Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם ה בי אס אי שלי עדין נוסע

מדהים! (לא זה שהוא נוסע אלא איך שהוא נראה...:lol: )

B31/33 ?

שלי עדיין לא נוסע אבל מתישהו גם הוא יסע...

היחידים ששרדו את תלאות הזמן ועדיין במצב רכיבה מכל הדגמים שהופיעו שם (באופן כוללני כדגם) הם אופנועי ה -BMW... זה אומר משהו לדעתי.

כמובן שכוונתי היתה בהכללה ולגבי אופנועים שלא שופצו. מן הסתם אופנועים ששופצו נוסעים.

Untitled-1.jpg

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיחזור מדהים, אהבתי מאד את הצבע הבורדו, והירידה לפרטים,

יש יותר מדי שיחזורים לדגם הצבאי ופחות מדי לדגמים האזרחיים

איך הוא נוסע?

לדעתך יגיע עד י-ם?

נשמח לראות אותך ואותו באחד מהמפגשים שלנו בימי שישי בטוביה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
זוכר את התקופה אנשים עם ביצים,

היתה גם נציגות בטבריה לא זוכר את השמות,

היו גם מתחרים מירושלים כמו ציון עמר, עזורא,

ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם,

יוני אולי אתה זוכר אותם.

היה הפנתרים השחורים בירושלים

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

הסרט הזה(משנת 1980) נגע לי בכמה נקודות והחזיר אותי בבום לשנות נערותי. למוסכי האופנועים הטחובים של אז, לכתבות האופנועים המשובחות של טל שביט זצ"ל ב'טורבו', ל'זן ואמנות אחזקת האופנוע' שבלעתי בשקיקה ולאופנוע הראשון(והאחרון) שקניתי בשנת 84'.

וטרם דיברנו על הכבישים ומה שנסע עליהם. שימו לב כמה נהגים הרבו לנהוג עם יד שמאל על אדן החלון.

בקיצור, עשרים ומשהו דקות מרתקות ומרגשות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רן

אין סיבה שהוא לא יגיע לירושלים.היה לי כזה ב 1964 והוא ראה כל פינה בארץ ללא תקלה אחת.השאלה עם אני אגיע ,אבל ננסה.

אכן שיפוץ מקצועי ומקורי מאד ,אפילו הגוון צבעים.אני אשמח אם תגיע לארוע לזיכרו של ניר עוזדור ז"ל בשבת.

ניר נהרג כשרכב על אופנוע כזה בדיוק ששיפץ .

חן.

פורסם
לצערי אתה צודק בענין השרידות , אני חושב שהב.מ.וו פשוט תמיד היו בידים של רוכבים יותר שפויים ששמרו אליהם

רוב הטויינים הבריטים של שנות ה-70 סבלו מהתעללות בנסיון להפוך אותם לצ'ופרים או פשוט מחוסר ידע בטיפול.

אגב, גם עכשיו תנסה למצוא אופנועים יפנים של שנות ה-80 במצב מקורי,מתחיל להיות מאוד קשה

העניין הוא מעט אחר - התקופה שמתוארת בסרט, אם נמתח אותה כרונולוגית מייצגת את העשור שבין 1974 ל-1983 ולמה? מאחר שהיה איסור על ייבוא אישי של אופנועים. מה היה כאן? יבואני וספה, כמה כלי 50 סמ"ק ומוטו-גוצי. זכור לי שקראתי באחד מגליונות טורבו סטטיסטיקה של סיווג כלי רכב בישראל דאז - שנת 1982-3, שאמדה את מספר האופנועים הכבדים בכ-100 בלבד (מן הסתם בעלי רשיון מוסדר כחוק). זה מספר זעום מאד גם בקנה מידה ישראלי שדוף. בשנת 1984 החל הייבוא הרשמי של סוזוקי ונפתח למעשה עידן חדש.

לברדה בישראל זה חדש עבורי, ומסקרן מאד - אופנוע נדיר גם בקנ"מ בינלאומי. יש קווסאקי Z1 יחיד ששרד לדעתי והוא במצב של פירוק/הרכבה מתמיד כבר זמן רב. כמה כאלה היו בארץ בכלל? לדעתי בודדים. שימו לב שמספר אבסולוטי של אופנועים בריטים שרד, בגלל שלאותה תקופה כבר היו מיושנים ואיטיים, לא משהו "לתת בגז", למרות שראיתי למשל BSA A10 שעבר הגדלת מנוע, החלפת פרונט וכו'. הצ'ופרים בסרט מדברים בעד עצמם.

פורסם
רק אני מוצא שהנוסטלגיה הזאת מעליבה את האינטליגנציה?

בפורום הזה כנראה שכן, תנסה למצוא שותפים לדעתך במפגשים "ברמה" שאתה הולך אליהם.

ארז רונן

פורסם

מעלה חיוך על השפתיים, וגעגועים לרכיבה על אופנוע.

הסרטון גרם לי להוציא את המעיל עור דיינז ולמדוד אותו שוב עלי בשביל התחושה והריח שיש בו לימים עברו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
העניין הוא מעט אחר - התקופה שמתוארת בסרט, אם נמתח אותה כרונולוגית מייצגת את העשור שבין 1974 ל-1983 ולמה? מאחר שהיה איסור על ייבוא אישי של אופנועים. מה היה כאן? יבואני וספה, כמה כלי 50 סמ"ק ומוטו-גוצי. זכור לי שקראתי באחד מגליונות טורבו סטטיסטיקה של סיווג כלי רכב בישראל דאז - שנת 1982-3, שאמדה את מספר האופנועים הכבדים בכ-100 בלבד (מן הסתם בעלי רשיון מוסדר כחוק). זה מספר זעום מאד גם בקנה מידה ישראלי שדוף. בשנת 1984 החל הייבוא הרשמי של סוזוקי ונפתח למעשה עידן חדש.

לברדה בישראל זה חדש עבורי, ומסקרן מאד - אופנוע נדיר גם בקנ"מ בינלאומי. יש קווסאקי Z1 יחיד ששרד לדעתי והוא במצב של פירוק/הרכבה מתמיד כבר זמן רב. כמה כאלה היו בארץ בכלל? לדעתי בודדים. שימו לב שמספר אבסולוטי של אופנועים בריטים שרד, בגלל שלאותה תקופה כבר היו מיושנים ואיטיים, לא משהו "לתת בגז", למרות שראיתי למשל BSA A10 שעבר הגדלת מנוע, החלפת פרונט וכו'. הצ'ופרים בסרט מדברים בעד עצמם.

הCBX שלי הגיע לארץ באפריל 82...

פורסם

הראתי היום את הסרט לחבר חיפאי שסיפר לי שנחום סער היה גיבור נעוריו בשנות ה-80 המוקדמות, הוא זוכר את הסוזוקי T500 שמופיע בסרט- טריפל שתי פעימות עם מנוע חזק מאוד והיגוי על הפנים, הוא טוען שהיה בארץ גם MV AGUSTA :shock:

• תוכן חדש...