Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישנם שני דגמים,1.4 ו 1.6 איזה מהם אמין יותר,אם בכלל....

מציע לך לקחת את המנוע 1600. חזק יותר וגם כנראה שלאורך חיים של הרבה קילומטראז' יחזיק יותר.

פורסם
ישנם שני דגמים,1.4 ו 1.6 איזה מהם אמין יותר,אם בכלל....

ככלל, בשנות הייצור הללו (רכב דיי מיושן), לך על זו שתמצא במצב שיותר טוב (מבחינת המצב, הסטוריית טיפולים, וכו').

עריכה - אם תפרט קצת בבקשה נתונים של הרכבים, יהייה קל יותר להתייחס ספציפית.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא כזה משמעותי כי הרכב קטן וטס.

מכמו שאמרו מעליי עדיף לך לקחת מה שיותר שמור ומטופל בזמן.

כמובן שתלוי איך אתה נוהג.

אם אתה כזה שלא מאיץ מהר ונותן לרכב לזרום בקצב שלו אז 1.4 יהיה חסכוני,

אם אתה כזה שלוחץ 1.6 יהיה יותר חסכוני לדעתי כי הוא יתאמץ פחות.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
רכב דיי מיושן

לא הייתי שופט רכב רק לפי שנת הייצור שלו. היתה לי איביזה 1.6 ידנית שנת 95 ואחריה נהגתי תקופה מסויימת על פיאסטה שנת 2000. האיביזה הייתה עדיפה עליה בהכל. נסיעה (הרבה) יותר שקטה, תיבת הילוכים נעימה יותר לשימוש לדעתי, יציבה מאוד, תא מטען גדול יחסית.

פורסם

אוקיי, אבל כשאנחנו מחפשים לקנייה, רכב בן 16-17 שנים - לזה אני קורא רכב מיושן, מבחינת המודל.

לכן החשיבות למצוא את זה שבמצב הכי טוב, ופחות חשוב אולי נפח המנוע (שכאן זה 1.6 או 1.4, ולא 2.0 מול 1.0).

alfa 156 2.5.

פורסם

ברשותי 1.4 1999 כבר כמה חודשים. מנוע די אמין עד כה טפו טפו. עושה 1-14 בבין עירוני בנסיעה על 100 קמ"ש. לא מסוגל לנסוע על 90 אז לא יודע מה תהיה הצריכה בנסיעה מאוד חסכונית.

מבחינת כח, הרכב די זריז בעיר וגם מחוץ לעיר הוא בסדר, רק אל תצא לעקיפות שאתה לא סגור עליהן ב100%.

אם הדגם הוא לטינו אז המנוע צריך להיות 99 כ"ס (?), תקנו אותי אם אני טועה. המנוע הזה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בCLX 1600 זה כולה 75 כ"ס.

פורסם
ברשותי 1.4 1999 כבר כמה חודשים. מנוע די אמין עד כה טפו טפו. עושה 1-14 בבין עירוני בנסיעה על 100 קמ"ש. לא מסוגל לנסוע על 90 אז לא יודע מה תהיה הצריכה בנסיעה מאוד חסכונית.

מבחינת כח, הרכב די זריז בעיר וגם מחוץ לעיר הוא בסדר, רק אל תצא לעקיפות שאתה לא סגור עליהן ב100%.

אם הדגם הוא לטינו אז המנוע צריך להיות 99 כ"ס (?), תקנו אותי אם אני טועה. המנוע הזה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בCLX 1600 זה כולה 75 כ"ס.

נכון מאוד! דגם הלטינו הוא עם 100 כ"ס לעומת דגם ה CLX כפי שציינת שהוא עם 75 כ"ס! מדובר כמובן על מנועי ה 1600.

מנועי ה1400 מגיעים אם אינני טועה עם 60 כ"ס.

פורסם
תודה לכולם,

האם ישנם מחלות כלשהם של הרכבים?

מנוע צעדים נוטה לשבוק. עלות מנוע צעדים חלופי 300 שקלים לא כולל עבודה (לערך).

כמו כן חשוב לבדוק אם מולא נוזל קירור מסוג G-12 (אדום) של פולקסווגן.

אם מולאו מים אז יש סיכוי סביר לקורוזיה במעברי המים וכשל של הרדיאטור באיזשהו שלב.

ממליץ בלי קשר לאחר הרכישה לעשות ניקוי רדיאטור והחלפת נוזל הקירור ל G-12.

פורסם

דגם הלטינו הגיע עם 75 כח סוס ולא 100.

לייתר דיוק מנועי 1F, ABU,AEE הגיעו עם 75 כח סוס

לעומת AFT שהגיע עם 100 כח סוס

הייתה לי אחת שנת 97 תענוג של רכב

מעניין איפה הוא היום מכרתי בזמנו לבחור מירושליים שישר נדלק עליה (נמכרה תוך שעה שהייתה מפורסמת)

אם אתם רואים אחת עם כיסויי פרה בפנים תודיעו לי :)

פורסם

עם איביזה 1.4 98 הגעתי לצריכה של 1:17 בבינעירוני בלי לחיצות ובלי בעיה.

• תוכן חדש...