Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם

יש לי אביזה שנת 94 ידנית עשיתי לה שיבוץ גיר כי הלך הגיר ועל הדרך החלפתי קלאץ

עכשיו כאשר אני נוהג ברכב הדוושת קלאץ ממש רכה הרבה יותר מהרגיל פעם אני זוכר למדתי שזה משהו לא בסדר

וההילוכים טיפה קשים להעברה סך הכול אבל הרכב נוסע הרבה יותר טוב עם יותר כוח

משהו יוכל לומר לי מה זה אומר וכתוצאה מימה זה?

פורסם
להיפך, קלאץ' קשה זה קלאץ' עם רמת שחיקה מתקדמת.

תוודא שאתה לוחץ עליו עד הסוף.

אחי אני מכניס עד הסוף אני רק שם את הרגל על הקלאץ הוא כבר נוחט עם הרגל שלי עד הסוף וגם שהוא עולה אתה לא מרגיש את החיבור בן הקלאץ לגיר

פורסם

והקושי בלהעביר את ההילוכים קשור לזה?

ונגיד שלא מטפלים בזה זה יכול ליגרום למשהו? לשיקה מוגברת של הקלאץ או כול דבר אחר?

פורסם

בהחלט קשור לזה.

וכן...השחיקה תהיה מוגברת אם זה למיסבי הגיר עצמו, לקלאצ' עצמו שאינו מגיע במגע מדוייק עם גלגל התנופה או שבמיקרה הפחות גרוע שחיקה לבוקסות הקיימות במוטות(שטאנגות) ההילוכים.

אם כל הבעייה היתעוררה לאחר שיפוץ הגיר והחלפת הקלאצ' חזור למקום בו עשית את העבודה כי יש לך אחריות על זה.

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

לעיניין שילוב ההילוכים ,כדאי שבעל מקצוע יבצע סיבוב ברכב .

לעיניין המצמד ,לעולם מצמד חדש יהיה רך יותר ללחיצה ממצמד ישן .

התופעה הזאת נגרמת בגלל שהעובי המלא של דיסקת החיכוך מציב את טס הלחץ

בנקודה בה זוית אצבעות ההפעלה של הטס הם ישרות ומאפשרות מומנט מרבי

ולחיצה קלה מצד מיסב הלחץ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...