Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה להתקין מגבר lightning audio וסאב של קנווד ברכב, אבל אמרו לי לא להתקין את המגבר במקומות מסויימים שהחום שבחוץ לא ישפיע על זה וכו' וכו'.

הקטע הוא שלא משנה איפה ובמיוחד בקיץ תמיד אבל תמיד חם ברכב, ובטח שבתא מטען.

יש לכם רעיון איפה כדאי למקם את המגבר? בן דוד שלי בעבר שהיה בעל המגבר הנ"ל פשוט התקין אותו צמוד לדופן בתא המטען (מאחורי מושב הנוסעים) על קרש עץ והעמיד אותו, חלק אמרו לי לשים מאוורר קטן כמו של מעבדי מחשב וכל מיני.

גם הסאב הבנתי שיש קטע שהוא "מטייל" בתא מטען לפעמים, אני לא נוסע פרוע אני לא מוצא סיבה שהוא יזוז ובטח לא עם המשקל שלו :p

יש לכם איזה הצעות איפה לשים את המגבר?

תודה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא יודע לגבי הסאב לא ראיתי איזה חורים כדי לקדוח או משהו שיתפוס אותו..או שאני מפספס משהו :p

וכן זה מפחיד אני לא ירצה שהוא בטעות יעוף על הבקבוק שמן מנוע חס וחלילה, למרות שהוא יחסית דיי כבד.

מגבר מתחת לכיסאות הקדמיים זה בטוח? לא לתת לו איזה מכה בטעות כשמזיזים את הכסא של הנהג וכו' וכו'..

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא יודע איזה סאב יש לך בדיוק וכמה מהר אתה פונה, בדרך כלל הקופסה והסאב הם לא ממש קלים ולא זזים מצד לצד כמו נוצות,

תלוי בנהיגה שלך, אבל בכל מקרה ניתן לקבע אותו או לשים משהו בצמוד אליו כדי שלא יטייל בתא מטען.

את המגבר ניתן לשים מתחת למושב אם יש מספיק מקום וזה לא מפריע ליושב מאחור עם כל החוטים וכו',

וגם תחשוב על זה שאתה צריך לכוון אותו מדי פעם שתהיה לך גישה אליו

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

למה לכוון מדי פעם?

כיוון מגבר משתנה לעיתים? משהו שאני לא יודע :p

הסאב הוא של קנווד האמת, שאין לי מושג מה הגודל שלו אבל עם התיבה הוא ענק, בערך חצי מהתא מטען של הלנסר 97 שלי.

ואם אתה אומר שיש צורך לכוון מדי פעם את המגבר אז אולי באמת עדיף להשאיר אותו מתחת למושב, אבל בקטע של גניבות, נראה לי שזה קצת פחות מומלץ לא ככה?

Opel Adam S 2017

פורסם

אפשר לבנות למגבר סוג של תיבה פתוחה שתגן עליו אם הוא מספיק קטן להיכנס מתחת לכיסא

וזה אפילו מומלץ נגד גניבות כי הרבה יותר קשה להגיע אליו והוא מוסתר

לגבי הסאב שים חתיכת קרש או ארגז מפלסטיק לידו שיתן לו תמיכה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...