פטל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני נגד כיסויים זולים, ואנטי גופיות, הזולים ממש מכערים ומצעצעים את הרכב והגופיות נותנות מראה "קמצני", מה גם שכיסוי בד רגיל ברגע שישפך עליו מיץ או כול דבר הוא יספוג אותו והכול יעבור במהירות למושב עצמו.

אני אישית ממליץ בחום על דמוי עור, בצבע שחור חלק (יעלה 300-500 שקל תלוי איפה) אם ישפך משהו תוכל פשוט לנגב לפני שיספג במהירות, תוכל להעביר עליהם סמרטוט לח ולשמור עליהם יפים ונקיים תמיד, הם נותנים מראה יוקרתי ויפה לרכב.

אני אישית משתמש בכאלה בגולף שלי ופולו של אחותי ואנחנו מרוצים מאוד.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

דמוי עור לא נעים למגע.

בנוסף יש לו ילדים שישבו במושב האחורי.

חטיפים, שתיה ממותקת, ממתקים, וסימני רגלים כאשר נכנסים לרכב.

לדעתי יהיה מיותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עד כמה שידוע לי גופיות מיועדות רק למשענת הגב.

מה עם המושבים עצמם?

ישנם כיסויי רכב פשוטים וזולים, אשר ניתנים להרכבה בקלות ולא מצריכים בעל מקצוע.

כך גם המושבים יהיו מוגנים מפני פגיעות של במבה ומיץ פטל.

ל'

אני לא יודע אם אני אצליח לפרק את המשענות ראש מאחורה.

בפורום בתפוז כותבים לי שכיסויים מסוכנים כי הם דליקים ומציעים לי לא לשים אותם.

האם שמעת משהו כזה.

אני לא יודע איך מושב אחורי ישרוד את ילדי ללא כיסוי.

פורסם

טרם נתקלתי בכתבה, או על מישהו שכתב על כך בפורום שרכבו עלה באש כתוצאה מכיסויים.

אני משערת כי משענות הראש פריקות וניתנות להסרה ולהרכבה מחדש.

יש לך אפשרות להעלות תמונה שלהן לפורום?

ל'

פורסם

אני אישית נגד כיסויים בכלל.

אתה קונה רכב חדש "מהניילונים", אתה מפסיד עליו המון כסף עם ירידת ערך (הרבה יותר ממה שיפסידו הידיים אחריך), למה לא להנות ממושבים חדשים ונעימים למגע? למה לשבת על משהו מגעיל וזול כמו דמוי עור או איזה כיסוי בד שלא מתאורר?

הכל טוב ויפה בלשמור על הרכב שלך למען ייראה חדש ומצוחצח, אבל אתה סתם מסרס את החוויה שלך ממנו ומשאיר אותה ליד הבאה אחריך.

בניגוד אליי אצלך יש ילדים אוהבי במבה ומיצים למיניהם, אבל במקרה של שפיכת נוזל כלשהו במילא הכיסוי לא יציל אותך. ובמבה אפשר לנקות.

לדעתי? תשאיר את הרכב כמו שהוא ותלמד את הילדים לשמור עליו, שיהנו ממושבים נקיים לאורך זמן ומקסימום תשלם על ניקוי ריפודים פעם בחצי-שנה~שנה. (כמה זה כבר עולה? 300~400 שקל?)

-ד, שישב על כיסויים דמויי עור של HR בהתאמה אישית לסיוויק שעלו 1300ש"ח, כיסויי "בד נעים" של HR שעלו כ400 שקלים ונפרמו אחריי שבועיים, ולבסוף יושב על מושב חדש של פיקנטו ונהנה מכל רגע ולא מתכוון לכסות אותו בשום דבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
טרם נתקלתי בכתבה, או על מישהו שכתב על כך בפורום שרכבו עלה באש כתוצאה מכיסויים.

אני משערת כי משענות הראש פריקות וניתנות להסרה ולהרכבה מחדש.

יש לך אפשרות להעלות תמונה שלהן לפורום?

ל'

הם כותבים לי שמושבים מקוריים ברכב חסינים בפני אש. אני חושב שלא ברור אם תפרוץ חס וחלילה אש ברכב דווקא מושבים יצילו? מה עם בגדים? מה עם כל מה שמסביב? בקיצור גורמים לי רגשות אשם.

אני מקבל רכב עוד שבועיים. חשבתי לשים את הכיסוי מאחורה עוד ביום הראשון. לכן אני כבר מברר.

פורסם

הכיסויים הזולים עשויים מבד פולימר זול שדרכו כל נוזל יגיע למושב עצמו במידית. דרך כל כיסויי הבד ידיע הנוזל למושב.

הפתרון רק כיסויים דומיי עור. הבעייה איתם שבקיץ הם ממש לא נעימים ויותר גרועים אפילו מעור אמיתי (שגם גרוע מאוד). במוניות הנהגים שמים כיסויי כזה כי אין ברירה אם רוצים לשמור על המושבים (יש כאלש שלא עושים ואחרי כמה זמן המושבים ניראים בהתאמה).

פתרון נוסף לא לאכול ולא לשתות ברכב. זה אפשרי, גם עם ילדים. חובבי רכב איך שהוא מסתדרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הכיסויים הזולים עשויים מבד פולימר זול שדרכו כל נוזל יגיע למושב עצמו במידית. דרך כל כיסויי הבד ידיע הנוזל למושב.

הפתרון רק כיסויים דומיי עור. הבעייה איתם שבקיץ הם ממש לא נעימים ויותר גרועים אפילו מעור אמיתי (שגם גרוע מאוד). במוניות הנהגים שמים כיסויי כזה כי אין ברירה אם רוצים לשמור על המושבים (יש כאלש שלא עושים ואחרי כמה זמן המושבים ניראים בהתאמה).

פתרון נוסף לא לאכול ולא לשתות ברכב. זה אפשרי, גם עם ילדים. חובבי רכב איך שהוא מסתדרים.

למנוע מהם לאכול ברכב נראה לי בלתי אפשרי, במיוחד אם מדובר בנסיעה של לא כמה דקות. מה שכן הם שותים רק מים רוב הזמן. במיוחד ברכב. לכן מיץ לא מפחיד אותי כי אין לי בעיה כזאת. יותר מפחידה אותי במבה יבשה, פירורי לחם שהתיבשו ונדבקו מתחת למושבי בטיחות, מריחות של אוכל על הריפוד וכולה. כמה פעמים הם הקיאו כשהיו חולים בלי הודעה מוקדמת. אז ניקיתי הכל עם מגבונים.

פורסם

הבעייה עם אכל ברכב היא מעבר ללכלוך. הפרורים נכנסים לכל מיני מקומות ומתרקבים. זה מושך חרקים, יהיה ריח ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הבעייה עם אכל ברכב היא מעבר ללכלוך. הפרורים נכנסים לכל מיני מקומות ומתרקבים. זה מושך חרקים, יהיה ריח ועוד.

אפשר שאלה חודרנית אתה אבא?

אם כן כל הכבוד לך. אני מקנא בך.

פורסם

התשובה היא לא. אולי כאשר יבוא יום כזה, אני יבין שאין ברירה או אולי ימצא פתרון. אבל אני בהחלט מכיר אנשים שיש להם ילדים וברכב שלהם לא אוכלים - הניקוין שם יותר קפדני מחדר ניתוח.

פורסם

אני מניח שהילדים יושבים במושבי בטיחות, כך שממילא רוב הלכלוך יגיע למושבים אלה. כמוכן לאחר הקיבוע שלהם תוכל לפרוש תחתם מגבות בלי לפגוע בבטיחות. כשהם יגיעו לגיל שבו הם יושבים על המושב הם יהיו מספיק בוגרים כדי להתאפק קצת עם האוכל, ומכסימום יפזרו קצת פירורים ומים.

את פירורי הלחם והבמבה שאב בעת הניקוי השבועי או הדו שבועי של הרכב.

לגבי המושבים הקדמיים - בדוק אם אין כריות אויר צדדיות בגב המושבים, כיון שכיסוי עלול למנוע פתיחה נכונה של הכריות במקרה תאונה ולהחמיר פציעות.

ועניין אחרון, ו-tvipper שים לב - גידול ילדים הוא עניין יקר. ניקוי הרכב מדי פעם זו הוצאה זעומה לעומת שאר ההוצאות.

תהנה מהרכב החדש, ומטיולים עם הילדים!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מניח שהילדים יושבים במושבי בטיחות, כך שממילא רוב הלכלוך יגיע למושבים אלה. כמוכן לאחר הקיבוע שלהם תוכל לפרוש תחתם מגבות בלי לפגוע בבטיחות. כשהם יגיעו לגיל שבו הם יושבים על המושב הם יהיו מספיק בוגרים כדי להתאפק קצת עם האוכל, ומכסימום יפזרו קצת פירורים ומים.

את פירורי הלחם והבמבה שאב בעת הניקוי השבועי או הדו שבועי של הרכב.

לגבי המושבים הקדמיים - בדוק אם אין כריות אויר צדדיות בגב המושבים, כיון שכיסוי עלול למנוע פתיחה נכונה של הכריות במקרה תאונה ולהחמיר פציעות.

ועניין אחרון, ו-tvipper שים לב - גידול ילדים הוא עניין יקר. ניקוי הרכב מדי פעם זו הוצאה זעומה לעומת שאר ההוצאות.

תהנה מהרכב החדש, ומטיולים עם הילדים!

האוכל מנסיון, מגיע מתחת למושבי הבטיחות על מושב האחורי ושם הוא עובר "השבחה". במה מגבת יותר טובה מכיסוי מושב אחורי? מקדימה יש כריות אויר צדדיות. הבנתי תוך כדי שלא כדאי לי לשים כיסוי למושבים מקדימה, גם גופיות.

תודה.

• תוכן חדש...