Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המושבים הקדמיים - אם יש בהם כריות אוויר (והיום ברוב המכוניות יש כריות אוויר שנפתחות מהצד של המשענת של המושב הקדמי) - אסור להרכיב עליהם כיסויים.

לגבי האחוריים - אם שיירי המזון והמשקה של הילדים מטרידים אותך, תשאיר את הניילונים המקוריים מתחת למושבי הבטיחות של הילדים. המושבים המקוריים ישארו נקיים כמו חדשים, וממילא אף אחד לא יושב עליהם אלא רק במושבי בטיחות. או שתניילן את הילדים עם ניילון נצמד. נראה לי הכי יעיל.

אסף.

פורסם

מגבות עדיפות על כיסוי משתי סיבות:

1. אפשר לכסות את החריץ שבין המושב לגב המושב, כך שהפירורים לא יתפזרו מתחת למושב או בתא המטען.

2. מגבות ניתן להוצא בקלות, לנער או לכבס ולהחזיר למקומן נקיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיסויים פשוטים מהום סנטר/אייס יתנו את הפתרון לשאקריות האוכל שמהם אתה חושש.

הכיסויים פשוטים להרכבה, בנוסף ניתן להסירם ולכבס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כיסויים פשוטים מהום סנטר/אייס יתנו את הפתרון לשאקריות האוכל שמהם אתה חושש.

הכיסויים פשוטים להרכבה, בנוסף ניתן להסירם ולכבס.

ל'

זה מה שתכננתי. זה גם מה שאעשה. אצטרך רק להסתדר עם פירוק של משענות ראש.

פורסם

אני לא חושב שזו בעיה כ"כ גדולה, אם אתה גר או עובר באיזור הדרום (אשדוד) אתה מוזמן לקפוץ לקפה והתקנה ללא כול תמורה.

בעניין המושבי דמוי עור, יש לי ברכב מושבים בצבע שחור לבן ולאחותי יש מושבים בצבע שחור (המזגן לא תקין אצלה) ואף פעם לא נדבקנו למושב או סבלנו ממנו בדרך כלשהי, מה שכן גם אחרי כשנה שאני עם המושבים הללו הם נראים מצויין! נותנים לרכב מראה יוקרתי, והמושבים המקוריים למטה, חדשים!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

שלושת משענות הראש ב-I10 מתפרקות בלחיצת כפתור.

אני לא חושב שתהיה לך בעיה לרכיב אתצ הכיסוי מושב לבד, הכל ברכב הזה מתקפל וחוזר למקום בקלות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מכיר את הבעיה הזאת על בשרי יותר נכון על שואב האבק שלי ,

הרכב של אישתי מאחור נראה כמו מגרסה של אוסם :lol: ,(לפעמים גם נוצרים טעמים חדשים שילובים מעניינים ).

והכלבה שלי חוגגת חוץ מהקטע של הטופי שאז זה נדבק לה בשיניים :lol: ,

אני פתרתי את העניין בסדין לבן על הספסל האחורי ,שעליו מונחים הכיסאות בטיחות ,ולמעלה יצרתי חורים למשענות הראש ,

ופעם בשבוע אני דואג להוציא לנער ולשאוב .

אין בררה אחרת כיסויים לא ניתנים להוצאה ,וגם ככה צריך לשאוב אז מה זה משנה כבר ?

יוסי

פורסם

תודה לכולם. אני שוקל לאסור אכילה ברכב. להוציא קנסות כבדים לכל אלה שיאכלו ברכב. אולי אבדוק אם יש מספיק מקום בתא מטען לילדים. :lol::wink:

עכשיו ברצינות. טענו בפני בפורום אחר שמכוניות חדשות חסינות בפני אש. :?: לא מצאתי משהו כתוב על זה. האם שמעתם?

פורסם

ביקרתי בהום סנטר היום ונתקלתי במבצע הבא, שאולי יעניין אותך.

זול פשוט להתקנה.

14009023.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ביקרתי בהום סנטר היום ונתקלתי במבצע הבא, שאולי יעניין אותך.

זול פשוט להתקנה.ל'

תודה על השקעה. :-):-):-)

פשוט מכניסים לי לראש שחלקים של הרכב הם חסיני אש שאני כבר לא יודע אם אני אשים בסוף את הכיסויים.

תודה בכל מקרה.:-):-):-)

פורסם

מחר בחדשות: סניף הום סנטר נשרף כליל.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
לא חסין אש.

מעכב בעירה.

ההבדל גדול.

לך להום סנטר עם מצית ותבדוק. מה כבר יקרה... :evil::evil::twisted:

אסף.

למה התכוונת ? מה לא חסין אש? מה מעכב בעירה? ריפודים בהום סטנר? חלקי מכוניות?

• תוכן חדש...