Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה, אבל הכתבה שבקישור שמעלי רדודה ממש כמו חלק מהתגובות שנרשמו בשרשור הזה, ובעצם מתארת "פגם" שקיים בכל ארגון שמנסה לעורר דעת קהל, באותה דרך ממש נוהגים גם ארגונים כמו האגודה למלחמה בסרטן ואחרים, האם יש לנו בעיה גם איתם.

ולפני שכולם מתנפלים עלי והופכים אותי לאוייב העם או לפחות לשמת"פ מקולל, אני מזכיר שלפני 4 ימים ביקשתי תגובה עובדתית שתומכת בדעה השלילית על "אור ירוק", ושום דבר רלוונטי עדיין לא צץ פה.

חבר'ה, למי ששפוך ים של ארס, כדאי שיהיה גם משהו אמיתי בקנה, אחרת זה סתם קאלם פאדי.

גילוי נאות: אין לי שום דבר בעד או נגד אור ירוק, ועד שראיתי את התגובות פה הם עניינו לי את הצ'ופצ'יק (של הקומקום, כמובן) - אבל מה לעשות סיקרנתם אותי, ואני מפציר במישהו מהמקלסים להרים את הכפפה ולתן מידע אמיתי ולא דעה אישית (ובבקשה, לא את הנושא הכואב של טל שביט).

רצית - קיבלת.

תתחיל לקרוא.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רצית - קיבלת.

תתחיל לקרוא.

תודה על הקישור, אבל אנא קרא את המשפט אחרון בהודעתי שציטטת. לא סתם כתבתי אז זה, בוא לא ניפול למלכודת הזו.

שים לב לטיעון המעגלי נגד אור ירוק.

והשאלה שלי היא האם למי מאלה שמקללים את הארגון קללות נמרצות, יש מידע נוסף על האגון או שמדובר בהוצאת קיטור בעקבות הפרסום שלהם, ממנו חזרו בהמשך, בעניין יקירנו טל ז"ל.

האם הארגון הוא באמת מושחט, כפי שהוגדר כאן, בלי קשר לפרשת טל? סליחה, אבל זה לא מעניין.

מקווה שאני לא דורך לאף אחד על יבלות. אם כן, אני מתנצל. אין לי כוונה להכעיס או לפגוע, אלא להבין האם יש לארגון הזה הסטוריה "מסריחה" או שקמתם עליו נקודתית בגלל התחקיר שפרסם על נסיבות מותו של טל שביט ז"ל.

ועדיין לא ראיתי סיבה אמיתית להחרים את שירותיו או מוצריו של אור ירוק.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לצערי רק הדברים הרעים אודות האגודה הזאת מתפרסמים ותופסים פריים טיים. דברים של שחיתויות ודוחות הזויים.

זה ממש עצוב שאגודה שחרטה על דיגלה "שיפור תרבות הנהיגה בארץ וצמצום תאונות הדרכים" מתפרסמת אך ורק בדברים הבאמת שליליים כל כך ומעוררת את זעמם של חברי הפורום. כנראה משהו בהנהלה או יחסי הציבור שלהם סרח או לא מתבצע כראוי.

אני מכיר דווקא את הצד השני של הפעילות שלה - החיוני וההכרחי. אני מתנדב מטעם האגודה בבתי ספר ומעביר כל מיני הפעלות לילדים בגיל הבית ספר היסודי בנושא של בטיחות בדרכים, כללי זהירות והתנהגות נכונים. ובעודי עושה זאת, נקרע מבפנים לאור כל מה שידוע לי עליהם - הפעילות הקדחנית, העיוורת והבלתי מתפשרת כנגד מהירות הנסיעה וכמובן השטות האחרונה הזאת של "תפירת" הדו"ח.

האמת, לפני שהייתה לי הרצאה של מקים האגודה בעבודה, באמת הייתי מאוד שלילי וטעון ארס בגישתי כנגד האגודה. אך נחשפתי גם לצדדים החיוביים שבה ותפיסתי השתנתה קמעה. למרות כל הגועל שיוצא לתקשורת אני רואה עדיין משהו חיובי בפעילות. יש הדרכות לילדים צעירים כמו שטענתי, יש הדרכה להוריהם של מקבלי הרישיון הטריים, קיימות גם ערכות הדרכה שונות. ובטח עוד הרבה פעילות חיובית שלא אני ולא אתם מכיר.

הרי כל יומיים נפתח פה שירשור תלונות תורן על תרבות הנהיגה הקלוקלת בארצנו. ומי חוץ מאותה "אור ירוק" נוקף אצבע כדיי לשנות זאת? אתם אומרים תיקחו מהם את התקציב - ולאן זה יילך, לטוחני הבורקסים? הרי כל אדם בתפקיד רשמי הנוגע לנושא התחבורה מתעסק אך ורק במה שרלוונטי לקדנציה שלו. שינוי תרבות לוקח שנים רבות - תראו לי מישהו שניסה ועשה משהו בנידון.

תחשבו על זה רגע בבקשה לפני שאתם קופצים.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...