Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז עכשיו סיימתי עם הפרוייקט, שנראה שהתארך בגלל סיבה אחת פשוטה: תשתמשו בספוג בלבד!!!

זה פשוט לא יעבוד עם מטלית כלשהי, זה משאיר סימני מריחות שגורמות לכם לחשוב שלא שייפתם כמו שצריך, אין צורך בתמונות, החברים כאן העלו מספיק, השתמשו בספוג והכל בסדר :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משום מה אני מפחד להשתמש בחומרים כמו הלקה לעץ והטרמפנטין. האם יש סיבה לפחד? בכל זאת הטרמפנטין לדעתי יכול לפגוע בצבע הרכב במידה ופוגע לא??

לא כדאי ללכת לשטיפת רכב לשים 100 שקל ושיעשו לי את זה וזהו? מה החסרון שלהם?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הלקה + טרמפנטין זה בעצם החומר שמספק לפנס שלך הגנה מהשמש וממזג האוויר.

אם עושים רק שיוף, אז בעצם יעלימו את העכירות, אבל היא תחזור בזמן קצר יחסית.

מבחינת הסיכון שבטרמפנטין, אין בעיה כל עוד אתה לא מטפטף אותו על הצבע. לפי המדריך אתה צריך לסחוט את המטלית\ספוג לפני שאתה מורח, וכמובן להזהר כשאתה מנקה את הפנס עם מטלית ספוגה בטרמפנטין.

פורסם (נערך)

''הכנת הציפוי פשוטה וקלה. בתוך כלי פלסטי מערבבים לכה (לק) לעץ (כן כן.. לעץ) מסוג יאכט ורניש על בסיס שמן וטרפנטין ביחס של 1:1 כלומר, על כל סמ"ק של לכה, יש לשים סמ"ק של טרפנטין.''

מזה אומר ביחס של 1:1 דוגמא ליטר על ליטר?

האם אפשר להכין כמות מהציפוי הסודי ולשמור אותה לפעמים הבאות או שזה רק לאותו יום? ומה הכמות שאני צריך להכין לשתיי פנסים?

לגביי הלכה לפי מה שראיתי 750 זה הכי קטן והעלות שלו זה 80 שקל? הגיוני או שזה יקר?

לפי המרקם של הפנס איזה ניירות לטש מתאים לי בשביל להגיע לתוצאה הכי טובה. דרך אגב הפנס עבר פעם חידוש+לכה האם אני צריך לפעול לפי ההוראות הכתובות פה כרגיל או שיש שינוי קטן בגלל הלכה על הפנסים?

1gmjmmuvzott.jpg

עריכה אחרונה על ידי avi shalom
פורסם

התהליך הוא אותו תהליך, כי הרעיון הוא להוריד את השכבה העכורה מהפנס.

בעיקרון אתה צריך מעט מאד חומר. 1/5 כוס פלסטיק חד פעמית זה יותר ממספיק.

וכן 1:1, הכוונה זה ליטר מכל אחד. במקרה הזה זה מספר שווה של מיליליטרים שאתה צריך.

פורסם (נערך)
התהליך הוא אותו תהליך, כי הרעיון הוא להוריד את השכבה העכורה מהפנס.

בעיקרון אתה צריך מעט מאד חומר. 1/5 כוס פלסטיק חד פעמית זה יותר ממספיק.

וכן 1:1, הכוונה זה ליטר מכל אחד. במקרה הזה זה מספר שווה של מיליליטרים שאתה צריך.

זה אומר אני ממלא חצי כוס חד פעמית

יאכט ורניש וחצי כוס טרפנטין ומערבב אותם? וזה מספיק לי לשתיי הפנסים? אגב את אותה הפעולה אפשר לעשות גם על הפנסים האחוריים? לגביי הנייר ליטוש איזה מספר אני צריך לפי מה שאתה רואה בתמונה? יש לי ניירות p1500 p2000 p2500. כמה שהמספר יותר גבוהה הנייר יותר גס? האם ככל שהפנס יותר צהוב צריך יותר גס, או שאין קשר?

עריכה אחרונה על ידי avi shalom
פורסם

אני שם ממש קצת לכה בכוס חד פעמית פחות מרבע תמיד הספיק לי,

אגב מה האופציות שלי לגבי פנס שמלוכלך מבפנים ?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
היי,

בטח שכוס מלאה בתירובת זה מספיק, אני עושה תערובת ויוצא לי הרבה הרבה פחות וזה מספיק.

קנה ניר 600, ויש לך את כל הניירות הדרושים.

אז רגע אני קונה נייר ליטוש 600 ואז מה? לפי מה שרשום צריך 1200. ו2000 שזה שתיי שלבים של ליטוש אני צריך 600 וזהו?

פורסם
אני שם ממש קצת לכה בכוס חד פעמית פחות מרבע תמיד הספיק לי,

אגב מה האופציות שלי לגבי פנס שמלוכלך מבפנים ?

זה קצת עבודה, אתה מפרק תפנס מוציא תמנורות אם יש לך לחץ אוויר תן קצת לחץ אויר שיצא כל האבק מתוך הפנס. קח סמרטוט שלא מוריד סיבים (מיקרופייבר) תתיז קצת חומר של חלונות על הסמרטוט או בתוך הפנס. תחשוב על משהו ארוך שאתה יכול לעטוף סביבו תסמרטוט. תעטוף ותכניס כמה שאפשר ותנקה מה שאפשר, אני עשיתי ככה כמה וכמה פעמים.

פורסם

רציתי לדעת באיזה נייר לישוט הכי מומלץ להשתמש כדיי להגיע לתוצאה הכי טובה שאפשר ולכמה זמן של ליטוש זה מספיק, כלומר אם אני עובד כבר רבע שעה על הפנס עם אותו נייר מתיי אני אמור לדעת אם הוא גמור ולהחליפו.

האם אפשר לעשות את אותו התהליך על הפנסים מאחורה?

ככה נראה הפנס שלי, צהוב. איזה ניירות לפי סדר המספרים אני צריך כדי להגיע לשקיפות המרבית של הפנס

http://sizmedia.com/my.php?i=1gmjmmuvzott.jpg]

פורסם

היי,

תעבור על השרשור ויש המון תשובות למה ששאלת.

בקצרה, תשייף עם הנייר 600,1500,2000. תנקה את הפנס עם טרמפנטין, ואז תשים את התערובת.

לפנס האחורי אתה בהחלט יכול לעשות.

אין קשר למצב של הפנס ולבין איזה ניירות, המטרה להוריד שכבת לכה אז אני ממליץ

להשתמש קודם כל בנייר 600.

רועי

פורסם

לחברה שלי בפנדה יש פנס אחד חדש ואחד ישן המקורי הוא מלוכך מבפנים, נראה מתי יהיה זמן לפרק את הפנס, אגב כמה מסובך להפריד את העדשה מהפנס עצמו

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...