Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש לקנות לעצמי סט אוזניות שמע איכותיות, תקציב בערך עד 500 שקל עם אופציה להרחבה במידת הצורך. אשמח לקבל המלצות על סט ספציפי וכמובן על חנות מומלצת, רצוי בתל אביב.

רב תודות למכוונים.

פורסם

איזה סוג של אזניות אתה מחפש, IN EAR, כפתור, קשת?

אם זה אזניות קשת, אני ממליץ מאוד על KOSS PORTA PRO:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489

ואם אתה מעדיף IN EAR, אחד הדגמים של SHURE שנכנס לתקציב:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-headphone&db585233=585284&db66385=602311&db2312534=2312535&db27639=27640&db66411=2412922

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוזניות קשת, האם התקציב נמוך מדי בשביל סט איכותי? (שואל מתוך בורות מוחלטת לא מבין בכלל בתחום)

תודה אגב.

פורסם

שתי שאלות

1) האם האוזניות מתוכננות להיות בשימוש במערכת סטריאו בבית או ניידות לנגן MP3

2) האם אתה מחפש אוזניות שהם על האפרקסת, או עוטפות אותה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם זה אזניות קשת, אני ממליץ מאוד על KOSS PORTA PRO:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489

אוזניות מעולות. לי אישית יש 2 כאלה בבית: אחד שלי ואחד של אבא שלי.

באס איכותי בלי פגיעה באיכות השמע, ועוצמה מאוד חזקה.

2 הבעיות היחידות שלי איתן זה ריפודי הבד בצדדים שתמיד נופלים לי, ושהקשת שלו מעוצבת מ-2 חלקים נפרדים והן נתפסות בשיער. לא נעים כל כך.

מה שכן, יש להן אחריות לכל החיים (בהצגת חשבונית כמובן).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם מדובר על אוזניות גדולות עבור מערכת מוגברת (לא נגנים למיניהם) ואתה רוצה משהו מקצועי- הטופ שבטופ זה AKG. יש להם הרבה דגמים, זוהי הפירמה הנפוצה באולפני הקלטות.

פורסם

אוזניות זה דבר אישי. משהו שישמע טוב ויהיה נוח למישהו אחד יכול להיות לא נוח בעליל ולא לטעמו של מישהו אחר. אם אתה רוצה לעשות את זה בצורה רצינית - לך לחנות מוסיקה שמוכרת הרבה סוגים של אוזניות, תביא דיסק שאתה מכיר טוב ותחליט עפ"י מה שישמע לך טוב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

שאלה קטנה בנושא;

האוזניות קשת הגדולות האלה (מצטער שאני לא יודע איך קוראים להם במדויק), יגמרו יותר מהר את הסוללה מאוזניות in ear קטנות ?, בהתחשב בזה שנשארנו על אותו הווליום בMP3

פורסם

אמרת ת"א - אתה יכול לגשת לדיזנגוף סנטר לחנות "כלי זמר" ולבקש לשמוע כמה דגמים של AKG.

יש להם מבחר גדול של אוזניות קשת מהחברה הזאת .

גם לי יש אוזניות קשת שלהם (דגם K412). הצליל מעולה, אבל הן לא נוחות לי.

http://www.kley-zemer.co.il/?manufacturer=153&Category=149

אם אתה מעדיף אוזניות "גב סגור" כדי שהסובבים אותך לא ישמעו את מה שאתה שומע+ בידוד רעשים טוב,

תבדוק את אלה:

http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=8854

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברים תודה על התגובות, אני מעדיף אוזניות "קשת" אשר עוטפות את האוזן, השימוש הוא בעיקר לנגנים אבל לא רק.

oferh אני בהחלט מסכים שזה קודם כל עניין של נוחות אישית ולכן שאלתי היכן אפשר למצוא מגוון רחב של אוזניות.

עשיתי חיפוש קל ב-WWW ונתקלתי בזה , עושה רושם שמדובר במוצר נאה אך אני לא בטוח לגבי איכות השמע, מישהו מכיר?

חוץ מחנות כלי זמר יש עוד חנויות מומלצות?

תודה.

פורסם
חברים תודה על התגובות, אני מעדיף אוזניות "קשת" אשר עוטפות את האוזן, השימוש הוא בעיקר לנגנים אבל לא רק.

oferh אני בהחלט מסכים שזה קודם כל עניין של נוחות אישית ולכן שאלתי היכן אפשר למצוא מגוון רחב של אוזניות.

עשיתי חיפוש קל ב-WWW ונתקלתי בזה , עושה רושם שמדובר במוצר נאה אך אני לא בטוח לגבי איכות השמע, מישהו מכיר?

חוץ מחנות כלי זמר יש עוד חנויות מומלצות?

תודה.

האמת שרציתי להמליץ לך גם על Dr. Dre. לפי סיקורים שראיתי באינטרנט, בעיקר ב-YouTube,

הן אוזניות איכותית, והחברה בעצמה נחשבת כזו. הבעיה שבסיקורים האלה שמים דגש על העיצוב,

יופי ונוחות של האוזניה, פשוט כי אין איך להעביר ביקורת על אוזניות דרך המסך (ואני לא בא בטענות).

בכל אופן, אני ממליץ לך להנעל על כמה דגמים של אוזניות, לאו דווקא מחברה אחת, ולהריץ חיפוש על סיקור כל אחת.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני ממליץ על אוזניות של ימאהה RH-5Ma. ישאירו לך עודף מ500 ש"ח ולטעמי איכותיות מאוד. ונוחות.

גם לא גדולות מדי על האוזניים, והראש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המלצת השף? תעשה רשימה של אוזניות בטווח המחיריםץ קח את ברשימה וגש לwhathifi.com ותקרא קצת ביקורות. אני אישית מאוד נהנה עם סנהייזר, אבל לא הייתי מדלג על AKG או אודיו טכניקה.

אגב. Dr. dre למרות היותן אוזניות מאוד טובות לפי הביקורות, לא מצטיינות בעמידות. מה גם שממש לא נכנסות לקטגוריית המחיר של פותח השרשור.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...