Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים תודה על התגובות, אני מעדיף אוזניות "קשת" אשר עוטפות את האוזן, השימוש הוא בעיקר לנגנים אבל לא רק.

oferh אני בהחלט מסכים שזה קודם כל עניין של נוחות אישית ולכן שאלתי היכן אפשר למצוא מגוון רחב של אוזניות.

עשיתי חיפוש קל ב-WWW ונתקלתי בזה , עושה רושם שמדובר במוצר נאה אך אני לא בטוח לגבי איכות השמע, מישהו מכיר?

חוץ מחנות כלי זמר יש עוד חנויות מומלצות?

תודה.

בדיוק ממול לכלי זמר יש את קילומבו. יש שם מבחר גדול מאד של אוזניות לכל מיני סוגים, DJ, מוניטור ואוזניות "רגילות" ואפשר לבדוק שם את כולם. עוד משהו קטן - המלצה שלי - תבדוק את האזניות בלי להסתכל על התג מחיר שלהם, משתי סיבות: 1. זה משפיע על השיקול דעת והתפישה שלך 2. כשתמצא משהו שאתה באמת אוהב אז תבין ששווה למתוח בשבילו את התקציב לא בגלל שזה סנהייזר\AKG\מותג שקר כלשהו או שזה דגם מומלץ וכו' אלא כי אלה האוזניות שהכי אהבת וזה מה שחשוב. האזנה נעימה :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אוזניות משמשות למלא פונקציות.

הדוקטור דרא. הן אוזניות שנותנות מלא נמוכים לדוגמא.

לסוני יש סידרה שדומה לגלגל ים. והן גרועות.

לסנהייזר יש סדרה פנטסטית. שעולה בהתאם.

ולטכניקס יש סט שעולה 900 שקל בארץ ולדעתי יש להן סאונד מטורף. אבל לMP הן חלשות.

ולכן אתה צריך להחליט מה אתה מחפש.

אוזניות שמיועדות רק לMP. אז צריך אוזניות נצילות אחרת לא יהיה להן ווליום מספיק. והן יהיו ממש חלשות.

אוזניות שמנגנות סאונד שטוח. או אוזניות שמדגישות תווח מסויים. (לא אוזניות מוניטור) לדוגמא DR DRE מדגיש בס.

אוזניות שמתקפלות או לא. כי יש דגמים מצויינים שלא מתקפלים.

אוזניות עם חוט אחד או כפול. לדוגמא טכניקס 1200. יש רק אחד. לסוני 700 יש שניים

ולא מחפש חברות חרטה.

כי אוזניות טובות מחזיקות שנים.

יש לי סוני MDR 150. שקניתי בשנת 2000 בערך. ועדיין עובדות מצויין. ומתקפלות ולא עושות בעיות.

הדבר היחידי. הספוג של אחד הצדדים אבד לפני מספר שנים. ואני בחיפוש אחרי מחליף.

ועכשיו חזרתי מגרמניה. וקניתי לי שם פנסוניק DJ 600 שהן מצויינות.

ויש להן סאונד חם. והן יחסית מאוזנות. דבר אחד שאני לא אוהב. יש להן חוט לכל צד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אחד הדברים שחשוב לשים לב הוא עקבה. כל דבר גבוה מ32 Ohm בהכרח יאבד "עוצמה" אבל ייתן אוזניות עם סאונד נקי וצלול יותר. אישית? מואד אהבתי את הDT880 של bayerdynamics אבל לקנות אותם בארץ זה אבסורד, אז אני מחכה שמישהו יטוס לחו"ל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...