Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו יודע במקרה על טויוטה קורולה sr-5 בארצנו ???

אם כן אשמח לשמוע פרטים....

56rr.jpg

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדמה לי שמישהו אמר שמחפש...

בכל אופן במוסך סופר דיזל שמול היציאה ממשרד הרישוי בחולון יש קומנדקאר כזה אפור, נראה שלם למדי ובמצב תקין.

התקשרתי לשאול (5037593), ואמרו שהוא מושלם, שיש לו רישוי, שהוא למכירה ושאלו אם אני מוכן לתת 100,000 ש"ח.

אחרי ששתקתי קצת שאלו אותי אם 40,000 אני מוכן לתת. אמרתי שזה נשמע לי יקר מאוד ונפרדתי לשלום.

לא יודע אם הם רציניים, אם באמת יש רישוי, אבל אם מישהו מעוניין...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
בכל אופן במוסך סופר דיזל שמול היציאה ממשרד הרישוי בחולון יש קומנדקאר כזה אפור, נראה שלם למדי ובמצב תקין.

קצת אוף-טופיק אבל אולי זה קשור:

המוסך הזה - לא סימפטי במיוחד. הכנסתי לשם יונדאי H100 לטיפול והיא חזרה עם עוד יותר תקלות.

מאוחר יותר עמדה שם טרנזיט דאבל-ג'אנט שעברה תחת ידו של ג'וני בגים (mix), רציתי לקנות אותה כדי להפוך לבעלים של אחת מהאחרונות ששרדו (הייתי מוציא רישיון ג' מאוחר יותר - למרות שלא נראה לי שצריך) - הוא נקב מחיר מוגזם. ובכך זו הייתה הפעם האחרונה שנכנסתי לשערי המוסך הזה. ברוך שפטרנו.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

לגבי הדודג' הזה- ממה שאני רואה, הוא במצב ממש טוב, ללא חלודה אפילו, עם כל החלקים, וממש חבל, שהוא משמש כרגע כפח-זבל של המוסך, והם עוד דורשים עבורו סכומים כאלה (אפיל בצחוק)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נצפתה בראשון מוריס 1000 ,דרוש שיפוץ מקיף,אבל יש נתונים מצויניים.

לא בטוח אם היא למכירה,אבל שווה להתעניין.

למעוניינים בה''פ.

פורסם

התמונות הללו פורסמו לראשונה ב 23.5.2003 .

יותר משנתיים אח"כ, המכוניות עדיין שם.

האמריקאית עדיין יכולה להיות מוגדרת כ"ברת הצלה". החלונות קיימים (וסגורים), הגה ולוח מחוונים עדיין שם. הגוף יזדקק לשחזור אינטנסיבי.

האדומה במצב מעורר חמלה. בניגוד לסברה שהועלתה לגביה עם פרסום התמונות בפעם הראשונה, זו אינה פיאט 850 ספיידר. טיפסתי עליה מכל הכיוונים, אבל לא הצלחתי לקבוע בוודאות מה היא. ברמת סבירות גבוהה, מדובר בפיאט 124 ספיידר שעברה במהלך חייה מניפולציית פיברגלס די אינטנסיבית. אין פתח גריל קדמי, ומכסה המנוע נראה שונה מהצפוי. נדמה היה לי שחזיתה עשויה פיברגלס ...

באחוריה שני זוגות פתחים עגולים לפנסים, בעוד שלספיידר היו פתחים בודדים מרובעים.

למרבה הפלא, המנוע עדיין בתוכה (לא הצלחתי לזהות מספרי זיהוי, לפי המפלג אני מניח שזה 1438cc מהשנים הראשונות, אבל זה יכול באותה מידה להיות כל פיאט גל זיזים כפול אחר), וכך גם הקרבורטור. סביר להניח שגם תיבת ההילוכים עדיין שם.

המכוניות בתוך שדה קוצים עם פוטנציאל נחשים גבוה, הנגישות אליהן בעייתית יותר משנראה בתמונות (כאמור, חלפו שנתיים מאז שצולמו)...

רצ"ב מפה עם מיקום מדויק.

Image043.jpg

Image052.jpg

Image053.jpg

Hod Hasharon.JPG

פורסם

עזרה חברים.

מחפש אסקורט דור ראשון.אם משהוא יודע אשמח לפרטים.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
עזרה חברים.

מחפש אסקורט דור ראשון.אם משהוא יודע אשמח לפרטים.

אבי.

יש אחת לא ממש נוסעת כבר כמה שנים בגבעתיים בתוך במטת המבוא, חונה בחניית בניין פרטי.

פורסם
יש אחת לא ממש נוסעת כבר כמה שנים בגבעתיים בתוך במטת המבוא, חונה בחניית בניין פרטי.

יש אפשרות ליותר פרטים?אני מהצפון אודה לך מאד אם תוכל.

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

בחצר בית בכביש שמוביל מתחנת רכבת יבנה לכיוון רחובות זרוקה רנו 12 סטיישן דפוקה.

בכביש ליד מושב תירוש ניתן להבחין שבחצר אחד הבתים יש אמריקאית זרוקה (60-70) ועוד סברבן ישן.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בבני ברק, רח' חזון איש, על גבול רמת גן, סאאב 96 מודל 67 עם שלט למכירה, לא עצרתי לקחת את המספר, ומאחוריה ג'יפ cj5 כמדומני בצבע כתום.

ברח' ארלוזורוב בתל אביב עומדת מוזנחת אאודי 100 85...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אוסטין מטרו עם שלט מהעיריה לפני פינוי.

רחוב בנימין דיזראלי ירושלים.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...