Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמכות מתנדב במשטרה (משאז)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עם "אבקות"?

עשו איתן עוגות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה רועי א.

איזה בלאגן עשיתי פה... חי חי חי... :D

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כל פעולה שהוא מבצע-רוב הפעמים הם יענו לך בשמחה-על הדרך זרוק להם כמה חארטות שאתה רוצה להתנדב... זה יעלה להם את החשק לענות לך ולתת לך יותר פרטים\הסברים...

:p

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
לעזאזל.. מה יוצא לאנשים מהתנדבות ?!?

מה אין להם מה לעשות בחיים חוץ מזה... טמבלים

תחשוב על כמה ניידות תנהג...

ואיזה דברים אפשר לעשות איתן...

צ'קה צ'קה צ'קלקה.

פורסם
ומה עם "אבקות"?

תצחק תצחק...

שמעתי כבר הרבה מאוד סיפורים על מתנדבי משא"ז שעשו סיבוב בגינה ציבורית, תפסו צעירים מעשנים מעשב השדה, החרימו להם את החומר והזהירו אותם.

עכשיו - מה נראה לך, שהם הגיעו לתחנה עם גראס ובלי חשוד? לא במדינה שלנו.

אני יכול להבטיח לך שאת שאר הסיור שלהם הם העבירו בסבבה...

ולידידי הטוב לירן הוד הלוחם בשריפים - לא כל מתנדב הוא מנייאק שמחפש לתפוס אותך נוהג מהר. מתנדבים רבים עושים את מה שהמשטרה צריכה הייתה לעשות מזמן, וזה להחזיק שוטרי מקוף שיסיירו בשכונות וירתיעו לובשי גופיות וונדליסטים למיניהם.

ואתה לא חייב להסיק שכל מי שמתנדב למשטרה עושה את זה בגלל בעיות חברתיות ובגלל האגו טריפ שהוא מקבל מזה. חבל שאתה מכליל ומכתים את שמה הטוב של אוכלוסיה שלמה רק בגלל שמיעוט של 99% ממנה הם כאלו.

פורסם
תקשיב חביבי , אחי התנדב המון זמן במשטרה , אפילו אני התנדבתי (למרות שזה היה ממזמן) .

לשמוע את ההצהרות שלך לגבי כמה חיים יש או אין למי שמתנדב מעצבן אותי נורא באופן אישי.

אז נכון, לא הצבעת על מישהו באופן אישי והעלבת אותו, עשית את זה על קבוצה שלמה .

דר"א :

מצית את האווירה , חותר להטחות אישיות

סה"כ הזכרתי משהו שאתה עשית, לא אמרתי שום דבר מעבר לזה ואם אמרתי משהו שהוא לא האמת, אני מתנצל (תקן אותי אם טעיתי דר"א) .

שלומי , אבא שלי התנדב במשטרה 25 שנה , אתה לא חושב שהייתי מקלל גם אותו.

אני לא יודע אם להגדיר את פעולתו במשך 25 שנה חסרת חיים , הוא התנדב במבצעים

שונים ומשונים אך לא בתנועה .

אולי אני לפעמים מגזים בהכללה של קבוצה שלמה , אבל אני יכול לחזור בי ולתקן

אך עדיין אני חושב שרוב המתנדבים עושים את זה בגלל הסיבות שהזכרתי .

יש מתנדבים ישרים וטובים , יש אסירים הומניים וטובים , יש אנשים טובים בכל מקום

ובכל קבוצה , העניין הוא שמדובר במיעוט ושמדובר במיעוט אז הרע צף על פני המיים

ולכן קבוצה שלמה נשללת בעיני אנשים שונים (אני ועוד רבים אחרים.)

התנדבות זה דבר מצויין , גם אני התנדבתי בעברי במסגרת התיכון , ואהבתי את זה

( ילדים מיוחדים) , אין לי בעיה עם המשטרה כמשטרה , אני לא אנרכיסט - פשוט המשטרה

בארץ שלנו בכל המישורים לא שווה את זה .

כספר קדוש מעונה אני לא , עדיין לא .

עכשיו נפתח בשאלה קצרה , אם אני אומר משהו שלדעתך היא שטות , אך עדיין לדעת רבים

היא לא ( אמינות צרפתית לדוגמא ) יהיה לך משהו אישי נגדי כי אמרתי את השטות ?

אמרתי שכל הצרפתיות לא שוות גרוש ומתקלקלות .. אז אתה תבוא ותכתוב דבר כלשהו

בפסים אישיים? , אנחנו בפורום דיי גדול וצריכים לשים את הגבול בין ויכוח לגיטימי

לבין פסים אישיים , תאמין לי שעקיצות שונות לא יעזרו לך להתבטות יותר טוב ורק ימשיכו

ליצור אווירה עכורה.

לכל אחד יש את הקיק שלו , אבל כל עוד הקיק שלו לא פוגע באנשים אחרים - אז למה לא?

היום , חלק גדול מן המתנדבים פוגע באזרחים , במתכוון או לא , התופעה קיימת.

בכל מקרה נסגור את הנושא , לא תיהיה הסכמה ומצד שני לא צריכה ליהיות מריבה.

אנחנו פה לא בשביל לריב.

לירן.

פורסם

לירן צודק בזה שיש אספקטים במשטרה אצלנו שהם מגעילים ומעצבנים (כמו הרבה דברים כאן)

אני מציע שתראו את ערוץ הריאליטי יש תוכנית על איזה שוטרים באנגליה. כולם שם פשוט אנשים אדירים סובלניים עוזרים חכמים ומבינים את תפקידם.

שוטר אמור להיות חלק מן החוק, זרוע שלה שנועדה לאכוף את החוקים. (סליחה אבל אני אם ספר אזרחות ביד בגרות מחר)

פה משטרה נהפכה לצחוק ודבר שכמעט כל אזרח שונא. בחו"ל מכבדים כל שוטר כאילו הוא החוק עצמו שבא מולך. ולכ ןאני רואה את הזילזול במתנדבים במשטרה.

אך בגלל זה נראה לי שיש להם את הכי הרבה כבוד כי הם נכנסים למערכת דפוקה ועדיין מנסים לעזור.

ולעניין למה להתנדב, יש הרבה אנשים שמתנדבים אך לא מדברים על זה בכלל. במקום לחשוב על עצמך כל הזמן אתה בא ועוזר ללא תמורה כלשהיא. זה לא דגל לנופף בו אלא משהו שאתה מחזיק בעצמך וגאה בו.

ואנחנו לא פה כדי לריב אלא כדי לדון בנושא.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...